Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Krydstogt Italien

Sejltur omkring Støvlelandet
Underholdning ombord til alle
Udforsk det øst- eller vestlige Middelhav
Få en ny oplevelse hver dag
Find Athen, Barcelona eller Rom på ruten
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Krydstogt i Italien

Rom, Barcelona, Palma de Mallorca eller Athen. Det er blot få af de mange byer, som I kan glæde jer til at opleve på et krydstogt i Italien. Uanset om I tilbringer dagen ombord på cruiset eller lægger til kaj ved skønne destinationer, så får I oplevelser for hele familien. Hvad I vil opleve i de forskellige byer, er helt op til jer: spis på lækre restauranter, se seværdigheder eller tilbring en dag på stranden. Mulighederne er mange og starter med valget omkring en krydstogtferie i det øst- eller vestlige Middelhav. Skibet har intet mindre end overdådige faciliteter, der vil overraske jer, så I måske får brug for at nive jer I armen for at sikre, at det er virkelighed. Velkommen ombord på en førsteklasses sejltur omkring Støvlelandet! Læs mere
Læs mere
Luk

Områder i Italien (2)

Østlige Middelhav
Kom på en unik krydstogtferie fra Italien i det østlige Middelhav, hvor I får en perfekt ferieform til hele familien. Det vil...
Mad er inkluderet i prisen
Nye byer og oplevelser hver dag
Masser af sjov og underholdning ombord
3 krydstogter
Vestlige Middelhav
Der er ren luksus på en nem og bekvem rundtur i det smukke vestlige Middelhav, mens I cruiser igennem bølgerne på et...
Mad er inkluderet i prisen
Nye byer og oplevelser hver dag
Masser af sjov og underholdning ombord
4 krydstogter

Læs mere om Italien

Cruise i det øst- eller vestlige Middelhav

Cruise i det øst- eller vestlige Middelhav

Med et cruise til Italien får I unikke oplevelser ombord, når I bevæger jer igennem bølgerne til nye spændende destinationer i horisonten. Krydstogtsferie er perfekt til børnefamilier, da der nye ting at se hver dag, men en tryg base ombord i kahytten. Hvis I vil opleve Støvlelandet fra et krydstogt, kan I vælge imellem det østlige eller vestlige Middelhav. Begge ruter har fantastiske oplevelser i vente, men varierer ved at lægge til kajs i forskellige byer. 

Rundt i det østlige Middelhav

Rundt i det østlige Middelhav

Krydstogtet i det østlige Middelhav sejler fra Venedig videre til kystbyen Bari. Herefter sejler I på dag 3 imod den græske ø Korfu med skønne strande. Turen går videre til Athen, hvor I har syv timer til at udforske byen, inden I skal videre til Santorini. Herfra videre til Mykonos, Kotor og Dubrovnik inden I vender tilbage til Venedig efter en dejlig ferie til søs. 


To ruter i det vestlige Middelhav

To ruter i det vestlige Middelhav

Med et cruise i det vestlige Middelhav kan I vælge imellem to ruter og se frem til mange spændende byer at besøge. Den ene rute har afrejse fra Civitavecchia i Rom, hvorfra I rejser videre mod Cannes, Palma de Mallorca og Barcelona. På femtedagen ankommer I til Korsika, sejler videre mod Genova og sidst La Spezia inden I vender tilbage til Rom.

Den anden rute starter i Savona og sejler videre til Napoli, Catania, Palermo og La Vallette, hvorefter I tilbringer en dag til søs, inden I kan sætte fødderne på land på Ibiza. Rejsens sidste tre destinationer bliver intet mindre end Palma de Mallorca, Marseille og Barcelona.