Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Krydstogt Østersøen

Ønskeferie i Østersøen
Mad er inkluderet i prisen
Nye byer og oplevelser hver dag
Masser af sjov og underholdning ombord
Kombiner afslapning med aktiv ferie
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Krydstogt i Østersøen

Kom på et sommercruise i Østersøen og rundt til nogle af de baltiske lande med spændende, historiske storbyer og det smukke Norden. Krydstogtskibet sejler fra København helt op til Helsinki i Finland tilbage til Kiel i Tyskland med en masse spændende destinationer undervejs. Turen har indlagt dage til søs, så I får god tid til at udforske skibets mange faciliteter, der byder på vandland, 4D biograf, bowling, restaurant og fitness. Krydstogtferie egner sig til hele familien og giver plads til afslapning og aktiviteter i familiens lag langt væk fra hverdagens trummerum. Det er en anderledes ferieform, der vil give anledning til flotte naturøjeblikke, storslået kystbyer og skønt nærvær med familien hele døgnet rundt. Glæd jer til en alsidig ferie til søs med Friferie! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Østersøen

Østersøen - Et hav af oplevelser

Østersøen - Et hav af oplevelser

Med et cruise i Østersøen vil I komme til at opleve nogle destinationer, som I måske ellers ikke ville besøge. Østersøen og Det Baltiske Hav byder på en sejltur til smukke destinationer, oplevelsesrige byer og familievenlige aktiviteter. Her venter jer et hav af nye og spændende oplevelser!

Helt sikkert for børn

Helt sikkert for børn

Den oplevelsesrige kultur og smukke natur vil i kombination med skibets mange faciliteter sørge for, at børnene ikke kommer til at kede sig på en krydstogtferie i Østersøen. I vil helt sikkert blive forbavset over faciliteterne med alt fra pool til hyggelige restauranter. Både børn og teenagere kan vælte sig i et væld af aktiviteter på skibet.