Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrivelse - Costa Fascinosa fra Savona

Her finder I mere info om oplevelserne, når I er på krydstogt rundt i Middelhavet fra Savona med Costa Fascinosa.
Bemærk, at der er 2 forskellige ruter. I kan læse mere og se datoerne her.

Dag 1: Savona, Italien

Krydstogtet begynder i Savona i Italien.

I kan blandt andet gå på opdagelse i fæstningen Fortress Priamar fra år 1542 eller besøge det berømte tårn La Torretta, som er et af byens vartegn.

Dag 2: Napoli, Italien

Oplev de hyggelige og snævre gader, hvor vasketøjet hænger på snore fra bygning til bygning over gaden i Napolis gamle bydel.

Husk at smage en pizza her i pizzaens fødeby eller nyd en lækker kop italiensk kaffe på en af de mange caféer.

Dag 3: Sicilien, Italien

Palermo er hovedstaden på Sicilien.

Her kan I gå på oplevelse i byens historiske centrum, hvor I blandt andet finder Palermo Katedralen og et hav af monumenter.

Dag 4: Malta eller til søs

På Malta kan I for eksempel besøge Den Blå Grotte, som indbyder til en fantastisk naturoplevelse.

På krydstogtet kan børnene boltre sig i en af de fire pools, tage en tur i vandrutschebanen eller spise pizza og is dagen lang. 

Dag 5: Ibiza el. til søs

Hav muligheden for at nyde livet til søs ombord på krydstogt skibet til en dejlig afslappende dag for både børn og voksne.

Tag evt. til Ibiza, en fantastisk ferie- og badeby. Her kan I slappe af på de flotte strande eller prøve kræfter med snorkling og dykning.

Dag 6: Barcelona el. Palma, Mallorca

I Barcelona anbefales en byrundtur. Her er I sikre på at se de vigtigste seværdigheder, som La Sagrada Familia og Poble Espanyol.

I den unikke by Palma de Mallorca kan I besøge den gotiske katedral "La Seu" og nyde den gamle bydel.

Dag 7: Marseille el. Barcelona

Besøg enten Frankrigs andenstørste by, Marseille, som byder på mange seværdigheder.

Eller oplev den farverige by Barcelona, hvor I ikke må glemme at besøge Las Ramblas.

Dag 8: Savona, Italien

Her kan I endnu engang tilbringe en dag i byen inden turen enten går hjemad eller videre til andre spændende rejsemål i Europa.

Husk at opleve den smukke italienske riviera, inden turen går helt og definitivt hjemad.

Costa Fascinosa

Costa Facinosa 2 ruter - I vælger selv

Costa Facinosa 2 ruter - I vælger selv

I 2019 sejler Costa Fascinosa med to forskellige ruter som bestemmes af afrejsedatoen. i foråret og igen i oktober sejler skivet ud fra Savona og besøger Napoli i Italien, Catania på Sicilien, La Valletta på Malta, Barcelona i Spanien, Marseille i Frankrig og slutter af igen i Savona. 

I sommermånederne fra midt maj til september sejles der ud fra Savona, fortsat med stop i Napoli Italien og Barcelona i Spanien. Men på Sicilien bliver det istedet Palermo, og dernæst øerne Ibiza og Palma de Mallorca, inden der sejles retur til Savona.

Skibets kahytter

Skibets kahytter

På Costa Fascinosa findes 1.508 kahytter hvoraf 91 har direkte adgnag til spa, over 500 med balkon, 70 suiter med enten balkon eller spaindgang. uanset hvilken kahytstype I vælger til jeres ferie, vil alle bo i rummelige kahytter, hvor alle har eget TV, klimaanlæg og minibar. 

Efter en spændende dag til lands og til vands, vil I helt sikkert komme til at sove som en drøm i skibets dejlige kahytter.

Udflugter undervejs

Udflugter undervejs

Det helt store plus ved krydstogt ferieformen er helt sikkert man hver dag vågner op til en ny og spændende destination som kun venter på at blive opdaget af nysgerrige rejsende og her har Costa sørget for der er mulighed for selv at opdage eller vælge en udflugt der passer til netop jeres behov og ønsker. 

Ruten med Costa Fascinosa med stop i både storbyer, populære badebyer destinationer med historiske områder og monumenter giver mulighed for lidt af de hele. Her kan I se, hvilke udflugtsmuligheder ruten tilbyder.