Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrivelse - Costa Diadema fra Barcelona

Her finder I mere info om oplevelserne, når I er på krydstogt i Middelhavet fra Barcelona med Costa Diadema.
Bemærk, at der er 2 forskellige ruter. I kan læse mere og se datoerne for ruterne her.

Dag 1: Barcelona, Spanien

I Barcelona får I god mulighed for at starte ferien godt ud med et par timer i den farverige storby. I kan nå at opleve de fleste populære seværdigheder, hvor særligt katedralen La Sagrada Familia, La Rambla og Park Güell er et besøg værd. Oplev det hele fra en turistbus, som tager jer igennem byen!

Dag 2: Palma de Mallorca, Spanien

Gå en tur langs strandpromenaden og se de mange yachtbåde, mens I nærmer jer byens centrum. I mødes af den smukke katedral  La Seu, og kan gå igennem byens smalle gader, som fører jer til markeder, isboder og hyggelige pladser, hvor I også finder gode shoppingmuligheder.

Dag 3: Til søs

På krydstogtet venter jer masser af oplevelser og aktiviteter for både store og små. I finder op til flere swimmingpools at boltre jer i, og børnene kan brænde krudt af i børneområdet. Med pool, wellnessafdeling og buffet får I en enestående mulighed for at glemme alt om hverdagens sure pligter for en uges tid, hvor I bare slapper af.

Dag 4: Sicilien eller Sardinien, Italien

På den vidunderlige italienske ø Sicilien kan I gå på oplevelse i byens historiske centrum, hvor I blandt andet finder Palermo Katedralen og et hav af monumenter.

I Cagliari i det sydlige Sardinien kan I tage på rundtur og udforske de mange smukke katedraler eller købe souvenirs på et af de mange markeder.

Dag 5: Civitavecchia (Rom), Italien

Tilbring en hel dag i en af Europas smukkeste storbyer, det fantastiske Rom. Mærk den helt særlige stemning, besøg de historiske bygninger og monumenter og slut af med en lækker italiensk is.

Her venter både Colosseum, Trevi-fontænen, Peterskirken og alle de andre populære turistmål.

Dag 6: Savona på Den Italienske Riviera

Den Italienske Riviera er helt fantastisk og ligeså Savona, som ligger i det nordlige Italien tæt på grænsen til Frankrig.

Mærk den skønne feriestemning og gå ikke glip af den gamle fæstningen Fortress Priamar fra år 1542 samt det berømte udkigstårn La Torretta, som er et af byens vartegn.

Dag 7: Marseille, Frankrig

Velkommen til Frankrig og den besøgsværdige by Marseille. Vi anbefaler, at I oplever den helt utrolige udsigt over by, havn og hav fra katedralen, Notre-Dame de la Garde.

Tag en tur til den gamle naturhavn Vieux Port fra omkring år 600 f. Kr. Når I har været omkring i byen, kan I nyde et godt måltid mad på en af byens delikatesserestauranter, så I fuldender hele oplevelsen på bedste vis.

Dag 8: Barcelona, Spanien

Brug dagen på de seværdigheder, I ikke fik set inden afrejse, og tag for eksempel til fodboldholdets F.C. Barcelonas hjemmebane og stadion Camp Nou.

Det vil både fodboldentusiaster og andre finde interessant.

Costa Diadema

Rejsebeskrivelse

Rejsebeskrivelse

Cruiset Costa Diadema tager jer gennem det åbne vand i Middelhavet og sydens Europa. Skibet har afgang fra den smukke by Barcelona. Ved næste destination vil I stadig befinde jer i det  spanske, på paradisøen Mallorca. Derefter sejler skibet enten videre mod Siciliens hovedstad Palermo, hvor I kan finde smukke gamle bygninger og skøn natur. Eller Carliari på Sardien hvor de smukke strande bestemt er et besøg værd. 

Næste stop på vejen er Italiensk stolthed og landets hovedstad, Rom. I kommer desuden forbi den smukke Savona. Inden rejsen helt er slut, går turen mod den kultursmukke by Marseilles i Frankrig. Herefter vender skibet tilbage mod Barcelona, hvor krydstogtet atter lægger anker.

Skibets kahytter

Skibets kahytter

Costa Diadema er et overdådigt skib, der opfylder alle drømme om en luksusferie. Her vil I bo i rummelige kahytter, hvor alle har eget TV, klimaanlæg og minibar. 

Omkring halvdelen af alle kahytter på skibet har egen balkon og enkelte har direkte adgang til spa. Efter en spændende dag til lands og til vands, vil I helt sikkert komme til at sove som en drøm i skibets dejlige kahytter.


Middelshavets perle på en snor

Middelshavets perle på en snor

Udrejsen sker fra den smukke storby Barcelona, hvor I inden skibet sejler har mulighed for at opleve La Ramblas eller komme forbi byggeriet på Sagrada Familia. Der findes ikke en bedre måde at begynde turen til Middelhavets perler. Første stop undervejser den unikke by Palma som består af den gamle bydel omringet af de moderne bydele afskåret med en kæmpe mur. På de Italienske øer Sardinien eller Sicilien kan både markeder, og gamle katedraler opleves sammen med den smukke natur på begge stop. Herefter Italiens hovedstad Rom, her anbefaler vi, I tager en udflugt ind og ser alle de smukke monumenter fra den gamle romerske tid. 

Når skibet lægger til i Savona og Marseilles, er der også rig mulighed for at opleve både kultur og gode kulinariske steder - i sandhed en rute til Middelhavets perler. Hvilke udflugter der er på hvert stop kan I læse mere om her!