Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om Costa Magica fra Stockholm

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet i den baltiske bugt fra Stockholm med Costa Magica.

Bestil cruiset her.

Dag 1: En hyggelig dag i Stockholm

En dag i Stockholm

Stockholm er en af de største byer i Skandinavien og det finansielle centrum i landet. Det er også et godt kulturelt centrum med flere fascinerende UNESCO verdensarvssteder. Gå en tur gennem den gamle bydel Gamla Stan og besøg monumenter som kongeslottet, eller de smukke parker og museer. Glem ikke at prøve lokale specialiteter som f.eks. Sveriges svar på en ristet hotdog, en "korv med räksallad"

Dag 2: Afrejse fra Stockholm

Afrejse 07:00

Allerede på andendagen får I mulighed for at udforske skibets mange fantastiske faciliteter. På denne måde lærer I hurtigt det skib at kende, som skal være jeres tilholdssted for ugen. I finder både underholdning og afslapning for store og små, og særligt poolområdet ombord vækker begejstring hos alle aldre. Nyd lækker mad og kolde drinks dagen lang, mens I samler kræfter til endnu et eventyr, som venter i horisonten. 

Dag 3: Den finske bugt og Helsinki

Ankomst 08:00 | Afrejse 18:00

Tidlig morgen ankommer i til Helsinki. Morgenen gryr og hundredevis af små øer omkranser skibet, mens det roligt glider det sidste stykke ind mod den finske hovedstad. På bedre vis kan en dag næsten ikke starte og herfra begynder en skøn dag i det finske. Helsinki er kendt for sin historiske og kulturelle arv. Her vil i opdage et af Finlands mest historiske steder, Suomenlinna-fortet, som tilgik UNESCOs Verdensarvsliste tilbage i 1991. Besøg museer og monumenter i byen og forkæl dig selv med nogle lækre lokale retter, hvor især fisk og skaldyr er en specialitet.

Dag 4: Ankomst til Sankt Petersborg

Ankomst 07:00

På fjerdedagen ankommer i til mægtige Sankt Petersborg. Byen er den største russiske by i Vest og udgør porten til verdens største land. Landet strækker sig fra Sankt Petersborg og Østersøen i Vest og knap 10.000 km., igennem noget af det mest øde og barske landskab på jorden, til Kap Dezjnjiov i Øst. Undervejs passeres hele 11 tidszoner. Rusland er virkelig en imponerende størrelse og det er Sankt Petersborg så sandelig også. Glæd jer til i morgen, for der står dagen på opdagelse i den store by.

Dag 5: En dag i Sankt Petersborg

Afrejse 18:00

På femtedagen handler det om at komme tidligt op, for der er nok at se og opleve.
Sankt Petersborg lever absolut op til sit navn, som en af Europas smukkeste byer og byen er med sine over 5 mio. indbyggere Østersøens største by. Tag på opdagelse til paladserne, museerne, koncertsalene og teatrene. Kanalerne, havnen, restauranterne og oplev stemningen på hovedstrøget Nevskij Prospek. Hvis I er i Sankt Petersborg i den lyseste sommerperiode, får I tilmed chancen for at opleve Sankt Petersborgs berømte hvide nætter, hvor tusmørket vare hele natten.

Dag 6: Næste stop er den dansk prægede by Tallin

Ankomst 09:00 | Afrejse 16:00

Tallin har en kort dansk fortid og udtales på gammeldansk Lyndanisse. Byen blev tilbage i 1219 erobret af danskerne, som senere i år 1346 solgte byen videre til Tyskland. Herefter skiftede byen flere gange hænder fra først svenske og senere til russiske, for til sidst at blive hovedstaden i Estland i 1991. Tallinns gamle bydel er præget af byens middelalderhistorie. I den nedre del af bymidten findes rådhuspladsen, der med rådhuset fra 1300-tallet har været et centrum for handelslivet, samt Helligåndskirken. Andre populære seværdigheder er dominikanerklostret og kanontårnet. Tallins gamle bydel er så særlig, at den er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1999.

