Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrive - MSC Bellissima i Middelhavet fra Barcelona

Her finder I mere info om oplevelserne på krydstogtet i Middelhavet fra Barcelona med MSC Bellissima.

Se også sejlrute og kort her.

Dag 1: Barcelona, Spanien

Oplev det smukke og kulturelle Barcelona, inden ferien for alvor begynder ombord på MSC Bellissima.

Vi anbefaler, La Sagrada Familia, La Rambla eller Park Güell, inden I skal forkæles med luksus og en masse spændende oplevelser rundt i Middelhavet.

Dag 2: Marseille, Frankrig

I Marseilles centrum, hvilket udgøre en stor del af byen, er du omgivet af smukke og æstetiske bygninger.

Vi anbefaler, at I besøger katedralen Basilique Notre Dame de la Garde, den smukke havn Vieux Port eller slap af og nyd en kop kaffe i det grønne i Parc Borely. 

Dag 3: Genova, Italien

De fleste kender primært byen for dens havn, som er Italiens største, men Genova rummer med de farverige bygninger og smukke pladser så meget mere.

Vi anbefaler, at I tager ind til Piazza de Farrari, som er Genovas hjerte med det smukke bronzespringvand.

Dag 4: Napoli, Italien

Napoli, er med sine flotte og store bygninger, flotte museer, kosmopolitisk kraft og en beliggenhed i høj klasse, én af de smukkeste byer i Italien.

Hvis I vil - er Pompei kun en lille times køretur fra havnen - helt sikkert turen værd!

Dag 5: Sicilien, Italien

Opdag Siciliens smukke natur i Messina. Øen er kendt for den storslåede natur og byen indeholder noget for enhver!

Hvad end du søger en oplevelse i det fri, vil smage på lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur, har Messina det hele!

Dag 6: Valletta, Malta

Malteserne kalder Velletta Il-Bent og er maltesisk for "Byen".

Valletta er en kompakt by som efterlader dig med fornemmelsen af at huse og pladser, bygninger og gader nærmest er hugget ud af én stor gul klippe. Oplev smuk natur, historier om riddere og fantastiske lokale retter.

Dag 7: Til søs

I finder både underholdning og afslapning for store og små, og særligt de fem pools om bord vækker begejstring hos alle aldre.

Nyd lækker mad og kolde drinks dagen lang, mens I samler kræfter til endnu et eventyr.

Dag 8: Barcelona, Spanien

Sidste dag går turen tilbage til Barcelona. Indsejlingen er tidligt om morgenen, så kom ud af fjerene og oplev den flotte udsigt.

Nyd den sidste dag i skønne Barcelona, hvor I kan få købt de sidste ting med hjem.

MSC Bellissima fra Barcelona

MSC Bellissima- Et nyt krydstogtskib der har alt

MSC Bellissima- Et nyt krydstogtskib der har alt

Med afrejse fra Barcelona tilbyder vi cruise i Middelhavet med det nye skib MSC Bellissima. Skibet har mange nye skønne tiltag, heriblandt et spektakulært forlystelsesområde, masser af underholdning, natteliv, et flot træningscenter, spa og et stort udvalg af restauranter. Med sin smukke belysning og stemningsfulde omgivelser er Bellissimas poolområde et af de flotteste du kan finde til søs. Dette fantastiske skib indeholder aktiviteter og faciliteter, der indbyder til afslapning, sjov og leg, underholdning og meget andet.

Nye oplevelser, hver dag!

Nye oplevelser, hver dag!

Tag med ombord på det nye og topmoderne MSC Bellissima og nyd, at hver dag byder på et nyt eventyr på Middelhavet. Skibet afgår Barcelona og tager jer rundt til de mest skønne, kulturelle og farverige destinationer, I kan forestille jer. Der er et stort udvalg af aktiviteter ombord, og når I går i land møder der jer alt fra naturoplevelser til lokale retter og kultur. Husk, I kan bestille udflugter ombord på skibet, så I får det hele med. Se mere om hvad i kan opleve på ruten her!

Autentisk og kulturel rute

Autentisk og kulturel rute

MSC Bellissima tager jer på en fantastisk tur rundt i middelhavet. Tag på oplevelse med det nye flotte skib og oplev fransk charme, smukke napolitanske omgivelser og farverig natur på Sicilien.

Ruten med start i Barcelona byder på anløb i Marseille, Genova, Napoli, Messina, Valletta før turen afsluttes tilbage i Barcelona.