Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Krydstogt Østlige Middelhav

Cruise i Middelhavet
Mad er inkluderet i prisen
Nye byer og oplevelser hver dag
Masser af sjov og underholdning ombord
Kombiner afslapning med aktiv ferie
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Krydstogt i det østlige Middelhav

Kom på en unik krydstogtferie fra Italien i det østlige Middelhav, hvor I får en perfekt ferieform til hele familien. Det vil føles fantastisk at bevæge sig over havet til lyden af bølgernes brusen, velvidende at der i horisonten venter en ny spændende destination hver dag. Et nyt land, en ny oplevelsesrig by og ny havn, hvor eventyret begynder. En krydstogtferie giver familien plads til afslapning og samvær med mange underholdende aktiviteter. Das på stranden i skønne badebyer, vær kulturel i Venedig og spis den skønneste græske mad på øen Korfu. Det bliver en uforglemmelig rejse til søs, hvor I kan boltre jer i poolen, slå et par slag på golfbanen eller tage en tur i 4D biografen - alt sammen ombord på skibet! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Østlige Middelhav

Det østlige Middelhav

Det østlige Middelhav

På en cruiseferie i det østlige Middelhav får hele familien en masse spændende oplevelser til søs. Med skønne udsigter til Middelhavets mest oplevelsesrige byer kan I glæde jer til at lægge til kaj ved nye destinationer hver dag. Nyd sydens sol mens I suser over horisonten og kommer helt ned i gear på en dejlig, alsidig og anderledes familieferie.

Krydstogt til familien

Krydstogt til familien

En krydstogtferie egner sig godt til familien, da børnene får en masse at lave, mens forældrene kan lade batterierne op. I får skønne fællesaktiviteter med både afslapning og højt tempo, og kan glæde jer til oplevelsesrige byer med noget til enhver smag med shopping, strandbesøg eller kulturelle oplevelser med seværdigheder og gastronomi. I kan vende trygt hjem til feriens base, den skønne kahyt med plads til hele familien.