Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om Costa Diadema fra Barcelona

Her finder I ruterne og mere info om krydstogtet i Middelhavet fra Barcelona med Costa Diadema.

Bemærk, at der er 2 forskellige ruter.

Rute 1 sejler d. 1/4, 8/4, 15/4, 22/4, 29/4, 6/5 og igen 7/10, 14/10 og 21/10 med stop i Barcelona, Palma De Mallorca, Palermo (Sicilien), Civitavecchia (Rom), Savona, Marseilles og Barcelona.

Rute 2 sejler d. 13/5, 20/5, 27/5, 3/6, 10/6, 17/6, 24/6, 1/7, 8/7, 15/7, 22/7, 29/7, 5/8, 12/8, 19/8, 26/8, 2/9, 9/9, 16/9, 23/9 og 30/9 med stop i Barcelona, Palma De Mallorca, Cagliari (Sardinien), Civitavecchia (Rom), Savona, Marseilles og Barcelona.


Læs mere om parkering i havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Afgang fra Barcelona, Spanien

Afrejse 17:00

Skibet afgår fra Barcelona kl. 17:00, så inden da får I god mulighed for at starte ferien godt ud med et par timer i den farverige storby. I kan nå at opleve de fleste populære seværdigheder, hvor særligt katedralen La Sagrada Familia, La Rambla og Park Güell er et besøg værd. Oplev det hele fra en turistbus, som tager jer igennem byen!

Dag 2: Afsted til Palma de Mallorca

Ankomst 09:00 | Afrejse 17:00 / Ankomst 09:00 | Afrejse 01:00

I sejler videre til den spanske ø, Mallorca og lægger til kaj ved øens største by, Palma de Mallorca. Gå en tur langs strandpromenaden og se de mange yachtbåde, mens I nærmer jer byens centrum. I mødes af den smukke katedral  La Seu, og kan gå igennem byens smalle gader, som fører jer til markeder, isboder og hyggelige pladser, hvor I også finder gode shoppingmuligheder. Bemærk, at på rute 1 sejler I tidligere fra Mallorca

Dag 3: Nyd livet til søs sammen


På tredjedagen får I god tid til at nyde livet til søs. Her venter jer masser af oplevelser og aktiviteter for både store og små. I finder op til flere swimmingpools at boltre jer i, og børnene kan brænde krudt af i børneområdet. Med pool, wellnessafdeling og buffet får I en enestående mulighed for at glemme alt om hverdagens sure pligter for en uges tid, hvor I bare slapper af.  

Dag 4: Videre til Sicilien eller Sardinien

Ankomst 08:00 |  Afrejse 16:00 / Ankomst 08:00 |  Afrejse 17:00 

Velkommen til Palermo (Sicilien) eller Cagliari (Sardinien) afhængig af ruten. På den vidunderlige italienske ø Sicilien kan I gå på oplevelse i byens historiske centrum, hvor I blandt andet finder Palermo Katedralen og et hav af monumenter. I Cagliari på den sydlige del af Sardinien har I mulighed for at tage på en rundtur og udforske den smukke by. Vi anbefaler, at I ser de mange smukke bygninger og katedraler og handler souvenirs på et af de mange markeder.

Dag 5: Italiens hovedstad, Civitavecchia (Rom)

Ankomst 8:00 | Afrejse 19:00

Tilbring en hel dag i en af Europas smukkeste storbyer, det fantastiske Rom. Det tager en time fra skibet at komme indtil byen, og så har I ellers hele dagen til at gå på opdagelse. Mærk den helt særlige stemning, besøg de historiske bygninger og monumenter og slut af med en lækker italiensk is. Her venter både Colosseum, Trevi-fontænen, Peterskirken og alle de andre populære turistmål.

Dag 6: Savona på Den Italienske Riviera

Ankomst 8:00 | Afrejse 18:00

På sjettedagen besøger i Savona, som ligger i det nordlige Italien tæt på grænsen til Frankrig. Den Italienske Riviera er helt fantastisk og ligeså Savona. Mærk den skønne feriestemning og gå ikke glip af den gamle fæstningen Fortress Priamar fra år 1542 samt det berømte udkigstårn La Torretta, som er et af byens vartegn.  

