Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

MSC Seaside fra Miami

Alt det får I:
Helpension
Stort udvalg af restauranter
3 forskellige pools
Masser af underholdning til de små
Top Faciliteter
Soldæk
Top Faciliteter
Soldæk

På krydstogt i Det Caribiske Hav med MSC Seaside

Med afgang fra Miami tilbyder vi et uforglemmeligt familiecruise i Caribien. Omkranset af hvide bounty strande, krystalklart vand og smukke øgrupper - her kan hele familien nyde luksuriøse feriedage til havs. Det er en god ide at knibe sig selv i armen et par gange undervejs på ferien - for ja det er rigtigt nok, denne ferie er ikke kun en drøm. På krydstogtskibet MSC Seaside venter jer en familieferie i en drømmeverden af velvære og spændende oplevelser i Det Caribiske Hav. Bemærk: Krydstogtet har ro forskellige ruter, alt efter hvilken afrejsedato du vælger. Læs mere
Læs mere
Luk

Rutebeskrivelse

Dag 1:
Lørdag: Afgang fra Miami, USA
Dag 2:
Søndag: Til søs
Dag 3:
Mandag: San Juan, Puerto Rico / Ocho Rios, Jamaica
Dag 4:
Tirsdag: Charlotte Amalie, Jomfruøerne / George Town, Caymanøerne
Dag 5:
Onsdag: Philipsburg, St. Maarten / Cozumel, Mexico
Dag 6:
Torsdag: Til søs
Dag 7:
Fredag: Nassau, Bahamas
Dag 8:
Lørdag: Ankomst til Miami, USA.
Se hele ruten
Luk
Se hele rutebeskrivelsen
Destinationer
Caribien
Aktiviteter
Børneklub
Tyrkisk bad
Sauna
Solarium
Internet computere
Vandland
Udendørspool
Vandrutchebaner
Antal: 5
Jacuzzi
Wellness/spa
Teenage område
Services
Wifi
Slikbutik
Vaskeservice
Frisør
Shopping område
Læge ombord
Information
Barber shop
Organiserede udflugter
Antal kahytter
Antal: 2066
Soldæk
Foto shop
Sportsfaciliteter
Tennis
Yoga og Pilates
Fitness
Volleyball
Sportsbane
Fodboldbane
Basketball
Jogging bane

Praktisk information

Bemærk: Flere faciliteter ombord må kun benyttes mod ekstra betaling.
Priserne på et krydstogt er vejledende og kan derfor variere fra den viste pris på hjemmesiden.

Krydstogt med MSC Seaside i Det Caribiske Hav

På krydstogt i Caribien med splinternye MSC Seaside

På krydstogt i Caribien med splinternye MSC Seaside

Gå ombord på det splinternye luksuscruise MSC Seaside. Her vil der vente jer en luksuriøs familieferie, der overgår alle drømme og fantasier. Krydstogtet sejler  gennem det krystalklare vand i Det Caribiske Hav, hvor skibet holder til ved flere smukke øgrupper. I vil blandt andet besøge De Amerikanske jomfruøer, Puerto Rico og Bahamas. Her vil de hvide bounty strande med det fineste sand og det klareste vand skabe rammerne for en familieferie i særklasse.

Et luksuskrydstogt for børnene

Et luksuskrydstogt for børnene

MSC Seaside er bygget til børnefamilierne, hvilket gør krydstogtsferien til den perfekte ferieform for hele familien. Her kan børnene for eksempel nyde godt af et stort vandland, der strækker sig over flere af skibets dæk. Der er tale om et flydende vandland med ikke mindre end fem vandrutsjebaner - Det har børnene helt sikkert ikke prøvet før! Der venter også børnene en masse sjove aktiviteter hos børneklubberne til alle aldre - De små kan lege sjove lege sammen, mens de store kan danse med vennerne. De to bowlingbaner skaber rammerne for sjove familiedyster.

Pool, wellness og fitness

Pool, wellness og fitness

Midt ude på havet kan alting virke langt væk, men ikke på dette krydstogt. De otte dæk indeholder nemlig alt det I kunne tænke jer på en luksusferie - og mere til! En smuk panorama pool finder I på det øverste dæk. Herfra kan I hoppe i poolen, mens I nyder udsigten over det azurblå hav. Et krydstogt er for mange lig med velvære. Heldigvis byder spa-området på velvære i verdensklasse, hvor I selvfølgelig må nyde en tur i det balinesiske spa eller lade jer forkæle i skønhedssalonen. For mange er sport også lig med velvære. I det spritnye fitnesscenter kan I få sved på panden enten på egen hånd eller på et fitnesshold.

Godt til ganen

Godt til ganen

Dette cruise er ikke kun en unik oplevelse for sjælen, men også en velsmagende oplevelse for ganen. Her venter jer ikke mindre end ni restauranter, hvor der er noget for enhver smag. Børnene vil glæde sig over de mange børnevenlige børnebuffeter, mens de voksne vil glæde sig over lækre retter af friskfanget fisk, solmodne frugter og sprøde grøntsager. Rundt omkring på cruiset finder I 20 barer. Det er oplagt at bestille en sommerlig drink, som I kan nyde mens solen langsomt går ned bag horisonten - Det må være en ægte drømmeferie!