Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om MSC Divina fra Genova i Middelhavet

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet i Middelhavet fra Genova med MSC Divina.

Læs mere om parkering i havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Afgang fra italienske Genova

Afrejse 18:00

Genova er næste stop på turen. De fleste kender primært byen for dens havn, som er Italiens største, men Genova rummer med de farverige bygninger og smukke pladser så meget mere. Vi anbefaler, at I tager ind til Piazza de Farrari, som er Genovas hjerte med det smukke bronzespringvand.

Dag 2: Ankomst ved historiske Rom

Ankomst 07:00 | Afrejse 19:00

På andendagen ankommer i med stil til smukke Civitavecchia ikke langt fra storslået Rom. Tag på opdagelse i byen som dannede grundlag for et af de mægtigste imperier i verdenshistorien. Oplev det majestætiske Colosseum, den spanske trappe eller Vatikanet.

Dag 3: Siciliens perle, Palermo

Ankomst 10:00 | Afrejse 18:00

Velkommen til Smukke Sicilien. På den vidunderlige italienske ø kan I gå på oplevelse i byens historiske centrum, hvor I blandt andet finder Palermo Katedralen,  byliv, kultur og et hav af monumenter.

Dag 4: Cagliari på Sardinien

Ankomst 09:00 | Afrejse 17:00

Cagliari ligger i den sydlige del af Sardinien og her har i mulighed for at tage på en fantastisk rundtur i den smukke by. Oplev katedralerne, shop souvenirs og er du osteelsker kan du prøve kræfter med den berømte og berygtede ost Casu Marzu. Det er oplevelse der vil få dig til at føle dig "levende".

Dag 5: Palma de Mallorca

Ankomst 13:30 | Afrejse 23:59

Dag 5 ankommer i til det smukke og eksklusive Cannes i Cote d'Azur. Her anbefaler vi, at I besøger Rue Maynadier, som er et madmekka med de bedste oste og specialbutikker, eller strandpromenaden La Croisette, som er kendt for de overdådige butikker og smukke udsigt.

Dag 6: Dernæst Valencia

Ankomst 08:00 | Afrejse 16:00

Valencia, Spaniens tredje største by er næste stop på turen. De smukke sandstrande og det klare vand er sammen med det åbne hav og de nærliggende bjerge med til at give Valencias kyst en enestående charme. I denne smukke og charmerende perle af en storby kan du fx. nyde den lækre og traditionelle ret Paella eller slentre rundt ved Mercado Central i jagten på lokale specialiteter.

Dag 7: En dag i Marseille

Ankomst 12:00 | Afrejse 20:00

Første stop er i Frankrigs næststørste by Marseille.
I Marseilles centrum, hvilket udgøre en stor del af byen, er du omgivet af smukke og æstetiske bygninger. Her anbefaler vi, at I besøger katedralen Basilique Notre Dame de la Garde, den smukke havn Vieux Port eller slap og nyd en kop kaffe af i det grønne i Parc Borely. 

Dag 8: Retur til Genova

Ankomst 08:00

Sidste dag går turen tilbage til Genova. Indsejlingen er tidligt om morgenen, så kom ud af fjerene og oplev den flotte udsigt, inden der ligges til kaj. Nyd den sidste dag i dejlige Genova, hvor I kan få købt de sidste ting med hjem, hvis I ikke har nået alle feriegaverne.

Sådan kommer I til havnen og parkeringsinfo

Med fly
De fleste vælger at flyve til enten Nice, Milano eller Firenze og alle 3 lufthavne kan nåes på 2-3 timer.

Egen bil
I kan også vælge at tage egen bil til Genova og parkere i havnen. Det tager omkring 13 timer fra Hamborg.

Parkering i havnen
I kan se priser og booke parkering i Rom havn her eller via denne hjemmeside https://www.parkcloud.com/en-GB/port-parking/genoa-port/autosiloport-genoa-cruise-parking

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

MSC Divina fra Genova

Skibet Divina på vandet
Skibet Divina på vandet

MSC Divina - for alle generationer

Læs mere

Med afrejse fra Genova tilbyder vi sommercruise i Middelhavet med en af MSC's mest kendte skibe. Ombord findes alle de velkendte træk ved MSC's flotte flåde. Nyd dagen i en af skibes fine pool, enten den indendørs eller end af de udendørs - husk at nyd oplevelsen ved infinity poolen bagerst på skibet hvor pool og havet mødes i horisonten. Tag en omgang bowling i sportsbaren, nyd en chokolade ved stjernehimmel arkaden, eller test dit held i skibets kasino. 

Hver dag er et nyt eventyr

Læs mere

Hop ombord på det smukke MSC Divina og nyd, at hver dag byder på et nyt eventyr i det perlebesatte Middelhav. Skibet sejler fra Genova og tager jer rundt til de mest fantastiske destinationer, I kan forestille jer. Både den italienske hovedstad, Sicilien, Sardinen, Mallorca og Valencia er steder I sammen kan opleve når skibet ligger til kaj.  Husk, I kan bestille udflugter på forhånd, så I får det hele med. De udflugtsmuligheder kan i finde her! 

Simulator formel 1
Simulator formel 1

Underholdning for enhver ombord

Læs mere

MSC Cruises vil gerne at alle skal føle skibet har noget til dem - derfor kan MSC Divina prale af faciliteter som dækker stortset alle behov der skulle kunne opstå ombord. Der findes både en formel 1 simulator så man kan få lidt fart over feltet, en virtuel spille område, en børneklub der er aldersinddelt for både de større og de mindre børn, samt et vandland i forbindelse med poolområdet på midtens midte og en vandrutsjebane.