Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om Costa Luminosa fra Venedig

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet rundt i Middelhavet fra Venedig med Costa Luminosa.

Bemærk, at der er 2 forskellige ruter.

Rute 1 sejler d. 31/3, 7/4, 14/4, 21/4, 28/4, 5/5 og igen 6/10, 13/10, 20/10 og 27/10 med stop i Savona, Napoli, Catania, La Valletta, Barcelona, Marseilles og Savona.
Rute 2 sejler d. 12/5, 19/5, 26/5, 2/6, 9/6, 16/6, 23/6, 30/6, 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8, 1/9, 8/9, 15/9, 22/9 og 29/9 med stop i Savona, Napoli, Palermo, Ibiza, Palma de Mallorca, Barcelona og Savona.

Læs mere om parkering i havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Afgang fra smukke Venedig

Afrejse 17:30 / 18:00 afhængig af hvilken rute I skal med på

Begge krydstogter begynder i den Italienske UNESCO by Venedig , hvor I har masser af tid til at udforske byen på stolper inden afgang kl.17:30 eller 18:00. I kan blandt andet gå på opdagelse i fæstningen Fortress Priamar fra år 1542 eller besøge det berømte tårn La Torretta, som er et af byens vartegn.

Dag 2: Split eller en dag på havet

Ankomst 08:00 | Afrejse 17:00 /En dag til søs

Rute 1 tager jer til central Dalmatian og Split. Split har utroligt meget at byde på og vi anbefaler blandt andet at I lejer en cykel og cykler en tur til parken Marjan. Fra toppen har du en fantastisk udsigt udover hele byen og over alle øerne, som i skærende kontrast omsluttes af det smukkeste azurblå hav. Er du til kultur er der også massere af seværdigheder. Besøg blandt meget andet den tidligere romerske kejser Gaius Aurelius Valerius Diocletianus' smukke palads,  Diocletian paladset. På rute 2 forgår førstedagen på det åbne hav og I har nu muligheden for at lære det store skib at kende. Tag en løbetur på dækket, afstress i wellness afdeling eller lad dine sanser løbe afsted med dig i den spektakulære 4D-biograf. Costa Luminosa har nok at byde på og giver næsten fantasien og lysterne frit spil.
Nu er ferien for alvor skudt igang!

Dag 3: Kotor eller Argostoli/Kefallini

Ankomst 08:00 | Afrejse 17:00 / Ankomst 07:00 | Afrejse 14:00

På den ene rute er endnu en UNESCO verdensarv i sigte. På tredje dagen er målet den velbevarede og yderst chamerende by Kotor i Montenegro. Med sine karakteristiske røde tegltage og omgivet af højtragende bjerge er den pittoriske kystby, godt på vej til at blive en favorit blandt mange krydstogtsgæster. Denne by har efter sigende en helt særlig beskytter nemlig katten, så er du katte elsker er du kommet til det helt rette sted.  Lad jer betage af dybe drypstensgrotter, underjordiske kilder med farveskiftende vand, stejle kalkstensklipper som hælder ned i havet og bliv forkælet med lokale retter fra øen, tillavet efter hundrede år gamle opskrifter.

Dag 4: Katakolon eller Santorini

Ankomst 12:00 |  Afrejse 18.00 /  Ankomst 09:00 |  Afrejse 20:30

På fjerdedagen går den ene rute til Katakolon. Katakalon er en charmerende lille havneby i det vestlige Grækenland. Byen har blot 600 indbyggere og byder på hyggelig middelhavsstemning og store nærliggende seværdigheder, hvoraf det antikke Olympia, må siges at stå ud fra mængden. Når sulten melder sig anbefaler vi at prøve en lækker fisketallerken og et glas koldt hvidvin på en af de små græske tavernaer, placeret helt ud til havet. Santorini er på rute 2 det næste stop. Øens smukke hvide landsbyer flettet ind i det robuste landskab, gør Santorini helt unik i den græske ø-verden. Smag på de fantastiske lokale retter og den unikke vulkanske vin i et charmerende miljø. Et dramatisk skue venter jer når skibets navigeres ind igennem Calderaen, som udgør en dyb lagune og passage ind til øen.

Dag 5: Piraeus/Athen eller Mykonos

Ankomst 09:00 | Afrejse 18:00 / Ankomst 07:00 | Afrejse 17:00

På rute 1 gør Costa Luminosa anløb på Piraeus, Athens havneby og er man til kultur er dette et stop man bør give ekstra opmærksomhed. Athen anses for at være en af verdens ældste byer med en enorm historisk betydning for den vestlige verdens udvikling og byder på seværdigheder som mange vil nikke genkendende til. Rute 2 gør anløb på ferieøen Mykonos. Hvidkalkede huse, reflekterer solens stråler væk fra bygningerne, blomster og blåt træværk, vindmøller, hyggelige restauranter og caféer er hvad i vil møde på jeres vej rundt på Mykonos. Glæd jer til skønne Mykonos! 

