Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrivelse - Costa Luminosa fra Venedig

Her finder I mere info om oplevelser på krydstogtet rundt i Middelhavet fra Venedig med Costa Luminosa.

Bemærk, der er to sejlruter - se dem og datoerne her.

Dag 1: Venedig, Italien

I har god tid til at udforske byen på stolper inden afgang.

Gå blandt andet på opdagelse i fæstningen Fortress Priamar fra år 1542 eller besøg det berømte tårn La Torretta, som er et af byens varetegn.

Dag 2: Split, Grækenland el. til søs

Split har utroligt meget at byde på og vi anbefaler blandt andet at I lejer en cykel og cykler en tur til parken Marjan. Fra toppen har du en fantastisk udsigt udover hele byen og over alle øerne, som i skærende kontrast omsluttes af det smukkeste azurblå hav.

Besøg blandt meget andet den tidligere romerske kejser Gaius Aurelius Valerius Diocletianus' smukke palads, Diocletian paladset.

Dag 3: Kotor el. Argostoli/Kefallini

Den velbevarede og yderst chamerende by Kotor i Montenegro er godt på vej til at blive en favorit blandt mange krydstogtsgæster.

Lad jer betage af dybe drypstensgrotter, underjordiske kilder med farveskiftende vand, stejle kalkstensklipper som hælder ned i havet og bliv forkælet med lokale retter fra øen, tillavet efter hundrede år gamle opskrifter.

Dag 4: Katakolon el. Santorini, Grækenland

Katakalon er en charmerende lille havneby i det vestlige Grækenland. Byen byder på hyggelig middelhavsstemning og store seværdigheder, hvoraf det antikke Olympia, må siges at stå ud fra mængden.

Smukke hvide landsbyer der fletter ind i et robust landskab, gør Santorini helt unik i den græske ø-verden. Smag de lokale retter og den unikke vulkanske vin i et charmerende miljø.

Dag 5: Piraeus/Athen el. Mykonos

Athen anses for at være en af verdens ældste byer med en enorm historisk betydning for den vestlige verdens udvikling og byder på seværdigheder som mange vil nikke genkendende til.

Hvidkalkede huse, blåt træværk, blomster og vindmøller, hyggelige restauranter og caféer, er hvad I vil møde på jeres vej rundt på Mykonos.

Dag 6: Katakolon, Grækenland el. til søs

Fik I ikke oplevet den charmerende lille havneby Katakolon, i det vestlige Grækenland, så er der mulighed for det nu.

Ombord på cruiset har I mulighed for at læne jer tilbage og nyde ferien i ro og mag.

Dag 7: Bari, Italien

I Bari er der mange spændende oplevelser, og rejser I som familie, anbefaler vi Tour of Bari, hvor børnene også kan være med.

Oplev historiske bygninger som for eksempel Basilica, St. Nicholas og shop løs i det moderne Bari.

Dag 8: Venedig, Italien

Vi anbefaler, at I oplever Venedig fra vandsiden og ellers nyder den idylliske by uden billarm, så I får den mest afslappende afslutning på ferien.

Nyd en sidste lækker frokost på på en af de hyggelige restauranter i byen, inden turen går hjem til Danmark!

Costa Luminosa

Costa Luminosa 2 ruter - I vælger selv

Costa Luminosa 2 ruter - I vælger selv

Costa Luminosa er bestemt til at sejle flere gange rundt om jorden med dimensioner, der er egnede til at krydse Panamakanalen. Kunsten er fokus om bord på Costa Luminosa, startende med den dyrebare skulptur, "Reclining Woman 2004” af Fernando Botero, der fylder Central Hall på skibet. Som navnet antyder, er Costa Luminosa inspireret af lysets spil fremhævet af lysekroner i Murano-glas, farvestrålende stof og transparente krystaller.

Skibet er udstyret med tre forskellige pool områder samt sauna, tyrkisk bad, solarium og et kæmpe spaområde. Det imponerende sportsdæk ombord tæller blandt andet jogging- og rulleskøjtebane og med 11 barer og lounges ombord er der rig mulighed for at finde et yndlingssted. Faciliteterne ombord tæller også mange nye attraktioner, som fx en 4D biograf og en innovativ golf og Grand Prix simulator.

Skibets kahytter

Skibets kahytter

Costa Luminosa er et overdådigt skib, der opfylder alle drømme om en luksusferie. Her kan I bo i rummelige kahytter, hvor alle har eget TV, klimaanlæg og minibar. I finder for eksempel store kahytter for hele familien, kahytter med egen jacuzzi eller balkon og suites i luksusklasse.

Efter en spændende dag til lands og til vands, vil I helt sikkert komme til at sove som en drøm i skibets dejlige kahytter.

Udflugter undervejs på turen

Udflugter undervejs på turen

Det helt store plus ved krydstogt ferieformen er helt sikkert man hver dag vågner op til en ny og spændende destination som kun venter på at blive opdaget af nysgerrige rejsende og her har Costa sørget for der er mulighed for selv at opdage eller vælge en udflugt der passer til netop jeres behov og ønsker. Ruten med Costa Luminosa med stop i både storbyer, populære badebyer destinationer med historiske områder og monumenter giver mulighed for lidt af de hele. 

Her kan I se, hvilke udflugtsmuligheder ruten tilbyder.