Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Costa Cruises

Se jeres muligheder for familiekrydstogt hos Friferie

Costa Cruises hos Friferie

Tag på et Costa krydstogt med Friferie - vi sørger for at guide jer hele vejen, så I får lige det cruise, der passer til jeres families drømme. 

Costa Cruises er et italiensk rederi med mere end 70 år på bagen, som byder på en bred flåde af flotte krydstogtskibe - alle i flot, italiensk stil og design. Costa tilbyder prisvenlige krydstogter bl.a i Middelhavet, Baltikum, De Norske Fjorde, Dubai og Caribien. Når I er på cruise med et af Costas prægtige krydstogtskibe, bor I i lækre kahytter, spiser god mad dagen lang, slapper af ved poolen og kan tilkøbe drikkepakker, så I ikke skal tænke på at have penge op ad lommen.

Ring til vores danske rejsekonsulenter på 70154141, som er eksperter i krydstogter. De glæder sig til at finde det næste Costa cruise til jer.

Hvorfor Costa?

Costa Cruises er prisvenlige krydstogter for hele familien! Her får I stor fleksibilitet - også hvis I er mange, der skal på cruise sammen. 

Costa sørger for, at I kan bo i kahytter ved siden af eller overfor hinanden, så I både kan være tæt sammen og samtidig få privatliv.


Costa er for hele familien

Når I er på krydstogt med Costa, får I noget for hele familien! Restauranterne ombord byder på noget for enhver smag, børnene kan hygge sig i børneklubberne, I kan nyde poolen, de voksne kan få en god drink i baren og meget meget mere. Der er også biograf, legerum og aftenunderholdning i det store teater.

Hver gang skibet lægger til havn, er der et stort udbud af arrangerede udflugter, som I kan tilmelde jer. I kan også vælge at tage på udflugt på egen hånd eller I kan blive ombord på skibet og nyde alle de mange faciliteter.

Costa krydstogtskibe:

Costa kahytter

Costa kahytter

Costa Cruises tilbyder indvendige kahytter, udvendige kahytter og kahytter med balkon. Alle kahyttyper findes i Basic, Comfort classic og Comfort premium, der har betydning for hvilken pension og drikkepakke, der er inklusiv. 

I kan læse mere om de forskellige Costa kahytter, og se, hvilken der passer til jeres familie.

Costa drikkepakker

Costa drikkepakker

I får to forskellige drikkepakker ombord på Costa Cruises, hvor den ene hedder "Pranzo & Cena" og den anden hedder "Piu Gusto". Drikkepakken er enten inklusiv i den kahyttype, I har valgt eller I kan tilkøbe den drikkepakke, I ønsker.