Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om Costa Fascinosa fra Savona

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet rundt i Middelhavet fra Savona med Costa Fascinosa.

Bemærk, at der er 2 forskellige ruter.


Rute 1 sejler d. 31/3, 7/4, 14/4, 21/4, 28/4, 5/5 og igen 6/10, 13/10, 20/10 og 27/10 med stop i Savona, Napoli, Catania, La Valletta, Barcelona, Marseilles og Savona
Rute 2 sejler d. 12/5, 19/5, 26/5, 2/6, 9/6, 16/6, 23/6, 30/6, 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8, 1/9, 8/9, 15/9, 22/9 og 29/9 med stop i Savona, Napoli, Palermo, Ibiza, Palma de Mallorca, Barcelona og Savona

Læs mere om parkering i havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Afgang fra Savona

Afrejse 16:30 / 17:30 afhængig af hvilken rute I skal med på

Krydstogtet begynder i Savona i Italien, hvor I har masser af tid til at udforske byen inden afgang kl. 16:30 eller 17:30. I kan blandt andet gå på opdagelse i fæstningen Fortress Priamar fra år 1542 eller besøge det berømte tårn La Torretta, som er et af byens vartegn.

Dag 2: Næste stop Napoli

Ankomst 13:30 | Afrejse 19:30 / Ankomst 13:30 | Afrejse 20:00

I ankommer til Napoli, hvor I bliver mødt af ægte italiensk stemning. Oplev de hyggelige og snævre gader, hvor vasketøjet hænger på snore fra bygning til bygning over gaden i Napolis charmerende gamle bydel. Husk at smage en pizza her i pizzaens fødeby eller nyd en lækker kop italiensk kaffe på en af de mange caféer.

Dag 3: Storby på Sicillien

Ankomst 12:00 | Afrejse 19:00 / Ankomst 09:00 | Afrejse 18:00

På den ene rute er Catania på Sicilien jeres stop på tredje dagen. Catania er Siciliens næststørste by og ligger ved foden af vulkanbjerget Etna. På den anden rute er stoppet Palermo, hovedstaden på Sicilien. Her kan I gå på oplevelse i byens historiske centrum, hvor I blandt andet finder Palermo Katedralen og et hav af monumenter.

Dag 4: Malta eller til søs

Ankomst 08:00 |  Afrejse 15:00 /  Dag  tilbringes til søs

På fjerdedagen er Valletta på Malta det næste stop, og her kan I for eksempel besøge Den Blå Grotte, hvor I får en fantastisk naturoplevelse. På anden rute spenderes dagen til søs. Der er masser af oplevelser ombord. Børnene kan boltre sig i en af de fire pools, tage en tur i vandrutschebanen eller spise pizza og is dagen lang. 

Dag 5: En dag til søs eller oplev Ibiza

Ankomst 09:00 | Afrejse 02:00 / Tilbringe dagen til søs

På rute 1 I får mulighed for at nyde livet til søs ombord på skibet til en dejlig afslappende dag for både børn og voksne. Ellers tager dagen jer til Ibiza, som er en fantastisk ferie- og badeby. Her kan I slappe af på de flotte strande og prøve kræfter med snorkling eller dykning. Her er lidt ekstra tid at hygge sig i, da skibet kommer til havn kl. 09.00 og først sejler igen kl. 02.00 om natten.

Dag 6: Barcelona eller Palma de Mallorca

Ankomst 09:00 | Afrejse 17:00 /  Ankomst 10:00 | Afrejse 19:00

I Barcelona anbefaler vi en byrundtur med en af de mange turistbusser. Så er i sikre på at se de vigtigste seværdigheder, som La Sagrada Familia og Poble Espanyol. På rute 2 har I hele dagen til at udforske den unikke by Palma de Mallorca. I kan slentre igennem de små snorklede gader, besøge den storslåede gotiske katedral "La Seu" og nyde den gamle bydel med historiske bygninger, pladser og museer.

Dag 7: Kultur i Marseille eller Barcelona

Ankomst 09:00 | Afrejse 17:00 / Ankomst 08:00 | Afrejse 14:00

Besøg enten Frankrigs andenstørste by, Marseille, som byder på mange seværdigheder. I kan for eksempel tage på en byrundtur og få alt det bedste fra byen med. Eller oplev den farverige by Barcelona, hvor I ikke skal glemme at besøge Las Ramblas. Turistbusserne, der tager jer rundt, sikrer, at I får set alle de klassiske seværdigheder - mulighederne er mange.

Dag 8: Ankomst tilbage til Savona

Ankomst 8:30 / 9:00 afhængig af hvilken rute I har været på 

På ottende og sidste dag ankommer I tilbage i Savona. Her kan dagen endnu engang tilbringes i byen inden turen går helt og definitivt hjemad eller videre til andre spændende rejsemål i Europa. Husk at opleve den smukke italienske riviera, inden turen går hjem.

Sådan kommer I til havnen og parkeringsinfo

Egen bil

Mange vælger at køre i egen bil til Savona og parkerer i havnen. Det tager omkring 14 timer fra Hamborg. 

Parkering i havnen

I kan se priser og booke parkering i Savona havn her eller via denne hjemmeside www.parkingsavona.com 

Med fly

I kan også flyve til Genova og tage en taxa til cruiseskibet, der er lidt mindre end 80 km.


Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

Costa Fascinosa

udendørs pool på top dæk af Fascinosa
udendørs pool på top dæk af Fascinosa

Costa Facinosa 2 ruter - I vælger selv

Læs mere

I 2019 sejler Costa Fascinosa med to forskellige ruter som bestemmes af afrejsedatoen. i foråret og igen i oktober sejler skivet ud fra Savona og besøger Napoli i Italien, Catania på Sicilien, La Valletta på Malta, Barcelona i Spanien, Marseilles i Frankrig og slutter af igen i Savona. I sommermånederne fra midt maj til september  sejles der ud fra Savona, fortsat med stop i Napoli Italien og Barcelona i Spanien. Men på Sicilien bliver det istedet Palermo, og dernæst øerne Ibiza og Palma de Mallorca, inden der sejles retur til Savona.

Kahytter på skibet
Kahytter på skibet

Skibets kahytter

Læs mere

På Costa Fascinosa findes 1.508 kahytter hvoraf 91 har direkte adgnag til spa, over 500 med balkon, 70 suiter med enten balkon eller spaindgang. uanset hvilken kahytstype I vælger til jeres ferie, vil alle bo i rummelige kahytter, hvor alle har eget TV, klimaanlæg og minibar. Efter en spændende dag til lands og til vands, vil I helt sikkert komme til at sove som en drøm i skibets dejlige kahytter.

Udflugter undervejs på turen

Læs mere

Det helt store plus ved krydstogt ferieformen er helt sikkert man hver dag vågner op til en ny og spændende destination som kun venter på at blive opdaget af nysgerrige rejsende og her har Costa sørget for der er mulighed for selv at opdage eller vælge en udflugt der passer til netop jeres behov og ønsker. Ruten med Costa Fascinosa med stop i både storbyer, populære badebyer destinationer med historiske områder og monumenter giver mulighed for lidt af de hele. Her kan i se hvilke udflugts muligheder ruten tilbyder.