Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Uforglemmeligt krydstogt i Caribien

Tag familien med på et eksotisk drømmecruise i Caribien med fantastiske MSC Seaside og få en oplevelse, I sent vil glemme. Krydstogtet byder på hvide sandstrande, krystalblåt hav og eksotisk stemning. Ferien begynder med en overnatning i Miami, og dagen efter går I ombord på skibet.

De næste dage skal I blot nyde hinanden og koble helt af. Hver dag møder jer nye og uforglemmelige oplevelser i vidunderlige Caribien, og ombord får I al den mad, I kan spise, et væld af aktiviteter og masser af underholdning. Se mere om krydstogtskibet MSC Seaside her.

Hvad kan I opleve?

Miami
I stiger ombord på cruiseskibet i Miami, hvor I har haft en enkelt overnatning, og det er også her cruiset slutter.

San Juan, Puerto Rico eller Ocho Rios på Jamaica
Skibet sejler to ruter alt efter afrejsedato. I går enten i land i San Juan, Puerto Rico eller Ocho Rios på Jamaica. I har hele dagen til lands, så der er gode muligheder for at udforske. Dagen kan bl.a. byde på strand, shopping eller sightseeing.

George Town eller Charlotte Amalie
Dag 5 går I til lands i enten George Town på Caymanøerne eller i Charlotte Amalie på Jomfruøerne. Oplev den smukke og farverige havn i George Town eller Charlotte Amalies charmerende havn. I kan også snorkle og dykke på øernes smukke paradisstrande eller opleve spændende, historiske bygninger. 

Phillipsburg, St. Marteen eller Cozumel, Mexico
På 6. dagen ankommer I til enten Phillipsburg på torpiske St. Marteen eller i fabelagtige Cozumel i Mexico. Begge byer byder på helt unikke oplevelser og smukke strande.

Nassau, Bahamas
I Nassau på billedskønne Bahamas venter jer en fantastisk atmosfære, smukke strande og oplevelser udover det sædvanlige. Nyd dagen på stranden eller shop løs i butikker med et udvalg af Bahamas håndlavede skatte.


Drømmecruise i Caribien

Drømmecruise i Caribien med MSC Seaside

Drømmecruise i Caribien med MSC Seaside

Med et drømmecruise i Caribien på MSC Seaside kan I nyde hinanden og koble helt af. Krydstogtskibet starter og slutter i Miami, og undervejs vil I besøge eksotiske byer, som Nassau på Bahamas, farverige George Town på Caymanøerne, San Juan i Puorto Rico, tropiske St. Marteen, samt Cozumel i Mexico. Hver dag vil der vente jer nye og uforglemmelige oplevelser i det vidunderlige og paradisagtige Caribien. Bemærk at MSC Seaside sejler to forskellige ruter og destinationerne kan derfor variere. 

MSC Seaside er et sandt luksusskib, der har ALT, hvad I kan forestille jer med massevis af faciliteter, aktiviteter og underholdning.

Faciliteter ombord på MSC Seaside

Faciliteter ombord på MSC Seaside

MSC Seaside har en lang række faciliteter, som I med garanti vil finde stor glæde I, at kunne benytte hver eneste dag. Krydstogtskibet har hele 3 svømmebassiner, inklusiv et vandland med vandrutsjebaner og 11 jacuzzi. Her er desuden et wellnessområde med bade, terapi pools, behandlingsrum, sauna, tyrkisk bad, solarium og fitnessrum. 

Af aktiviteter kan I benytte jer af multisportsbanen eller den udendørs løbebane. I kan også se film i 4D-biografen, læse en bog på biblioteket, se en forestilling på det smukke teateret, vinde gevinst i kasinoet eller tage en dans på diskoteket. Har du en stor shoppeglæde, skal du blot bevæge dig ind i det store shoppeområde, hvor du finder massevis af fantastiske butikker.

Mad og drikke ombord på MSC Seaside

Mad og drikke ombord på MSC Seaside

Når I tager på et drømmecruise i Caribien med MSC Seaside hos Friferie, er helpension en del af prisen. Det betyder, at I kan spise og drikke alt det I vil, og vi kan garantere jer at I finder massevis af lækkerier. 

Krydstogtskibet har 9 restauranter med forskelligt tema og forskellige smage på menuen. Derudover er der hele 17 barområder, der blandt andet råder over en kaffe- og chokoladebar - wow! Vi skal dog gøre opmærksom på, at det ikke er alle restauranter og barer der er en del af pakken med helpension. Det er selvfølgelig muligt at besøge og opleve disse, blot mod betaling.