Dag 7: Retur til hvor sø møder hav, Stockholm

Ankomst 09:00

Tidlig morgen når i frem til indsejlingen til den stockholmske skærgård. Endnu engang anbefaler vi at i står tidligt op, og med en kop Kaffe eller Te i hånden nyder den smukke og snævre indsejling. En skærgård er betegnelsen for flere holme eller øer med tilknytning til en kyst og i dette tilfælde består den af ikke mindre end 30.000 små øer. Lad dig betage af den storslåede natur og er i heldige får i måske et glimt af legesyge og nysgerrige sæler, der boltrer sig i vandet. Snart er turen ovre, så det er med at nyde det sidste før turen igen går hjemad.

Dag 8: En sidste dag i det svenske

En fantastisk tur slutter med en dag i Stockholm

I kan eventuelt bruge tid på nogle af de seværdigheder og steder, som kræver lidt mere tid. Tag enten bussen til Djurgården og nyd noget koldt at drikke i naturen, tag på Vasa museet og få fortalt historien om den svenske konges mislykkede forsøg, på at overgå den danske flåde, eller afprøv jeres grænser i halsbrækkende forlystelser i parken Gröna Lund. 


Sådan kommer I dertil

Egen bil
Langt de fleste kører i egen bil til Stockholm og parkerer nær havnen. Det tager omkring 8 timer fra København over Malmø. Vær opmærksom på at det langt fra er alle steder der er gratis parkering.

Med fly
I kan også flyve til Arlanda, som ligger ca. 1 time fra Stockholm C og tage en taxa til cruiseskibet. I kan også tage toget fra lufthavnen og vil være et billigere, men langsommere alternativ.

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

Bestil krydstogtet her


Costa Magica

Kahytter på skibet
Kahytter på skibet

Et skib til alle aldre

Læs mere

Costa Magica er et vidunderligt skib med store udendørs dæk, som eksempelvis Maratea-dækket, som er formet efter et amfiteater. Det flotte agterdæk med swimmingpool og to Jacuzzier kan overdækkes, så man kan tage en tur i poolen uanset vejret.  

Ombord på skibet findes der ikke mindre end 5 restauranter, hvor man kan blandt meget andet kan nyde et italiensk-inspireret måltid. Har man behov for totalt at afkoble, kan man prøve en af de mange behandlinger i skibets 1.300 kvadratmeter store wellness-område og om aftenen kan man prøve lykken i kasinoet, tage en drink i en af de 11 barer eller se en forestilling i skibets 3-etagers store teater.

Skibet sejler til Norge
Skibet sejler til Norge

Med eller uden fly

Læs mere

Med Costa Magica kommer du på et fantastisk krydstogt, hvor I besøger flere forskellige spændende destinationer. Skibet sejler fra Stockholm om lørdagen, hvis I foretrækker at benytte jer af en pakkeløsning har vi yderligere afgange end dem som ses på hjemmesiden, hvor i får cruise inklusiv flyrejse til Stockholm. Ring til vores dygtigt rejsespecialister på 70154141, de sidder klar til at hjælpe dig med at booke dit næste krydstogt.

By og sporvogn i Sverige
By og sporvogn i Sverige

Seværdigheder og udflugtsmuligheder

Læs mere

På alle destinationer  undervejs er der mulighed for at begive sig rundt på egen hånd og opleve i jeres eget tempo, men for jer som ønsker at deltage på planlagte udflugter, er der også rig mulighed for det. Undervejs får i mulighed for at besøge Stockholms gamle bydel, den smukke skærgård,spændende Sankt Petersborg og middelalderlige Tallin. Ombord er der et bredt udvalg af aktiviteter, og når I går i land møder der jer alt fra naturoplevelser, til shopping og kultur. Husk, I kan bestille udflugter ombord på skibet, så I får det hele med I kan læse mere om de forskellige udflugtsmuligheder hos Costa her.