Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om Costa Favolosa fra København

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet til de norske fjorde fra København med Costa Favolosa.

Læs mere om parkering i havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Afgang fra København, Danmark

Afrejse 17:30

Cruiset afgår fra København, hvilket giver jer god tid til at starte ferien godt ud med en tur rundt i København. Hovedstaden byder på mange oplevelser, og I får god mulighed for at købe de sidste ting til ferien. Nyd en is på havnen og kom i rigtig feriestemning inden I går ombord.

Dag 2: Tilbring en dag sammen til søs


Allerede på anden dagen får I mulighed for at udforske skibets mange fantastiske faciliteter. På denne måde lærer I hurtigt det skib at kende, som skal være jeres tilholdssted for ugen. Der er masser af oplevelser ombord, og både børn og voksne vil elske poolområdet med hele fire pools at boltre sig i. Der er noget for alle både i form af aktiviteter og afslapning.

Dag 3: Smukke Hellesylt og Geiranger

Ankomst 08:00 | Afrejse 09:00 og Ankomst 11:00 | Afrejse 18:00

Tidligt om morgen ankommer I til Hellesylt i Norge, hvor turen lidt efter går videre til Geiranger. Hellesylt og Geiranger byder på nogle af de smukkeste landskaber, I kan forestille jer. Oplev Hellesylt vandfaldet, den dybeste sø i Europa og ikke mindst den store flod Stryn. Der er også mulighed for at opleve den fantastiske udsigt over Geirangerfjorden.  

Dag 4: En dag i Norges gamle hovedstad

Ankomst 08:00 |  Afrejse 18:00

Her har I en hel dag til at gå på opdagelse. Oplev denne smukke bys spændende arkitektur, krogede gader, grønne områder og flotte landskab. Fløyfjellet, som er et af de syv fjelde i Bergen, er bestemt et besøg værd. Her finder I en formidabel udsigt - en oplevelse I helt sikkert vil tage med jer hjem som et smukt et ferieminde.

Dag 5: Stavanger med de naturlige højdepunkter

Ankomst 8:00 | Afrejse 17:00

Stavanger er en populær destination for turister, og siden de i 2008 vandt prisen som Europæiske kulturby, er interessen kun vokset. Vi anbefaler, at I går en tur igennem den gamle bydel og det spændende olie museum. Tag turen op og se den smukke katedral og nyd udsigten ud over naturen.

Dag 6: Fart og kultur i det svenske - besøg Göteborg

Ankomst 10:00 | Afrejse 17:00

Hyggelige Göteborg byder på skærgårde, shopping og kulturhistorie, Göteborgs kunstmuseum har tre stjerner i Michelins Green guide og har imponerende, nordiske samlinger fra 1400-tallet og frem. Der er også mulighed for kanalrundfart langs Göteborgs kanaler med ”Paddan” eller tag en ”fika” (pause) i bydelen Haga med masser af cafeer og små butikker og lad jer friste af en ”kanelbulla”.

Dag 7: By og strand i det tyske Warnemünde

Ankomst 8:00 | Afrejse 19:00

I kommer også til Tyskland på cruiset rundt i Norden. I Warnemünde kan I tilbringe dagen med at slappe af og nyde tilværelsen. Warnemünde er en sand badeby med gode restauranter og flotte hvide strande. Men I finder også en hyggelig arkitektur, en lille chokoladefabrik, storslået fyrtårne og en hyggelig havn. Her kan den rolige stemning få jer helt ned i gear.

Dag 8: Ankomst tilbage til København

Ankomst 8:30

Velkommen hjem. Her på ottende og sidste dag går turen hjem til kære Danmark, hvor I igen ankommer til København. Hvis I ikke ønsker, at ferien skal slutte, kan I finde flere oplevelser i København inden ferien slutter helt. Nu er det tid til at mærke landjorden under fødderne  igen og slentre igennem smukke Københavns gader.

Sådan kommer I til havnen og parkeringsinfo

Parkering i havnen
Det muligt at benytte den offentlige parkering tæt på Oceankajen mod betaling. Det koster ca 560 kr. pr uge. Det er desværre ikke muligt at forhåndsreservere og der er begrænset plads.

Med tog
Langt de fleste tager toget til havnen i Nordhavn. Det tager omkring 12 min fra Københavns Hovedbanegård.

Med fly
I kan også flyve til København og tage en taxa til cruiseskibet, mens I nyder turen igennem den pulserende storby.


Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

Costa Favolosa

Skibet sejler til Norge
Skibet sejler til Norge

Rejsebeskrivelse

Læs mere

Cruiseskibet Costa Favolosa sejler i sommeren 2019 til de flotteste naturområder, som vi kun kan drømme om. Norge er den direkte modsætning til den danske kyst med de smukke krogede fjorde med højt til bjergtoppen og flotte vandfald, der løber ud i de dybe fjorde. Hvis det ikke er nok, så kan I se frem til to stop i Sverige og Tyskland, hvor I både kan komme i forlystelsespark, shoppe, opleve de gamle bygninger i Göteborg eller gå en tur med de brede strande og drikke en kop kaffe i det idylliske Warnemünde.

Kahytter på skibet
Kahytter på skibet

Skibets kahytter

Læs mere

Costa Favolosa er et fantastisk skib, der opfylder alle drømme om en luksusferie. Her vil I bo i en af skibets 1.508 rummelige kahytter, hvor alle har eget TV, klimaanlæg og minibar. Mange af kahytter på skibet har privat balkon og enkelte har direkte adgang til spa. Efter en spændende dag til lands og til vands, vil I helt sikkert komme til at sove som en drøm i skibets dejlige kahytter. 

By og sporvogn i Sverige
By og sporvogn i Sverige

Seværdigheder og udflugtsmuligheder

Læs mere

På alle destinationer  undervejs er der mulighed for at begive sig rundt på egen hånd og opleve i jeres eget tempo - men for jer som ønsker at deltage på planlagte udflugter, er der også rig mulighed for det. I kan besøge Hellesylt vandfald, der ender direkte i fjorden og se den dybeste fjord i Europa på 514 meter. Det er også muligt vælge forskellige vandreture på gletchere eller i bjergene. I Geiranger er der mulighed for at sejle i kajak eller rafte. I Stavanger kan I flyve i helikopter eller sejle i motorbåd. En byvandring eller en tur i forlystelsespark eller zoologisk have er også på listen over udflugtsmuligheder på denne rute. I kan læse mere om de forskellige udflugtsmuligheder hos Costa her.