Dag 6: En dag på havet eller Katakolon

En dag på havet /  Ankomst 09:00 | Afrejse 14:00

På den ene tur sætter skibet kurs mod Bari og I får nu tid til at nyde alle de skønne faciliteter ombord og absorbere de mange indtryk. I finder både underholdning og afslapning for store og små, og særligt de fem pools om bord vækker begejstring hos alle aldre. Nyd lækker mad og kolde drinks dagen lang, mens I samler kræfter til endnu et eventyr, som venter i horisonten.
På rute 2 er turen kommet til den charmerende lille havneby Katakolon, i det vestlige Grækenland. Byen har blot 600 indbyggere og byder på hyggelig middelhavsstemning og store nærliggende seværdigheder, hvoraf det antikke Olympia, må siges at stå ud fra mængden. Når sulten melder sig anbefaler vi at prøve en lækker fisketallerken og et glas koldt hvidvin på en af de små græske tavernaer, placeret helt ud til havet.

Dag 7: Næste stop er Italienske Bari

Ankomst 07:00 | Afrejse 14:00 / Ankomst 08:00 | Afrejse 14:00

På syvende og sidste dag før turen går mod Venedig, sætter skibet kurs mod syd og den italienske by Bari. Her er der mange spændende oplevelser, og rejser I som familie, anbefaler vi Tour of Bari, hvor børnene også kan være med. Oplev historiske bygninger som for eksempel Basilica, St. Nicholas og shop løs i det moderne Bari.

Dag 8: Turen går retur til Venedig

Ankomst 8:30

På den sidste dag vender I tilbage til Venedig. Vi anbefaler, at I oplever Venedig fra vandsiden og ellers nyder den idylliske by uden billarm, så I får den mest afslappende afslutning på ferien. Nyd en sidste lækker frokost på på en af de hyggelige restauranter i byen, inden turen går hjem til Danmark!

Sådan kommer I til havnen og parkeringsinfo

Egen bil
Langt de fleste kører i egen bil til Venedig og parkerer i havnen. Det tager omkring 13 timer fra Hamborg.

Parkering i havnen
I kan se priser og booke parkering i Venedig havn her eller via denne hjemmeside www.venicecruiseparking.com.

Med fly
I kan også flyve til Venedig og tage en taxa til cruiseskibet, da der ikke er ret langt fra lufthavnen.

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

Costa Luminosa

udendørs pool på top dæk af luminosa
udendørs pool på top dæk af luminosa

Costa Luminosa 2 ruter - I vælger selv !s

Læs mere

Costa Luminosa er bestemt til at sejle flere gange rundt om jorden med dimensioner, der er egnede til at krydse Panamakanalen. Kunsten er fokus om bord på Costa Luminosa, startende med den dyrebare skulptur, "Reclining Woman 2004” af Fernando Botero, der fylder Central Hall på skibet. Som navnet antyder, er Costa Luminosa inspireret af lysets spil fremhævet af lysekroner i Murano-glas, farvestrålende stof og transparente krystaller.Skibet er udstyret med tre forskellige pool områder samt sauna, tyrkisk bad, solarium og et kæmpe spaområde. Det imponerende sportsdæk ombord tæller blandt andet jogging- og rulleskøjtebane og med 11 barer og lounges ombord er der rig mulighed for at finde et yndlingssted. Faciliteterne ombord tæller også mange nye attraktioner, som fx en 4D biograf og en innovativ golf og Grand Prix simulator.  

Kahytter på skibet
Kahytter på skibet

Skibets kahytter

Læs mere

Costa Luminosa er et overdådigt skib, der opfylder alle drømme om en luksusferie. Her kan I bo i rummelige kahytter, hvor alle har eget TV, klimaanlæg og minibar. I finder for eksempel store kahytter for hele familien, kahytter med egen jacuzzi eller balkon og suites i luksusklasse. Efter en spændende dag til lands og til vands, vil I helt sikkert komme til at sove som en drøm i skibets dejlige kahytter.

Udflugter undervejs på turen

Læs mere

Det helt store plus ved krydstogt ferieformen er helt sikkert man hver dag vågner op til en ny og spændende destination som kun venter på at blive opdaget af nysgerrige rejsende og her har Costa sørget for der er mulighed for selv at opdage eller vælge en udflugt der passer til netop jeres behov og ønsker. Ruten med Costa Luminosa med stop i både storbyer, populære badebyer destinationer med historiske områder og monumenter giver mulighed for lidt af de hele. Her kan i se hvilke udflugts muligheder ruten tilbyder.