Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om Costa Fortuna fra Genova

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet rundt i Middelhavet fra Genova med Costa Fortuna.

Bemærk, at der er 2 forskellige ruter.


Rute 1 sejler d. 29/3, 5/4, 12/4, 19/4, 26/4, 3/5, 10/5, 17/5 og igen den 27/9, 4/10, 11/10, 18/10, 25/10 og 1/11 med stop i Genova, Marseilles, Barcelona, Valencia, Civitavecchia, og La Spezia.

Rute 2 sejler d. 24/5, 31/5, 7/6, 14/6, 21/6, 28/6, 05/7, 12/7, 19/7, 26/7, 2/8, 9/8, 16/8, 23/8, 30/8, 6/9, 13/9, 20/9 med stop i Genova, Marseilles, Tarragona, Palma de Mallorca, Ibiza og Olbia.

Læs mere om parkering i havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Afgang fra Savona, Italien

Afrejse 18:00

Krydstogtet begynder i Savona i Italien, hvor I har masser af tid til at udforske byen inden afgang kl. 18:00. I kan blandt andet gå på opdagelse i fæstningen Fortress Priamar fra år 1542 eller besøge det berømte tårn La Torretta, som er et af byens vartegn.

Dag 2: Næste stop Marseilles

Ankomst 08:00 | Afrejse 18:00 / Ankomst 08:00 | Afrejse 17:00

Første stop er i Frankrigs næststørste by Marseille.
I Marseilles centrum, hvilket udgøre en stor del af byen, er du omgivet af smukke og æstetiske bygninger. Her anbefaler vi, at I besøger katedralen Basilique Notre Dame de la Garde, den smukke havn Vieux Port eller slap og nyd en kop kaffe af i det grønne i Parc Borely.

Dag 3: Barcelona eller Tarragona

Ankomst 08:00 | Afrejse 18:00 / Ankomst 08:00 | Afrejse 20:00

På den ene rute er Tarragona jeres stop på tredje dagen. Tarragona ligger i det sydlige Catalonien og her kan i opleve flere tusind år gamle monumenter, som i dag er at finde på UNESCOs liste over bevaringsværdige bygninger. På den anden rute er stoppet Barcelona, Cataloniens hovedstad. Her kan I gå på oplevelse i byens historiske centrum, hvor I blandt andet finder Sagrada Familia Katedralen og et hav af monumenter.

Dag 4: Valencia eller Palma De Mallorca

Ankomst 08:00 |  Afrejse 18:00 / Ankomst 08:00 |  Afrejse 01:00

På den 1. rute spenderes dagen i Spaniens tredje største by, Valencia. Fra middelalderlige slotte og tårne til bygninger i både modernistisk og art deco stil, fra hyggelige små butikker, smukke strande til store indkøbscentre, Valencia har det hele. På rute 2 er ferieparadiset Palma de Mallorca det næste stop, og her kan I for eksempel besøge en af øens mange smukke strande. 

Dag 5: Tag en dag til søs eller oplev Ibiza

Tilbringe dagen til søs / Ankomst 08:00 | Afrejse 07:00 (Onsdag)

På rute 1 I får mulighed for at nyde livet til søs ombord på skibet til en dejlig afslappende dag for både børn og voksne. Ellers tager dagen jer til Ibiza, som er en fantastisk ferie- og badeby. Her kan I slappe af på de flotte strande og prøve kræfter med snorkling eller dykning. Her er lidt ekstra tid at hygge sig i, da skibet kommer til havn kl. 08.00 og først sejler igen kl. 07.00 næste morgen.

Dag 6: Civitavecchia eller Ibiza

Ankomst 08:00 | Afrejse 19:00 / Afrejse 07:00

Rute 1 går til Civitavecchia og her anbefaler vi en byrundtur i Rom. I kan også selv tage på tur til Colosseum, den spanske trappe eller Vatikanet. Så er i sikre på at have set nogle af de vigtigste seværdigheder. På rute 2 går turen tidlig morgen mod Sardiniens hovedby Olbia. Der er nu tid til at dase på det skønne skib, da i først har ankomst kl. 09:00 den efterfølgende dag.

