Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrivelse - Costa Magica fra Stockholm

Her finder I mere info om oplevelserne på krydstogtet i den baltiske bugt fra Stockholm med Costa Magica.

Se også sejlruten og kort her.

Dag 1: Stockholm, Sverige

Gå en tur gennem den gamle bydel Gamla Stan i Stockholm og besøg monumenter som kongeslottet, de smukke parker eller museer. Glem ikke at prøve lokale specialiteter som f.eks. Sveriges svar på en ristet hotdog, en "korv med räksallad".

Dag 2: Til søs

Ombord på krydstogtskibet finder I finder både underholdning og afslapning for store og små, og særligt poolområdet ombord vækker begejstring hos alle aldre. Nyd lækker mad og kolde drinks dagen lang, mens I samler kræfter til endnu et eventyr, som venter i horisonten. 

Dag 3: Helsinki, Finland

Helsinki er kendt for sin historiske og kulturelle arv. Her kan I opleve et af Finlands mest historiske steder "Suomenlinna-fortet", som kom på UNESCOs Verdensarvsliste tilbage i 1991. Besøg museer og monumenter i byen og forkæl jer selv med nogle lækre lokale retter, hvor især fisk og skaldyr er en specialitet.

Dag 4: Sankt Petersborg, Rusland

I får en enestående mulighed for at opleve de smukke by Sankt Petersborg, som er den største russiske by i vest. Her anbefaler vi at besøge Vinterpaladset eller Eremitagen, som er et af verdens største kunstmuseer.

Dag 5: Sankt Petersborg, Rusland

Tag på opdagelse til paladserne, museerne, koncertsalene og teatrene. Kanalerne, havnen, restauranterne og oplev stemningen på hovedstrøget Nevskij Prospek. Hvis I er i Sankt Petersborg i den lyseste sommerperiode, får I tilmed chancen for at opleve Sankt Petersborgs berømte hvide nætter, hvor tusmørket vare hele natten.

Dag 6: Tallinn, Estland

Tallinns gamle bydel er præget af byens middelalderhistorie. I den nedre del af bymidten findes rådhuspladsen, der med rådhuset fra 1300-tallet har været et centrum for handelslivet, samt Helligåndskirken. Andre populære seværdigheder er dominikanerklostret og kanontårnet. Tallins gamle bydel er så særlig, at den er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1999.

Dag 7: Stockholm, Sverige

Endnu engang anbefaler vi at i står tidligt op, og med en kop Kaffe eller Te i hånden nyder den smukke og snævre indsejling. En skærgård er betegnelsen for flere holme eller øer med tilknytning til en kyst og i dette tilfælde består den af ikke mindre end 30.000 små øer. Lad dig betage af den storslåede natur og er i heldige får i måske et glimt af legesyge og nysgerrige sæler, der boltrer sig i vandet.

Dag 8: Stockholm, Sverige

I kan eventuelt bruge tid på nogle af de seværdigheder og steder, som kræver lidt mere tid. Tag enten bussen til Djurgården og nyd noget koldt at drikke i naturen, tag på Vasa museet og få fortalt historien om den svenske konges mislykkede forsøg, på at overgå den danske flåde, eller afprøv jeres grænser i halsbrækkende forlystelser i parken Gröna Lund. 

Costa Magica

Et skib til alle aldre

Et skib til alle aldre

Costa Magica er et vidunderligt skib med store udendørs dæk, som eksempelvis Maratea-dækket, som er formet efter et amfiteater. Det flotte agterdæk med swimmingpool og to Jacuzzier kan overdækkes, så man kan tage en tur i poolen uanset vejret.  

Ombord på skibet findes der ikke mindre end 5 restauranter, hvor man kan blandt meget andet kan nyde et italiensk-inspireret måltid. Har man behov for totalt at afkoble, kan man prøve en af de mange behandlinger i skibets 1.300 kvadratmeter store wellness-område og om aftenen kan man prøve lykken i kasinoet, tage en drink i en af de 11 barer eller se en forestilling i skibets 3-etagers store teater.

Fantastisk krydstogt

Fantastisk krydstogt

Med Costa Magica kommer du på et fantastisk krydstogt, hvor I besøger flere forskellige spændende destinationer. Skibet sejler fra Stockholm om lørdagen, hvis I foretrækker at benytte jer af en pakkeløsning har vi yderligere afgange end dem som ses på hjemmesiden, hvor i får cruise inklusiv flyrejse til Stockholm. Ring til vores dygtigt rejsespecialister på 70154141, de sidder klar til at hjælpe dig med at booke dit næste krydstogt.

Seværdigheder og udflugtsmuligheder

Seværdigheder og udflugtsmuligheder

På alle destinationer  undervejs er der mulighed for at begive sig rundt på egen hånd og opleve i jeres eget tempo, men for jer som ønsker at deltage på planlagte udflugter, er der også rig mulighed for det. Undervejs får i mulighed for at besøge Stockholms gamle bydel, den smukke skærgård,spændende Sankt Petersborg og middelalderlige Tallin. 

Ombord er der et bredt udvalg af aktiviteter, og når I går i land møder der jer alt fra naturoplevelser, til shopping og kultur. Husk, I kan bestille udflugter ombord på skibet, så I får det hele med I kan læse mere om de forskellige udflugtsmuligheder hos Costa her.