Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrivelse - Costa Deliziosa fra Venedig

Her finder I mere information om oplevelserne på krydstogtet i Middelhavet fra Venedig med Costa Deliziosa.
Bemærk, at der er to forskellige ruter, og I kan se dem og hvilke datoer de sejler her.

Dag 1: Venedig, Italien

I Venedig anbefaler vi, at I går rundt på egen hånd, så I får det bedste udgangspunkt for at opleve så meget som muligt. I kan varme op til krydstogtet med en tur i gondol på kanalerne igennem byen.  

Dag 2: Bari, Italien

I Bari anbefaler vi at I tager på Tour of Bari, hvor børnene også nemt kan være med. Oplev historiske bygninger som for eksempel Basilica, St. Nicholas og shop løs i det moderne Bari.

Dag 3: Korfu, Grækenland

Øen Korfu indbyder til en dejlig dag ved stranden, hvor I kan nyde solen og bade i det turkisblå hav. Her er også mulighed for at tage ud og se drypstenshuler, besøge store frugtplantager eller blot nyde denne fantastiske ø's skønne natur.

Dag 4: Athen eller Santorini, Grækenland

I foråret/ efteråret kan I opleve Athen, hvor I kan bestille transfer fra krydstogtet til Athen og I kan tage rundt på egen hånd. I sommeren bydes I velkommen til den vidunderlige græske ø Santorini! Her anbefales at tage en guidet tur til den smukke blå/hvide by Oia Village.

Dag 5: Til søs eller Mykonos, Grækenland

Om sommeren sejles der til Mykonos, hvor en tur i det krystalblå hav er et must!

Besøg også øens berømte kirke, Panagia Paraportiani.

Dag 6: Kotor, Montenegro eller til søs

Kotor er kendt for at være den sydligste fjord i Europa med den længste og dybeste bugt i Adriaterhavet.

Oplev den autentiske atmosfære, mens I går langs den gamle bymur.

Dag 7: Dubrovnik, Kroatien

I Dubrovnik er der rig mulighed for vinsmagning og andre kulturelle oplevelser. Vi anbefaler også, at I går på byvandring i denne skønne middelalderby, bruger dagen på stranden eller prøver sejlads.

Dag 8: Venedig, Italien

Vi anbefaler, at I oplever Venedig fra vandsiden og ellers nyder den idylliske by uden billarm, så I får den mest afslappende afslutning på ferien. Nyd en sidste lækker frokost på på en af de hyggelige restauranter i byen, inden turen går hjem til Danmark!

Costa Deliziosa

Rejsebeskrivelse

Rejsebeskrivelse

Cruiset Costa Deliziosa tager jer gennem de flotteste dele af Middelhavet og sydens Europa. Skibet har afgang fra den romantiske by Venedig. Ved næste destination vil I stadig befinde jer i skønne Italien, men nu i middelalderbyen Bari. Derefter sejler skibet videre mod Grækenlands paradislignende ø Korfu, hvor der venter jer azurblåt hav. I kommer desuden forbi den historiske storby Athen eller smukke Santorini. Inden rejsen helt er slut, går turen mod den naturskønne by Dubrovnik i Kroatien. Herefter vender skibet tilbage mod Venedig, hvor krydstogtet atter lægger anker. 

Hvis I ønsker at se mere om, hvilke udflugter der findes, kan det ses her! 

Skibets kahytter

Skibets kahytter

Costa Deliziosa er et overdådigt skib, der opfylder alle drømme om en luksusferie. Her vil I bo i rummelige kahytter, hvor alle har eget TV, klimaanlæg og minibar. Omkring halvdelen af alle kahytter på skibet har privat altan og enkelte har direkte adgang til spa. E

fter en spændende dag til lands og til vands, vil I helt sikkert komme til at sove som en drøm i skibets dejlige kahytter.

Costa Deliziosa mange faciliteter

Costa Deliziosa mange faciliteter

Costa Deliziosa har et næsten overdådigt udvalg af restauranter, underholdningsmuligheder og selvforkælelse. 4 restauranter og 11 barer står klar til at servere lækkerier og kølige drinks. Hvis I ønsker at holde formen ved lige eller gøre plads til de mange lækkerier, kan I besøge skibets fitnesscenter, boldbane eller udendørs løbestrækning. 

Ferie er også lig med afslapning, hvilket der er rig mulighed for her på skibet. Ikke mindre end 4 jacuzzis, sauna, spabade og 3 pools står klar til at give jer en afslappende stund med ægte selvforkælelse. Underholdning er her også nok af - besøg 4D biografen, teatret, diskoteket eller kasinoet.