Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om Costa Deliziosa fra Venedig

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet i Middelhavet fra Venedig med Costa Deliziosa.

Bemærk, at der er 2 forskellige ruter.
Rute 1 sejler d. 31/3, 7/4, 14/4, 21/4, 28/4, 5/5 og igen 13/10, 20/10, 27/10, 3/11, 10/11, 17/11 og 24/11 2019 med stop i  Venedig, Bari, Korfu, Athen, Kotor, Dubronik og Venedig.


Rute 2 sejler d. 12/5, 19/5, 26/5, 2/6, 9/6, 16/6, 23/6, 23/6, 30/6, 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8, 1/9, 8/9, 15/9, 22/9, 29/9 og 6/10 2019 med stop i Venedig, Bari, Korfu, Santorini, Mykonos, Dubronik og Venedig.


Læs mere om parkering i havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Afgang fra Venedig, Italien

Afrejse 17:00

Skibet sejler fra Venedig i Italien sidst på dagen, så I har rig mulighed for at udforske byen inden afgang. Vi anbefaler, at I går rundt på egen hånd, så I får det bedste udgangspunkt for at opleve så meget som muligt. I kan varme op til krydstogtet med en tur i gondol på kanalerne igennem byen.  

Dag 2: Syd mod italienske Bari

Ankomst 14:00 | Afrejse 20:00

Fra Venedig sætter skibet kurs mod syd, til den italienske by Bari. Her er der mange spændende oplevelser, og rejser I som familie, anbefaler vi Tour of Bari, hvor børnene også kan være med. Oplev historiske bygninger som for eksempel Basilica, St. Nicholas og shop løs i det moderne Bari.

Dag 3: Til øen Korfu i Grækenland

Ankomst 9:00 | Afrejse 14:00

Fra det italienske fastland sejler I nu mod den smukke græske ø Korfu. Øen indbyder til en dejlig dag ved stranden, hvor I kan nyde solen og bade i det turkisblå hav. Her er også mulighed for at tage ud og se drypstenshuler, besøge store frugtplantager eller blot nyde denne fantastiske ø's skønne natur.

Dag 4: Nu til Athen eller Santorini

Ankomst 12:00 |  Afrejse 19:00 / Ankomst 12:30 |  Afrejse 20:30

I foråret og igen i efteråret kan I opleve Athen, hvor I kan bestille transfer fra skibet til Athen og tage rundt på egen hånd. I sommeren bydes I velkommen til den vidunderlige græske ø Santorini! Her anbefaler vi, at I tager en guidet tur til den smukke by Oia Village, hvor I finder enestående huse med blå tage og fantastisk udsigt. 

Dag 5: Til søs eller Mykonos

Ankomst 06:30 | Afrejse 17:00

I foråret og efteråret kan I spendere denne dag ombord på skibet, hvor I får mulighed for at opleve de mange faciliteter, der findes på skibet. Børnene kan boltre sig i de tre pools, tumle i børneområdet eller spise is dagen lang. I sommervarmen går turen til Mykonos, hvor en tur i det krystalblå hav er et must! Besøg også øens berømte kirke, Panagia Paraportiani.

Dag 6: En dag i Kotor eller til søs

Ankomst 08:00 | Afrejse 17:00

Så går kursen igen nordpå mod Montenegro i foråret og efteråret. Nærmere bestemt Kotor, som er kendt for at være den sydligste fjord i Europa med den længste og dybeste bugt i Adriaterhavet. Oplev den autentiske atmosfære, mens I går langs den gamle bymur. I sommersæsonen har I mulighed for at nyde faciliteterne ombord på skibet med masser af aktiviteter på denne sjette dag.

Dag 7: Dubrovnik i Kroatien

Ankomst 8:00 | Afrejse 14:00

I Dubrovnik kan I bruge dagen på stranden, nyde god vin og prøve sejlads. Lej en båd og tilbring dagen på vandet eller slap af ved stranden og nyd den smukke udsigt over byen. I Dubrovnik er der rig mulighed for vinsmagning og andre kulturelle oplevelser. Vi anbefaler også, at I går på byvandring i denne skønne middelalderby.

Dag 8: Ankomst i byen Venedig

Ankomst 9:00

På den sidste dag vender I tilbage til Venedig. Vi anbefaler, at I oplever Venedig fra vandsiden og ellers nyder den idylliske by uden billarm, så I får den mest afslappende afslutning på ferien. Nyd en sidste lækker frokost på på en af de hyggelige restauranter i byen, inden turen går hjem til Danmark!

Sådan kommer I til havnen og parkeringsinfo

Egen bil
Langt de fleste kører i egen bil til Venedig og parkerer i havnen. Det tager omkring 13 timer fra Hamborg.

Parkering i havnen
I kan se priser og booke parkering i Venedig havn her eller via denne hjemmeside www.venicecruiseparking.com.

Med fly
I kan også flyve til Venedig og tage en taxa til cruiseskibet, da der ikke er ret langt fra lufthavnen.

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

Costa Deliziosa

Rejsebeskrivelse

Rejsebeskrivelse

Cruiset Costa Deliziosa tager jer gennem de flotteste dele af Middelhavet og sydens Europa. Skibet har afgang fra den romantiske by Venedig. Ved næste destination vil I stadig befinde jer i skønne Italien, men nu i middelalderbyen Bari. Derefter sejler skibet videre mod Grækenlands paradislignende ø Korfu, hvor der venter jer azurblåt hav. I kommer desuden forbi den historiske storby Athen eller smukke Santorini. Inden rejsen helt er slut, går turen mod den naturskønne by Dubrovnik i Kroatien. Herefter vender skibet tilbage mod Venedig, hvor krydstogtet atter lægger anker. 

Hvis I ønsker at se mere om, hvilke udflugter der findes, kan det ses her! 

Skibets kahytter

Skibets kahytter

Costa Deliziosa er et overdådigt skib, der opfylder alle drømme om en luksusferie. Her vil I bo i rummelige kahytter, hvor alle har eget TV, klimaanlæg og minibar. Omkring halvdelen af alle kahytter på skibet har privat altan og enkelte har direkte adgang til spa. E

fter en spændende dag til lands og til vands, vil I helt sikkert komme til at sove som en drøm i skibets dejlige kahytter.

Costa Deliziosa mange faciliteter

Costa Deliziosa mange faciliteter

Costa Deliziosa har et næsten overdådigt udvalg af restauranter, underholdningsmuligheder og selvforkælelse. 4 restauranter og 11 barer står klar til at servere lækkerier og kølige drinks. Hvis I ønsker at holde formen ved lige eller gøre plads til de mange lækkerier, kan I besøge skibets fitnesscenter, boldbane eller udendørs løbestrækning. 

Ferie er også lig med afslapning, hvilket der er rig mulighed for her på skibet. Ikke mindre end 4 jacuzzis, sauna, spabade og 3 pools står klar til at give jer en afslappende stund med ægte selvforkælelse. Underholdning er her også nok af - besøg 4D biografen, teatret, diskoteket eller kasinoet.