Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Cruise

Tag på uforglemmeligt eventyr på verdenshavene

Cruises i hele verden

Drømmer I om at vågne op på en ny destination hver dag? Hos Friferie finder I et stort udvalg af fascinerende cruises, hvor alle dage byder på nye eventyr og uforglemmelige minder. Cruiseskibene er en flydende by med alt, hvad I behøver til en fantastisk ferie. Hvert skib byder på unikke detaljer, høj komfort og skønne faciliteter. Ombord venter jer både pools, fortryllende shows, børneklubber, lækre restauranter og barer, et væld af sjove aktiviteter, velvære for krop og sjæl og meget mere. Cruise er en eventyrlig ferieform, hvor I både får afslapning, luksus og aktiviteter samlet på et sted og bedst af alt, så får I set smukke destinationer i hele verden. I finder med garanti et cruise, som passer til netop jeres ønsker og behov hos Friferie. I kan blandt andet tage på cruise i de betagende Norske Fjorde, det solskinsrige Middelhav, eksotiske Caribien eller storslåede Dubai. Hvis I er i tvivl om, hvilket cruise der passer til jer, så kontakt vores dygtige rejsekonsulenter på 70154141 eller på online@friferie.dk. De sidder klar til, at skræddersy jeres drømmecruise! Læs mere
Læs mere
Luk

Cruise - Læs mere om, hvorfor I skal tage på cruise

Cruise - vælg mellem de bedste

Cruise - vælg mellem de bedste

Når I er på cruise, vågner I op til nye eventyr og spændende oplevelser hver dag. Hos Friferie kan I vælge mellem mange forskellige ruter rundt om i verden, hvor der er mulighed for at opleve spændende byer og nye kulturer. I kan tage på cruise i De Norske Fjorde og Baltikum, i det eksotiske Caribien, i funklende Dubai eller i det charmerende Middelhav. Friferie tilbyder cruises med Costa og MSC. Skibene er topmoderne, byder på unikt design og er fyldt med alt, hvad I behøver på en ferie, såsom restauranter, aktiviteter, afslapning og velvære. I er sikre på at blive forkælet og underholdt fra I går ombord, så der bliver ikke tid til at kede sig. Læs meget mere om, hvad Costa har at tilbyde her og hvad MSC kan byde på her

Krydstogt er en nem og bekvem måde at rejse på, da alt er inden for kort rækkevide. Samtidig er det en fantastisk oplevelse for de eventyrlystne, som ønsker at opleve nye kulturer, smukke byer og betagende natur.  

Cruise - alle fordelene

Cruise - alle fordelene

Krydstogt er en nem og bekvem måde at rejse på, da alt er inden for kort rækkevide. Samtidig er det en fantastisk oplevelse for de eventyrlystne, som ønsker at opleve nye kulturer, smukke byer og betagende natur. Derfor er cruise for jer, som søger ferie med luksus, afslapning og masser af oplevelser. Ombord er der underholdning for alle aldre, hvilket også gør det til den perfekte familieferie, for hele familien vil elske det! 

Cruiseskibene tager jer til destinationer rundt om i verden, alt imens I slapper af og nyder skønne faciliteter. Det er ikke blot en måde at blive fragtet fra A til B på, men en mulighed for at nyde hyggeligt samvær, gode faciliteter, storslåede underholdning og masser af vandpjaskeri. I kan koble helt af fra hverdagens stress og jag, samtidig med at I fylder kufferten med et hav af oplevelser og uforglemmelige minder. Ombord er der plads til sved på panden, grin og selvforkælelse, for skibene har faciliteter til både de afslappede og aktive sjæle. 

 

Mad og drikke ombord

Mad og drikke ombord

På cruises er helpension altid inkluderet. Det gør ferien endnu mere afslappende, for I slipper for at hive pungen op af lommen hver gang sulten melder sig. I behøver heller ikke at bekymre jer for, hvor I skal spise - I kan bare sætte jer til rette og blive forkælet. Det eneste dilemma kan være, hvilket af verdens køkkener retterne skal komme fra. Ombord på skibene er der både a-la-carte restauranter og buffetrestauranter med mad til alles smagsløg. 

Hvis I også ønsker at have drikkevarer inkluderet, så er det på mange cruises muligt at tilkøbe all inclusive. Med all inclusive kan I lettere have et overblik over jeres omkostninger, som gør at I kan nyde ferien fuldt ud. 

Hvorfor tage på cruise med børn?

Hvorfor tage på cruise med børn?

Cruise er den ultimative familieferie, som både børn og voksne vil se tilbage på med et smil på læben. Der er masser af aktiviteter for alle aldre og sjæle. I børneklubberne bliver familiens mindste underholdt med sjove lege, fester, skattejagter, kreative indslag og meget mere. I kan nyde børnene og deres nye legekammerater, imens I slapper af og nyder hinandens selskab. Mange af cruiseskibene har fantastiske poolområder, hvor I kan suse ned af vandrutsjebaner, sprøjte med vand og lege med diverse redskaber. I kan også lægge benene op på en solseng, nyde solens stråler og en spændende bog. 

På flere af cruiseskibene er der også legerum til børnene, 4D biograf, multisportsbane, underholdningsshows, spillehal, bowlingbane, svævebane og wellnesscenter. Der er alt, hvad I behøver på en familieferie!