Dag 7: Smukke Marseille i det sydlige Frankrig

Ankomst 8:30 | Afrejse 17:00

Velkommen til Frankrig og den besøgsværdige by Marseille. Vi anbefaler, at I oplever den helt utrolige udsigt fra katedralen, Notre-Dame de la Garde, hvor I kan se ud over by, havn og hav. Derudover er den gamle naturhavn Vieux Port fra omkring år 600 f. Kr. et besøg værd. Når I har været omkring i byen, kan I nyde et godt måltid mad på en af byens delikatesserestauranter, så I fuldender hele oplevelsen på bedste vis.

Dag 8: Ankomst i byen Barcelona

Ankomst 9:00

Turen går tilbage til start her på ottende og sidste dag. I kan se Barcelona i horisonten, hvor I skal tilbringe den sidste dag inden hjemrejse. Brug dagen på de seværdigheder, I ikke fik set inden afrejse, og tag for eksempel til fodboldholdets F.C. Barcelonas hjemmebane og stadion Camp Nou. Det vil både fodboldentusiaster og andre finde interessant.

Sådan kommer I til havnen og parkeringsinfo

Med fly
I kan flyve til Barcelona og tage en taxa til cruiseskibet, da der ikke er ret langt fra lufthavnen.

Egen bil
I kan også vælge at tage egen bil til Barcelona og parkere i havnen. Det tager omkring 18 timer fra Hamborg.

Parkering i havnen
I kan se priser og booke parkering i Barcelona havn her eller via denne hjemmeside http://www.interparking.es.

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

Costa Diadema

Skibet sejler
Skibet sejler

Rejsebeskrivelse

Læs mere

Cruiset Costa Diadema tager jer gennem det åbne vand i Middelhavet og sydens Europa. Skibet har afgang fra den smukke by Barcelona. Ved næste destination vil I stadig befinde jer i det  spanske, på paradisøen Mallorca. Derefter sejler skibet enten videre mod Siciliens hovedstad Palermo, hvor I kan finde smukke gamle bygninger og skøn natur. Eller Carliari på Sardien hvor de smukke strande bestemt er et besøg værd. Næste stop på vejen er Italiensk stolthed og landets hovedstad, Rom. I kommer desuden forbi den smukke Savona. Inden rejsen helt er slut, går turen mod den kultursmukke by Marseilles i Frankrig. Herefter vender skibet tilbage mod Barcelona, hvor krydstogtet atter lægger anker.

Kahytter på skibet
Kahytter på skibet

Skibets kahytter

Læs mere

Costa Diadema er et overdådigt skib, der opfylder alle drømme om en luksusferie. Her vil I bo i rummelige kahytter, hvor alle har eget TV, klimaanlæg og minibar. Omkring halvdelen af alle kahytter på skibet har privat altan og enkelte har direkte adgang til spa. Efter en spændende dag til lands og til vands, vil I helt sikkert komme til at sove som en drøm i skibets dejlige kahytter.

Roms stolthed Coloseum
Roms stolthed Coloseum

Middelshavets perle på en snor

Læs mere

Udrejsen sker fra den smukke storby Barcelona, hvor I inden skibet sejler har mulighed for at opleve La Ramblas eller komme forbi byggeriet på Sagrada Familia. Der findes ikke en bedre måde at begynde turen til Middelhavets perler. Første stop undervejser den unikke by Palma som består af den gamle bydel omringet af de moderne bydele afskåret med en kæmpe mur. På de Italienske øer Sardinien eller Sicilien kan både markeder, og gamle katedraler opleves sammen med den smukke natur på begge stop. Herefter Italiens hovedstad Rom, her anbefaler vi, I tager en udflugt ind og ser alle de smukke monumenter fra den gamle romerske tid. Når skibet ligger til i Savona og Marseilles er der også rig mulighed for at opleve både kultur og gode kulinariske steder - i sandhed en rute til Middelhavets perler. Hvilke udflugter der er på hvert stop kan I læse mere om her!