Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Forkæl familien med et uforglemmeligt krydstogt i Middelhavet

Forkæl familien med det perfekte sommerkrydstogt i Middelhavet, og nyd en ferie, I aldrig glemmer. Her kan I slappe af, spise lækker mad og nyde livet ombord på det fantastiske Costa Diadema, der byder på et væld af aktiviteter for hele familien.

Cruiseskibet lægger til i spændende middelhavsbyer undervejs, så I vågner op til nye og uforglemmelige oplevelser hver dag. Se mere om krydstoget her.


Undervejs oplever I:

Barcelona
Jeres cruise begynder og slutter i Spaniens skønne storby Barcelona, så I kan med fordel nyde den hyggelige by den dag, I ankommer. I kan også vælge at blive et par dage ekstra efter krydstogtet.

Palma De Mallorca
I får en skøn dag på Mallorca, hvor I kan nyde byen Palma, gå på restaurant eller shoppe løs i de lækre butikker.

Palermo
På den italienske ø Sicilien får I mulighed for at besøge hovedbyen Palermo, hvor I bl.a. kan gå på sjove markeder.

Civitavecchia/Rom
Det tager ca. 1 time fra krydstogtskibet at komme ind til Rom, som er en af Europas mest uforglemmelige byer! Brug dagen på at gå på opdagelse i de mange historiske monumenter, nyd en skøn pizza, en lækker is og en god kop kaffe, inden turen går tilbage til skibet.

Savona
Savona er en hyggelig, italiensk by, hvor I kan besøge en spændende fæstning og et berømt tårn. Er I til shopping, er der også gode muligheder for det her.

Marseille
Gå i land i den franske by Marseille, hvor I både kan opleve naturhavnen, besøge katedralen og spise god mad på en af de mange restauranter.

Familiecruise i Middelhavet

En krydstogtferie med familien i Middelhavet

En krydstogtferie med familien i Middelhavet

Et cruise er en spændende og oplevelsesrig ferie, som man gerne vil kunne nyde med familien. Med Costa Diadema sejler I rundt i Middelhavet og oplever undervejs spændende byer som Barcelona, Palma De Mallorca, Palermo, Savona og Marseille. 

Derudover er krydstogtskibet udstyret med de mest fantastiske faciliteter. Det omfatter både flere poolområder, wellnessfaciliteter, fitnessrum, massevis af restauranter og barer, indkøbscenter og tonsvis af aktiviteter for hele familien. En ferie på familiecruise i Middelhavet, er det helt rigtige valg for jer, der ønsker en uforglemmelig rejse!

Faciliteter og aktiviteter på Costa Diadema

Faciliteter og aktiviteter på Costa Diadema

Costa Diadema tilbyder et væld af muligheder at nyde krydstogtet på, og dette cruise vil få hver dag til at føles som en sommerdag ved Den Italienske Riviera. 

Krydstogtskibet har hele 3 svømmebassiner og 8 jacuzzi. Her er desuden et wellnessområde med spabade, sauna, tyrkisk bad, solarium og fitnessrum. I finder også en multisportsbane og en udendørs løbestrækning. Af underholdning er der både biograf, teater, kasino, diskotek, bibliotek og et indkøbscenter med massevis af butikker. Der er simpelthen ikke tid til at kede sig ombord på Costa Diadema cruise med alle de muligheder!

Mad og drikke

Mad og drikke

Prisen på et familiecruise til Middelhavet med Costa Diadema inkluderer helpension, så I slet ikke skal bekymre jer om mad og drikke - og netop det kan I få massevis af. Krydstogtskibet har 7 forskellige restauranter med forskellige temaer og smage, det omfatter blandt andet et pizzaria. 

Her er også 11 barområder der både inkluderer isbar og en hyggelig vinbar. Det skal dog nævnes, at ikke alle restauranter og barer er en del af helpensionen, da nogle af dem er mod betaling.