Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Krydstogt Nordsøen

Nærvær med familien i Norden
Mad er inkluderet i prisen
Nye byer og oplevelser hver dag
Masser af sjov og underholdning ombord
Kombiner afslapning med aktiv ferie
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Krydstogt i Norden

Fra styrbord til bagbord, kyst til kyst samt at sejle op og ned ad Nordsøens smukke farvand bliver muligt fra en krydstogtferie i Norden. Her kan I komme vidt omkring fra Warnemünde i Tyskland, Hellesylt i Norge og Göteborg i Sverige. Ombord er der et væld af muligheder til hele familien med dejlig pool, afslappende wellness, og mange underholdende aktiviteter. I bor i en hyggelig og velindrettet kahyt, men vil for det meste af tiden nyde alle skibets faciliteter til vands eller udforske destinationerne til lands, der indbyder til at finde kameraret frem, indsnuse den friske luft og gå lange ture i naturen og gågaderne. En krydstogferie er en perfekt ferieform til familien, der vil have massere af nærvær ved at koble af fra hverdagens stress og jag, og lade cruisets personale sørge for en nem og bekvem rejse. Velkommen ombord! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Nordsøen

Sommercruise i Norden

Sommercruise i Norden

Tag familien med på en unik oplevelse omkring Nordsøen. Her får I en masse skønne naturoplevelser, som indbyder til ture ud i den friske luft. Et cruise er perfekt til sommerferien i Norden, hvor hele familien kan glæde sig til helt specielle oplevelser. I kommer vidt omkring og vil opleve storbyer i både Tyskland, Norge og Sverige.  

Familievenlig ferie

Familievenlig ferie

Ombord på et krydstogtskib kan hele familien samles om hyggelige stunder med cruisets mange faciliteter. Når I begive jer i land, kan I ligeledes beskæftige jer med dejlige oplevelser, hvor familien frit kan vælge natur, byvandring eller andet som jeres næste ferieminde.