Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrivelse - Costa Fortuna fra Genova

Her finder I mere info om oplevelserne på krydstogtet rundt i Middelhavet fra Genova med Costa Fortuna.

Bemærk, at der er 2 forskellige ruter, som I kan læse mere om og se datoerne for her.

Dag 1: Savona, Italien

I Savona kan I blandt andet gå på opdagelse i fæstningen Fortress Priamar fra år 1542 eller besøge det berømte tårn La Torretta, som er et af byens varetegn.

Dag 2: Marseille, Frankrig

I Marseilles centrum, hvilket udgøre en stor del af byen, er du omgivet af smukke og æstetiske bygninger

Vi anbefaler, at I besøger katedralen Basilique Notre Dame de la Garde, den smukke havn Vieux Port eller slap af og nyd en kop kaffe af i det grønne i Parc Borely.

Dag 3: Barcelona el. Tarragona, Spanien

Tarragona ligger i det sydlige Catalonien og her kan i opleve flere tusind år gamle monumenter, som i dag er at finde på UNESCOs liste over bevaringsværdige bygninger. 

I Barcelona, Cataloniens hovedstad, kan I gå på oplevelse i byens historiske centrum. Oplev bl.a. Sagrada Familia Katedralen.

Dag 4: Valencia el. Palma De Mallorca, Spanien

Fra middelalderlige slotte og tårne til bygninger i både modernistisk og art deco stil, fra hyggelige små butikker, smukke strande til store indkøbscentre, Valencia har det hele.

På ferieparadiset Palma de Mallorca kan I for eksempel besøge en af øens mange smukke strande. 

Dag 5: Ibiza el. til søs

Ibiza er en fantastisk ferie- og badeby. Her kan I slappe af på de flotte strande og prøve kræfter med snorkling eller dykning.

I kan evt. også nyde livet til søs ombord på krydstogtet - en dejlig afslappende dag for både børn og voksne. 

Dag 6: Ibiza el. Civitavecchia (Rom)

På Ibiza skal I helt sikkert nyde en skøn dag på stranden. I kan også shoppe løs eller spise en god frokost på en af de mange restauranter.

I Civitavecchia (Rom) anbefaler vi en byrundtur. I kan også selv tage på tur til Colosseum, den spanske trappe eller Vatikanet. Så er i sikre på at have set nogle af de vigtigste seværdigheder.

Dag 7: La Spezia el. Olbia, Italien

La Spezia, i den sydlige del af Ligurien, er helt speciel, med en autentisk italiensk atmosfære og gamle snørklede gader.

I Olbia kan I opleve de særlige Granit klostre, eller det luksuriøse Porto Rotondo, hvor i finder det smukke Costa Smeralda område - kendt for sit smaragdgrønne vand.

Dag 8: Genova, Italien

I Genova kan dagen endnu engang tilbringes i byen inden turen går helt og definitivt hjemad eller videre til andre spændende rejsemål i Europa.

Costa Fortuna

Skibet Costa Fortuna

Skibet Costa Fortuna

Costa Fortuna blev i 2003 søsat i Genova. Skibets temaet er krydstogtsskibets historie og du får et fascinerende indblik i udviklingen af Costa's krydstogtskibe, blandt andet er der udstillet modeller af alle tidligere skibe og alle dæk er opkaldt efter et berømt rejsemål. På Costa Fortuna er du garanteret en fantastisk oplevelse! De to hovedrestauranter ombord er opkaldt Michelangelo og Rafaello efter de to berømte malere og på loftet af begge restauranter er malernes mest berømte Frescoer; de 4 Raphael Stanzas og Michelangelos Sixtinske kapel. Michelangelo har derudover mod bagenden af skibet et kæmpe glasparti, hvor i har den mest fantastiske udsigt, som evt. kan nydes under middagen.

Skibets Faciliteter

Skibets Faciliteter

Costa Fortuna er bygget i 2003 og det mere end 270 meter lange skib kan rumme helt op til 2716 passagerer. Skibets 11 barer, lounges og restauranter (Buffet, Pizzeria, grill restaurant mfl.) er indrettet med inspiration fra det farverige Italien. Costa Fortuna er et moderne skib med alle de faciliteter, man som gæst ombord på et krydstogt kunne ønske sig. Faciliteterne inkluderer blandt andet et stort teater, 4 swimmingpools, fitnesscenter, joggingdæk, bibliotek, diskotek, casino og adskillige klubber for børn og teenagere i alle aldre.

Sidst, men absolut ikke mindst rummer skibet et 1.300 kvm. stort wellness-område hvor der hér er rig mulighed for at slappe af og nyde en omgang massage, eller en afslappende kropsbehandling.

Udflugter undervejs på turen

Udflugter undervejs på turen

Det helt store plus ved krydstogt ferieformen er helt sikkert, at man hver dag vågner op til en ny og spændende destination som kun venter på at blive opdaget af nysgerrige rejsende og her har Costa sørget for der er mulighed for selv at opdage eller vælge en udflugt der passer til netop jeres behov og ønsker. Ruten med Costa Fortuna  med stop i både storbyer, populære badebyer destinationer med historiske områder og monumenter giver mulighed for lidt af de hele. Her kan i se hvilke udflugts muligheder ruten tilbyder.