Dag 7: Kultur i La Spezia eller Olbia

Ankomst 09:00 | Afrejse 21:00 / Ankomst 09:00 | Afrejse 18:00

Rute 1 går til La Spezia i den sydlige del af Ligurien. Det er en helt speciel by, hvor I kan opleve autentisk italiensk atmosfære i den gamle bydels snørklede gader. Rute 2 går til Olbia. Tag ud og se de særlige Granit klostre, eller læg vejen forbi luksuriøse Porto Rotondo på vej nordpå hvor i finder det smukke Costa Smeralda område, som er kendt for sit smaragdgrønne vand.

Dag 8: Ankomst tilbage til Genova

Ankomst 8:00 / 9:00 afhængig af hvilken rute I har været på 

På ottende og sidste dag ankommer I tilbage i Genova. Her kan dagen endnu engang tilbringes i byen inden turen går helt og definitivt hjemad eller videre til andre spændende rejsemål i Europa.

Sådan kommer I til havnen og parkeringsinfo

Med fly
De fleste vælger at flyve til enten Nice, Milano eller Firenze og alle 3 lufthavne kan nåes på 2-3 timer.

Egen bil
I kan også vælge at tage egen bil til Genova og parkere i havnen. Det tager omkring 13 timer fra Hamborg.

Parkering i havnen
I kan se priser og booke parkering i Genova havn her eller via denne hjemmeside https://www.parkcloud.com/en-GB/port-parking/genoa-port/autosiloport-genoa-cruise-parking

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

Costa Fortuna

udendørs pool på top dæk af Fortuna
udendørs pool på top dæk af Fortuna

Skibet Costa Fortuna

Læs mere
Costa Fortuna blev i 2003 søsat i Genova. Skibets temaet er krydstogtsskibets historie og du får et fascinerende indblik i udviklingen af Costa's krydstogtskibe, blandt andet er der udstillet modeller af alle tidligere skibe og alle dæk er opkaldt efter et berømt rejsemål. På Costa Fortuna er du garanteret en fantastisk oplevelse! De to hovedrestauranter ombord er opkaldt Michelangelo og Rafaello efter de to berømte malere og på loftet af begge restauranter er malernes mest berømte Frescoer; de 4 Raphael Stanzas og Michelangelos Sixtinske kapel. Michelangelo har derudover mod bagenden af skibet et kæmpe glasparti, hvor i har den mest fantastiske udsigt, som evt. kan nydes under middagen.
Kahytter på skibet
Kahytter på skibet

Skibets Faciliteter

Læs mere

Costa Fortuna er bygget i 2003 og det mere end 270 meter lange skib kan rumme helt op til 2716 passagerer. Skibets 11 barer, lounges og restauranter (Buffet, Pizzeria, grill restaurant mfl.) er indrettet med inspiration fra det farverige Italien. Costa Fortuna er et moderne skib med alle de faciliteter, man som gæst ombord på et krydstogt kunne ønske sig. Faciliteterne inkluderer blandt andet et stort teater, 4 swimmingpools, fitnesscenter, joggingdæk, bibliotek, diskotek, casino og adskillige klubber for børn og teenagere i alle aldre.

Sidst, men absolut ikke mindst rummer skibet et 1.300 kvm. stort wellness-område hvor der hér er rig mulighed for at slappe af og nyde en omgang massage, eller en afslappende kropsbehandling.

Udflugter undervejs på turen

Læs mere

Det helt store plus ved krydstogt ferieformen er helt sikkert, at man hver dag vågner op til en ny og spændende destination som kun venter på at blive opdaget af nysgerrige rejsende og her har Costa sørget for der er mulighed for selv at opdage eller vælge en udflugt der passer til netop jeres behov og ønsker. Ruten med Costa Fortuna  med stop i både storbyer, populære badebyer destinationer med historiske områder og monumenter giver mulighed for lidt af de hele. Her kan i se hvilke udflugts muligheder ruten tilbyder.