Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Et krydstogt I aldrig glemmer!

Tag familien med et eksotisk drømmecruise i Caribien med fantastiske Costa Deliziosa og få en oplevelse, I sent vil glemme. Krydstogtet byder på hvide sandstrande, krystalblåt hav og eksotisk stemning. Ferien begynder med en overnatning i Fort Lauderdale, og dagen efter går I ombord på skibet.

De næste dage skal I blot nyde hinanden og koble helt af. Hver dag møder jer nye og uforglemmelige oplevelser i vidunderlige Caribien, og ombord får I al den mad, I kan spise, et væld af aktiviteter og masser af underholdning. Se mere om krydstogtet her.

Hvad kan I opleve?

Port Everglades
I stiger ombord på cruiseskibet i Port Everglades i Fort Lauderdale, hvor I har haft en enkelt overnatning, og det er også her cruiset slutter.

Freeport
Gå i land på Bahamas, hvor I kan opleve hovedbyen Freeport, der både byder på mulighed for strand og shopping.

George Town
På Caymanøerne kan I opleve den smukke og farverige havn i George Town. I kan også snorkle og dykke på Seven Mile Beach, som er en af verdens flotteste sandstrande. 

Roatán  
Roatán på Honduras byder på et eksotisk dyreliv, og I kan besøge naturparken Gumbalimba med aber og papegøjer. I kan også vælge at tage til den lille ø Little French Key med skøn mad og lækre strande.

Belize
I hyggelige Belize anbefaler vi, at I tager på en guidet tur ud og besøger de mange, flotte grotter. For vovehalsene er der gode muligheder for at svømme med hajer!

Costa Maya
I Costa Maya i Mexico må I ikke snyde jer selv for muligheden for at besøge den gamle mayalandsby, hvor I kan opleve spændende mexicansk kultur.

Cozumel
I Cozumel i Mexico kan I besøge byen San Miguel de Cozumel, hvor der er et stort udvalg af restauranter og barer. Det er også et oplagt valg at besøge den eksotiske Paradise Beach med hvide strande.

Drømmecruise i Carabien

Costa Deliziosa på havet
Costa Deliziosa på havet

Drømmecruise i Carabien med Costa Deliziosa

Læs mere
Med en ferie på drømmecruise i Carabien på Costa Deliziosa kan I nyde hinanden og koble helt af. Krydstogtskibet starter og slutter ved Port Everglades i Fort Lauderdale, og undervejs vil I besøge eksotiske byer, som hovedbyen på Bahamas, Freeport, farverige George Town på Caymanøerne, Roatán på Honduras, hyggelige Belize, samt Costa Maya og Cozumel i Mexico. Hver dag vil der vente jer nye og uforglemmelige oplevelser i det vidunderlige og paradisagtige Caribien. Costa Deliziosa er et sandt luksusskib med ingen mangelvarer! Her er alt hvad I kunne tænke jer med massevis af faciliteter, aktiviteter og underholdning. 
Pool på Costa Deliziosa
Pool på Costa Deliziosa

Faciliteter ombord på Costa Deliziosa

Læs mere

Costa Deliziosa har en lang række facilieteter som I med garanti vil finde stor glæde I at kunne benytte hver eneste dag. Krydstogtskibet har hele 3 svømmebassiner og 4 jacuzzi. Her er desuden et wellnessområde i to niveauer med bade, terapi pools, behandlingsrum, sauna, tyrkisk bad, solarium og fitnessrum. Af aktiviteter kan I benytte jer af multisportsbanen eller den udendørs løbebane. I kan også se film i biografen, læse en bog på biblioteket, se en forestilling på teateret i tre niveauer, vinde gevinst i kasinoet eller tage en dans på diskoteket. Har du en stor shoppeglæde, skal du blot bevæge dig ind i det store indkøbscenter, hvor du finder massevis af fantastiske butikker. 

Bar på Costa Deliziosa
Bar på Costa Deliziosa

Mad og drikke ombord på Costa Deliziosa

Læs mere

Når I rejser på et drømmecruise i Carabien med Costa Deliziosa hos Friferie er helpension en del af prisen. Det betyder at I kan spise og drikke alt det I vil, og vi kan garantere jer at I finder massevis af lækkerier. Krydstogtskibet har 4 restauranter med forskelligt tema og forskellige smage på menuen. Derudover er der hele 11 barområder, der blandt andet råder over en cigarlounge og en kaffe- og chokoladebar - wow! Vi skal dog gøre opmærksom på, at det ikke er alle restauranter og barer der er en del af pakken med helpension. Det er selvfølgelig muligt at besøge og opleve disse, blot mod betaling.