Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Kahyttyper på Costa

Ombord på Costas cruiseskibe kan I vælge mellem indvendige, udvendige og kahytter med balkon. Se mulighederne og beskrivelserne nedenfor. På visse kahyttyper er drikkepakker inklusiv.

Vær opmærksom på, at indretningen af kahytterne på de forskellige krydstogtskibe kan variere ifht. billederne.

Indvendig
Indvendige kahytter

De indvendige kahytter er uden vindue og er oftest den mest prisbillige type. Kahytterne er hyggelige og i italiensk design. De indvendige kahytter har plads til 2, 3 eller 4 personer. 

Indvendig kahyt - Basic
Helpension i buffet- eller a la carte restaurant er inklusiv i prisen, når I bor i indvendig kahyt - Basic. Drikkepakker kan dog tilkøbes. 

Indvendig kahyt - Comfort classic
Helpension i buffet- eller a la carte restaurant og Pranzo & Cena drikkepakke voksen og barn er inklusiv i prisen, når I bor i indvendig kahyt - Comfort classic.

Indvendig kahyt - Comfort premium
Helpension i buffet- eller a la carte restaurant samt Piu Gusto drikkepakke voksen og barn inklusiv i prisen,  når I bor i indvendig kahyt - Comfort premium.


Udvendig
Udvendige kahytter

De udvendige kahytter har vindue, så I kan nyde havudsigten (havudsigt kan dog være begrænset på dæk med redningsbåde). Vælg mellem udvendige kahytter til 2, 3 eller 4 personer. 

Udvendig kahyt - Basic
Helpension i buffet- eller a la carte restaurant er inklusiv i prisen, når I bor i udvendig kahyt - Basic. Drikkepakker kan dog tilkøbes.

Udvendig kahyt - Comfort classic
Helpension i buffet- eller a la carte restaurant og Pranzo & Cena drikkepakke voksen og barn er inklusiv i prisen, når I bor i udvendig kahyt - Comfort classic. 

Udvendig kahyt - Comfort premium
Helpension i buffet- eller a la carte restaurant samt Piu Gusto drikkepakke voksen og barn inklusiv i prisen,  når I bor i udvendig kahyt - Comfort premium.


Balkon
Kahyttyper med balkon

Når I vælger en kahyt med balkon, kan I nyde ind- og udsejlingen fra de forskellige havne, når I er på cruise. Det er en rigtig spændende og ofte smuk oplevelse. På balkonerne er bord og stole. Balkon-kahytter findes til 2, 3 og 4 personer. 

Balkon-kahyt - Basic
Helpension i buffet- eller a la carte restaurant er inklusiv i prisen, når I bor i balkon-kahyt - Basic. Drikkepakker kan dog tilkøbes. 

Balkon-kahyt - Comfort classic
Helpension i buffet- eller a la carte restaurant og Pranzo & Cena drikkepakke voksen og barn er inklusiv i prisen, når I bor i balkon-kahyt - Comfort classic. 

Balkon-kahyt - Comfort premium
Helpension i buffet- eller a la carte restaurant samt Piu Gusto drikkepakke voksen og barn inklusiv i prisen,  når I bor i balkon-kahyt - Comfort premium.  

Costa kahytter

Kahytternes faciliteter

Kahytternes faciliteter

Alle Costas kahytter er forsynet med en række gode faciliteter, der sikrer en komfortabel rejse. I alle kahytterne er der for eksempel installeret klimaanlæg, så I kan sove behageligt i sommervarmen. Kahytterne har også fladskærms TV, minibar og mulighed for roomservice. 

Kahyttens sæber, sengetøj og håndklæder vil blive udskiftet regelmæssigt efter behov. Tilsammen er faciliteterne udgangspunktet for en luksuriøs krydstogtsferie.

Suites til krydstogtferien

Suites til krydstogtferien

Costa tilbyder lækre suites til et krydstogt i særklasse. Så hvis I trænger til selvforkælelse er de lækre suites oplagte. Som suite-gæst får I overdådige faciliteter og mange gode fordele. I vil få en velassorteret minibar med vine og meget mere. I får udleveret badekåber og tøfler som I kan tøffe rundt i, alt imens i nyder jeres egen jacuzzi. 

Af fordele som suite-gæst kan nævnes egen restaurant, personlig assistent og ubegrænsede drinks - og dette er kun et udpluk af fordelene.

Velvære i Samsara kahytten

Velvære i Samsara kahytten

Ønsker I en ferie fyldt med velvære og luksus, og holder I af at forkæle sanserne? Så er Samsara kahytterne det oplagte valg til jeres ferie. Her får I ubegrænset adgang til spa-området, hvor I for alvor kan komme ned i gear. 

Suiten har en række specielle effekter, der sikrer endnu mere velvære. I badeværelset finder I en bruser med rensende filtre og diffusere med dufte og essenser. Efter et helende spabad kan I nyde forskellige urteteer i kahytten.