Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Krydstogt Forenede Arabiske Emirater

Cruise i De Forenede Arabiske Emirater
Unikke oplevelser i Den Arabiske Golf
Cruise med pool, teater og spafaciliteter
De bedste destinationer på ruten
Oplev millionbyen Dubai
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Krydstogt i De Forenede Arabiske Emirater

Oplev De Forenede Arabiske Emirater på et unikt cruise rundt i Den Arabiske Golf. I besøger de bedste destinationer og kommer ikke til at kede jer, hverken ombord eller på fastlandet, da der er et væld af oplevelser på den 9 dages lange sejltur for hele familien! Oplev Dubai, Abu Dhabi, Øens Sir Bani Yas og meget andet, mens I slapper af på et overdådigt skib med luksuriøse faciliteter, der vil vække stor glæde. Hop i poolen på dækket, nyd en drink, mens I sejler mod solnedgangen eller bliv fortryllet af cruisets storslået show! Læs mere
Læs mere
Luk

Områder i Forenede Arabiske Emirater (1)

Arabiske Golf
Tag hele familien med på en uforglemmelig og unik ferieoplevelse på et cruise i Den Arabiske Golf, hvor I besøger mange spændende...
Unikke oplevelser på et luksuriøst cruise
Besøg de mest populære byer langs kysterne
Naturoplevelser, 4 pools og skønne restauranter
2 krydstogter

Læs mere om Forenede Arabiske Emirater

Unikke oplevelser på et flot krydstogt

Unikke oplevelser på et flot krydstogt

Kom på en unik ferie til De Forenede Arabiske Emirater, hvor ferien foregår til søs på et storslået krydstogt, der sejler jer rundt i Den Arabiske Golf til alle de mest spændende byer og storslået oplevelser. I besøger flere forskellige lande undervejs på den 9 dage lange rejse, hvor I får en masse luksuriøse oplevelser ombord på cruiset MSC Splendida, som I sent vil glemme. På denne måde kan I opleve en ny destination hver dag og nyde cruisets mange faciliteter.

Vælg mellem to forskellige ruter

Vælg mellem to forskellige ruter

Cruiset sejler af to forskellige ruter, hvor I kan vælge rute efter, hvilke lande I vil opleve. I ankommer til Dubai med fly og skal tilbringe en nat på hotel inden krydstogtet sejler fra Dubai til Abu Dhabi og videre til øen Sir Bani Yas.

Herefter bliver ruterne forskellige. Fra øen kan I vælge at komme mod vest til Bahrain videre til Doha i Qatar og tilbage til Dubai eller af den anden rute med øst, som fører til Muscat i Oman videre til Khasab i Oman og tilbage til Dubai. 

Oplevelser til søs og ved kaj

Oplevelser til søs og ved kaj

Om I sejler eller krydstogtet har lagt til kaj ved en af de spændende destinationer, så får I en masse at begive jer til. Ombord byder cruiset på familieaktiviteter til den helt store guldmedalje med poolområde, sportsfaciliteter og underholdende shows. Derudover er der butikker, restauranter og massage samt wellness.

Cruiset sejler jer også til det bedste destinationer omkring De Forenede Arabiske Emirater med naturoplevelser, storslået bygninger og shoppingmuligheder.