Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrivelse - Costa Favolosa fra København

Her finder I mere info om oplevelserne, når I er på krydstogt I De Norske Fjorde fra København med Costa Favolosa.
Se også sejlruten og kort her.

Dag 1: København, Danmark

Hovedstaden byder på mange oplevelser, og I får god mulighed for at købe de sidste ting til ferien.

Nyd en is på havnen og kom i rigtig feriestemning inden I går ombord.

Dag 2: Til søs

Allerede på anden dagen får I mulighed for at udforske skibets mange fantastiske faciliteter. På denne måde lærer I hurtigt det skib at kende, som skal være jeres tilholdssted for ugen.

Der er masser af oplevelser ombord, og både børn og voksne vil elske poolområdet med hele fire pools at boltre sig i.

Dag 3: Hellesylt og Geiranger, Norge

Hellesylt og Geiranger byder på nogle af de smukkeste landskaber, I kan forestille jer.

Oplev Hellesylt vandfaldet, den dybeste sø i Europa og ikke mindst den store flod Stryn. 

Der er også mulighed for at opleve den fantastiske udsigt over Geirangerfjorden.  

Dag 4: Bergen, Norge

Oplev denne smukke bys spændende arkitektur, krogede gader, grønne områder og flotte landskab.

Fløyfjellet, som er et af de syv fjelde i Bergen, er bestemt et besøg værd. Her finder I en formidabel udsigt - et smukt et ferieminde at have med hjem.

Dag 5: Stavanger, Norge

Stavanger er en populær destination for turister, og siden de i 2008 vandt prisen som Europæiske kulturby, er interessen kun vokset.

Vi anbefaler at I går en tur igennem den gamle bydel og det spændende olie museum. Tag turen op og se den smukke katedral og nyd udsigten ud over naturen. 

Dag 6: Göteborg, Sverige

Hyggelige Göteborg byder på skærgårde, shopping og kulturhistorie, Göteborgs kunstmuseum har hele tre stjerner i Michelins Green.

Der er også mulighed for kanalrundfart langs Göteborgs kanaler med ”Paddan” eller tag en ”fika” (pause) i bydelen Haga med masser af cafeer og små butikker og lad jer friste af en ”kanelbulla”.

Dag 7: Warnemünde, Tyskland

I Warnemünde kan I tilbringe dagen med at slappe af og nyde tilværelsen. Warnemünde er en sand badeby med gode restauranter og flotte hvide strande.

I finder også en lille chokoladefabrik, storslået fyrtårne og en hyggelig havn. Her kan den rolige stemning få jer helt ned i gear.

Dag 8: København, Danmark

Velkommen hjem! Hvis I ikke ønsker, at ferien skal slutte, kan I finde flere oplevelser i København inden ferien slutter helt.

Nu er det tid til at mærke landjorden under fødderne  igen og slentre igennem smukke Københavns gader.

Costa Favolosa

Rejsebeskrivelse

Rejsebeskrivelse

Cruiseskibet Costa Favolosa sejler i sommeren 2019 til de flotteste naturområder, som vi kun kan drømme om. Norge er den direkte modsætning til den danske kyst med de smukke krogede fjorde med højt til bjergtoppen og flotte vandfald, der løber ud i de dybe fjorde. 

Hvis det ikke er nok, så kan I se frem til to stop i Sverige og Tyskland, hvor I både kan komme i forlystelsespark, shoppe, opleve de gamle bygninger i Göteborg eller gå en tur med de brede strande og drikke en kop kaffe i det idylliske Warnemünde.

Skibets kahytter

Skibets kahytter

Costa Favolosa er et fantastisk skib, der opfylder alle drømme om en luksusferie. Her vil I bo i en af skibets 1.508 rummelige kahytter, hvor alle har eget TV, klimaanlæg og minibar. Mange af kahytter på skibet har privat balkon og enkelte har direkte adgang til spa.

Efter en spændende dag til lands og til vands, vil I helt sikkert komme til at sove som en drøm i skibets dejlige kahytter. 

Seværdigheder og udflugtsmuligheder

Seværdigheder og udflugtsmuligheder

På alle destinationer  undervejs er der mulighed for at begive sig rundt på egen hånd og opleve i jeres eget tempo - men for jer som ønsker at deltage på planlagte udflugter, er der også rig mulighed for det. I kan besøge Hellesylt vandfald, der ender direkte i fjorden og se den dybeste fjord i Europa på 514 meter. Det er også muligt vælge forskellige vandreture på gletchere eller i bjergene. I Geiranger er der mulighed for at sejle i kajak eller rafte. I Stavanger kan I flyve i helikopter eller sejle i motorbåd. En byvandring eller en tur i forlystelsespark eller zoologisk have er også på listen over udflugtsmuligheder på denne rute. I kan læse mere om de forskellige udflugtsmuligheder hos Costa her.