Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute 1

Rute 2

Rute og krydstogtsinfo om MSC Bellissima fra Dubai

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet i De Forenede Arabiske Emirater fra Dubai med MSC Bellissima. Bemærk, at der er 2 forskellige ruter.
Rute 1 sejler d. 7/12, 21/12 2019 og d. 4/1, 18/1, 1/2, 8/2, 22/2 og 7/3 2020 med stop i Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Yas Is, Bahrain, Doha og Dubai.
Rute 2 sejler d. 30/11, 14/12, 28/12 2019 og d. 11/1, 25/1, 1/2, 15/2, 29/2 og 14/3 2020 med stop i Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Yas Is, Muscat, Khasab og Dubai.
Se mere om ruten og stop undervejs nedenfor.

Læs mere om, hvordan I kommer til Dubai og havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Fly fra København til Dubai

Fra Købehavn til Dubai

I begynder i Københavns lufthavn, hvor I tager flyet til Dubai. Her bliver I hentet og kørt på hotel, hvor I skal overnatte og næste dag er der transfer fra hotellet til cruiseskibet, hvor I tjekker ind.

Dag 2: Check in på skibet og afrejse fra Dubai

Afrejse 23:00

MSC Bellissima sejler fra Dubai kl. 23:00. derfor har i rig mulighed for at tage på udforskning i denne enestående by inden afrejse.  I byen finder I diverse shoppingmuligheder, museer, golfbaner, akvarium og meget meget mere.  I kan også tage en Dubai City Tour, som er en 4 timer lang tur, her vil I blive præsenteret for nogle af Dubais mest populære seværdigheder.

Dag 3: På opdagelse i Abu Dhabi

Ankomst 05:00 | Afrejse 21:00

Når i ankommer til Abu Dhabi er der rigeligt at tage sig til, I kan fx gå en tur på strandpromenaden, Cornichon, eller tage på shopping. Sørg især for at slå et smut forbi den smukke moské Sheikh Zayed Grand Mosque, som er et storslået bygningsværk af hvid marmor med 82 kupler. Til de fartglade anbefaler vi en tur til Ferrari World, som er verdens største indendørs forlystelsespark med verdens hurtigste rutsjebane.

Dag 4: Oplev øen Sir Bani Yas

Ankomst 07:00 | Afrejse 17:00

Øen Sir Bani Yas består blandt andet af en 36.000 kvadratmeter gylden sanddstrand, som giver jer rig mulighed for at nyde en afslappende dag under palmernes skygge. I kan også besøge et vidunderligt naturreservat på øen, hvor I kan spotte spændende dyrearter fra den Arabiske Halvø og Afrika, så som giraffer, flamingoer og geparder. Derudover kan i også tage forbi fuglereservatet, sejle en tur i kajak eller vandre i det tørre og bakkede landskab.

Dag 5: En dag til søs på Bellissima

Til søs

Den femte dag på jeres krydstogt foregår til søs. Her kan i nyde godt af alle skibets lækre faciliteter. I kan fx besøge Polar Aquapark, bowle, spille spil eller benytte jer af noget af al den anden underholdning der er at finde på skibet. Dette er den perfekte dag til at slappe af og lade op inde I rammer en ny destination den næste dag, og skal på nye eventyr.
Dag 9: Turen går tilbage til København

Hjemrejsen

Den sidste dag står i op på MSC Bellissima, her pakker I jeres ting sammen og forlader cruiseskibet. I bliver hentet i havnen og kørt til lufthavnen, hvor I tager flyet tilbage til København.

Dag 6: En dag i Bahrain eller Muscat i Oman

Bahrain/ Muscat : Ankomst 08:00 / 07:00 |  Afrejse 18:00 / 17:00 

På den sjette dag går turen til Bahrain eller Muscat i Oman, afhængig af om I sejler med rute1 eller rute 2. I Bahrain kan I opleve fantastisk arkitektur, hvor I vil finde smukke gamle bygninger ligge side om side med moderne skyskrabere. Den imponerende Al Fateh moské er bestemt også et besøg værd. Hvis i besøger Muscat, som er en af de ældste byer i mellemøsten, skal I sørge for at slå et smut forbi den gamle bydel og Muttrahs Souk, som er et af verdens ældste markeder.

Dag 7: Til Doha i Qatar eller Khasab i Oman

Doha/Khasab: Ankomst 08:00| Afrejse 18:00

Hvis I rejser med rute 1 vil I på denne dag ramme Doha i Qatar. Denne futuristiske hovedstad i spækket med moderne og storslåede bygninger, og samtidig findes der også et historisk centrum hvor I blandt andet kan købe mange spændende souvenirs i souken. Rejser I med rute 2 lander I i stedet i den nordligste by i Emiraterne, Khasab. her sejler I ind i Musandam fjorden, hvor I bliver mødt af smukt krystalklart vand og måske kan spotte et par delfiner.

Dag 8: Tidlig morgen tilbage i Dubai

Ankomst 09:00

Det sidste stop på krydstogtet er tilbage i Dubai. Her ankommer I tidlig morgen, hvilket giver jer den perfekte lejlighed til at gå på opdagelse i Dubai og få set alt det I ikke nåede ved første visit. I kan fx besøge nogle af de ekstravagante shoppingcentre der er rundt omkring i Dubai, hvor I kan få købt de sidste ferieminder med hjem. Om aftenen har I en sidste overnatning på MSC Bellissima som ligger til i Dubai havn.

Sådan kommer I til Dubai og havnen

Fly og hotel

I flyver fra København til Dubai og ankommer dagen før afgang med skibet. I bliver hentet i lufthavnen og kørt på hotel, hvor I overnatter til dagen efter. Næste dag bliver I kørt til cruiseskibet, hvor I tjekker ind, inden skibet sejler kl. 23:00.

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

MSC Bellissima Dubai

Skibet MSC Splendida
Skibet MSC Splendida

Rejsebeskrivelse

Læs mere

Gå ombord på MSC Bellissima fra Dubai og oplev en luksuriøs 1001 nats drøm! Skibet byder på barer, restauranter, natklub og meget mere - så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer! Der er desuden sjove sportsaktiviteter ombord, Aquapark, børnklub og underholdning i verdensklasse når Cirque du Soleil at Sea åbner dørene for deres eksklusive show.  

Balkon kahyt MSC Bellissima
Balkon kahyt MSC Bellissima

MSC kahytter ombord

Læs mere

MSC er for alle, og det samme gælder kahytterne ombord. Om man ønsker en kahyt med udsigt eller måske med balkon - det hele er muligt. Dertil kan I vælge kategori forskellige kahyt-kategorier, samt hvilke services I ønsker inkluderet. Bella kahytterne er for de prisbevidste som ønsker at opleve cruise uden alt det ekstra. Fantastica kan I vælge, hvis I ønsker flere muligheder i form af tilkøb af roomservice, mulighed for at ønske spisetid, samt et særligt aktivitetsprogram. 

Udflugtsmuligheder

Læs mere

Når I er på krydstogt ombord på MSC Bellissima er der mange muligheder for fantastiske udflugter når I rammer de forskellige havne. Her kan I fx tage på jeepsafari eller City tour i Abu Dhabi, besøge det berømte "Ferrari World", iklæde jer traditionelle dragter og se en af de mange smukke moskeer, komme til "High Tea" på et af de smukke udsigtsteder og oplev den unikke kultur og historie De Arabiske Emirater har at byde på. Se flere udflugts muligheder her!