Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om MSC Bellissima fra Barcelona i Middelhavet

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet i Middelhavet fra Barcelona med MSC Bellissima.

Læs mere om parkering i havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Afgang fra Barcelona

Afrejse 18:00

Skibet sejler fra Barcelona kl. 18:00, så hvorfor ikke opleve smukke og kulturelle Barcelona, inden ferien for alvor begynder ombord på MSC Bellissima. Oplev La Sagrada Familia, La Rambla eller Park Güell, inden I skal forkæles med luksus og en masse spændende oplevelser rundt i Middelhavet.

Dag 2: Turen går til Marseille

Ankomst 08:00 | Afrejse 18:00

Første stop er i Frankrigs næststørste by Marseille.
I Marseilles centrum, hvilket udgøre en stor del af byen, er du omgivet af smukke og æstetiske bygninger. Her anbefaler vi, at I besøger katedralen Basilique Notre Dame de la Garde, den smukke havn Vieux Port eller slap og nyd en kop kaffe af i det grønne i Parc Borely.

Dag 3: Næste stop, Genova

Ankomst 08:00 | Afrejse 17:00

Genova er næste stop på turen. De fleste kender primært byen for dens havn, som er Italiens største, men Genova rummer med de farverige bygninger og smukke pladser så meget mere. Vi anbefaler, at I tager ind til Piazza de Farrari, som er Genovas hjerte med det smukke bronzespringvand.

Dag 4: Vidunderlige Napoli

Ankomst 11:00 | Afrejse 19:30

Campaniens anarkistiske metropolis. Napoli, er med flotte og store bygninger, flotte museer, kosmopolitisk kraft og en beliggenhed i høj klasse en af de smukkeste byer i Italien. Hvis I vil - er Pompei kun en lille times køretur fra havnen - helt sikkert turen værd!

Dag 5: Siciliens Messina

Ankomst 08:00 | Afrejse 18:00

Opdag Siciliens smukke natur på dette stop i Messina. Øen er kendt for den storslåede natur og byen indeholder noget for enhver hvad end du søger en oplevelse i det fri, vil smage på lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur. Messina har det hele!

Dag 6: Dernæst Valletta

Ankomst 08:00 | Afrejse 18:00

Skibet når på dag nr. 6 frem til den Maltesiske hovedstad Valletta, eller som malteserne kalder den Il-Bent og er maltesisk for "Byen". Valletta er på et areal, der er 1 km langt og 1/2 km bredt en kompakt by og efterlader dig med fornemmelsen af at  huse og pladser, paladser og gader nærmest er hugget ud af én stor gul klippe. Smuk natur, historier om riddere og fantastiske lokale retter venter på jer. Glæd jer!Dag 7: En dag til søs

Torsdag: En dag på havet

På dag 7 får I tid til at nyde alle de skønne faciliteter ombord, mens skibet har kurs tilbage mod Barcelona. I finder både underholdning og afslapning for store og små, og særligt de fem pools om bord vækker begejstring hos alle aldre. Nyd lækker mad og kolde drinks dagen lang, mens I samler kræfter til endnu et eventyr, som venter i horisonten.

Dag 8: Retur til Barcelona

Ankomst 07:00

Sidste dag går turen tilbage til Barcelona. Indsejlingen er tidligt om morgenen, så kom ud af fjerene og oplev den flotte udsigt, inden der ligges til kaj. Nyd den sidste dag i skønne Barcelona, hvor I kan få købt de sidste ting med hjem, hvis I ikke har nået alle feriegaverne.

Sådan kommer I til havnen og parkeringsinfo

Med fly
I kan flyve til Barcelona og tage en taxa til cruiseskibet, da der ikke er ret langt fra lufthavnen.

Egen bil
I kan også vælge at tage egen bil til Barcelona og parkere i havnen. Det tager omkring 18 timer fra Hamborg.

Parkering i havnen
I kan se priser og booke parkering i Barcelona havn her eller via denne hjemmeside http://www.interparking.es.

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

MSC Bellissima fra Barcelona

Det nye skib Bellissima
Det nye skib Bellissima

MSC Bellissima- Et nyt krydstogtskib der har alt

Læs mere

Med afrejse fra Barcelona tilbyder vi cruise i Middelhavet med det nye skib MSC Bellissima. Skibet har mange nye skønne tiltag, heriblandt et spektakulært forlystelsesområde, masser af underholdning, natteliv, et flot træningscenter, spa og et stort udvalg af restauranter. Med sin smukke belysning og stemningsfulde omgivelser er Bellissimas poolområde et af de flotteste du kan finde til søs. Dette fantastiske skib indeholder aktiviteter og faciliteter, der indbyder til afslapning, sjov og leg, underholdning og meget andet.

Ruten
Ruten

Nye oplevelser, hver dag!

Læs mere

Tag med ombord på det nye og topmoderne MSC Bellissima og nyd, at hver dag byder på et nyt eventyr på Middelhavet. Skibet afgår Barcelona og tager jer rundt til de mest skønne, kulturelle og farverige destinationer, I kan forestille jer. Der er et stort udvalg af aktiviteter ombord, og når I går i land møder der jer alt fra naturoplevelser til lokale retter og kultur. Husk, I kan bestille udflugter ombord på skibet, så I får det hele med. Se mere om hvad i kan opleve på ruten her

Autentisk og kulturel rute

Læs mere

MSC Bellissima tager jer på en fantastisk tur rundt i middelhavet. Tag på oplevelse med det nye flotte skib og oplev fransk charme, smukke napolitanske omgivelser og farverig natur på Sicilien.

Ruten med start i Barcelona byder på anløb i Marseille, Genova, Napoli, Messina, Valletta før turen afsluttes tilbage i Barcelona.