Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrivelse - MSC Bellissima fra Dubai

Her finder I mere info om oplevelserne på krydstogtet i De Forenede Arabiske Emirater fra Dubai med MSC Bellissima. 

Bemærk, at der er 2 forskellige sejlruter. I kan se dem, kort og datoer her.

Dag 1: København - Dubai

I begynder i Københavns lufthavn, hvor I tager flyet til Dubai. Her bliver I hentet og kørt på hotel, hvor I skal overnatte og næste dag er der transfer fra hotellet til cruiseskibet, hvor I tjekker ind. 

Dag 2: Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

I byen finder I diverse shoppingmuligheder, museer, golfbaner, akvarium og meget meget mere.  I kan også tage en Dubai City Tour, som er en 4 timer lang tur, her vil I blive præsenteret for nogle af Dubais mest populære seværdigheder.

Dag 3: Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater

Når I ankommer til Abu Dhabi kan I fx gå en tur på strandpromenaden, Cornichon, eller tage på shopping. Slå evt. et smut forbi den smukke moské Sheikh Zayed Grand Mosque, et storslået bygningsværk af hvid marmor med 82 kupler. Til de fartglade anbefaler vi en tur til Ferrari World, som er verdens største indendørs forlystelsespark med verdens hurtigste rutsjebane.

Dag 4: Sir Bani Yas, De Forenede Arabiske Emirater

Øen Sir Bani Yas består blandt andet af en 36.000 kvadratmeter gylden sanddstrand, som giver jer rig mulighed for at nyde en afslappende dag under palmernes skygge. I kan også besøge et vidunderligt naturreservat på øen, hvor I kan spotte spændende dyrearter fra den Arabiske Halvø og Afrika, så som giraffer, flamingoer og geparder. 

Dag 5: Til søs

Her kan I nyde godt af alle krydstogtets lækre faciliteter. I kan fx besøge Polar Aquapark, bowle, spille spil eller benytte jer af noget af al den anden underholdning der er at finde på skibet. Få slappet af og lad op til I rammer den nye destination, og skal på nye eventyr.Dag 9: København

Den sidste dag står i op på MSC Bellissima, her pakker I jeres ting sammen og forlader cruiseskibet. I bliver hentet i havnen og kørt til lufthavnen, hvor I tager flyet tilbage til København.

Dag 6: Bahrain el. Muscat

I Bahrain kan I opleve fantastisk arkitektur, hvor I vil finde smukke gamle bygninger ligge side om side med moderne skyskrabere. Den imponerende Al Fateh moské er bestemt også et besøg værd.

I Muscat, som er en af de ældste byer i Mellemøsten, skal I sørge for at slå et smut forbi den gamle bydel og Muttrahs Souk, som er et af verdens ældste markeder.

Dag 7: Doha, Qatar el. Khasab, Oman

Doha i Qatar er en futuristiske hovedstad spækket med moderne og storslåede bygninger. Her findes også et historisk centrum hvor I blandt andet kan købe mange spændende souvenirs i souken.

I den nordligste by i Emiraterne, Khasab sejler I ind i Musandam fjorden, hvor I bliver mødt af smukt krystalklart vand og måske kan spotte et par delfiner.

Dag 8: Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Der er tid til at få set alt det, I ikke nåede ved første visit. I kan fx besøge nogle af de ekstravagante shoppingcentre der er rundt omkring i Dubai, hvor I kan få købt de sidste ferieminder med hjem. Om aftenen har I en sidste overnatning på MSC Bellissima som ligger til i Dubai havn.

MSC Bellissima Dubai

Rejsebeskrivelse

Rejsebeskrivelse

Gå ombord på MSC Bellissima fra Dubai og oplev en luksuriøs 1001 nats drøm! Skibet byder på barer, restauranter, natklub og meget mere - så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer! Der er desuden sjove sportsaktiviteter ombord, Aquapark, børnklub og underholdning i verdensklasse når Cirque du Soleil at Sea åbner dørene for deres eksklusive show.  

MSC kahytter ombord

MSC kahytter ombord

MSC er for alle, og det samme gælder kahytterne ombord. Om man ønsker en kahyt med udsigt eller måske med balkon - det hele er muligt. Dertil kan I vælge kategori forskellige kahyt-kategorier, samt hvilke services I ønsker inkluderet. Bella kahytterne er for de prisbevidste som ønsker at opleve cruise uden alt det ekstra. 

På Bellissima kan I vælge, hvis I ønsker flere muligheder i form af tilkøb af roomservice, mulighed for at ønske spisetid, samt et særligt aktivitetsprogram. 

Udflugtsmuligheder

Udflugtsmuligheder

Når I er på krydstogt ombord på MSC Bellissima er der mange muligheder for fantastiske udflugter når I rammer de forskellige havne. Her kan I fx tage på jeepsafari eller City tour i Abu Dhabi, besøge det berømte "Ferrari World", iklæde jer traditionelle dragter og se en af de mange smukke moskeer, komme til "High Tea" på et af de smukke udsigtsteder og oplev den unikke kultur og historie De Arabiske Emirater har at byde på. Se flere udflugtsmuligheder her!