Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrivelse - MSC Divina i Middelhavet fra Genova

Her finder I mere info om oplevelserne på krydstogtet i Middelhavet fra Genova med MSC Divina.

Se også mere om sejlruten og se kort her.

Dag 1: Genova, Italien

De fleste kender primært byen for dens havn, som er Italiens største, men Genova rummer med de farverige bygninger og smukke pladser så meget mere.

Vi anbefaler, at I tager ind til Piazza de Farrari, som er Genovas hjerte med det smukke bronzespringvand. 

Dag 2: Civitavecchia (Rom), Italien

Tag på opdagelse i byen som dannede grundlag for et af de mægtigste imperier i verdenshistorien.

Oplev det majestætiske Colosseum, den spanske trappe eller Vatikanet.

Dag 3: Palermo, Sicilien

På den vidunderlige italienske ø kan I gå på oplevelse i byens historiske centrum, hvor I blandt andet finder Palermo Katedralen,  byliv, kultur og et hav af monumenter. 

Dag 4: Cagliari, Sardinien

Cagliari ligger i den sydlige del af Sardinien og her har I mulighed for at tage på en fantastisk rundtur i den smukke by.

Oplev katedralerne, shop souvenirs og er du osteelsker kan du prøve kræfter med den berømte og berygtede ost Casu Marzu.

Dag 5: Palma de Mallorca, Spanien

I det smukke og eksklusive Cannes i Cote d'Azur, anbefaler vi, at I besøger Rue Maynadier, som er et madmekka med de bedste oste og specialbutikker.

I kan også tage en tur til strandpromenaden La Croisette, som er kendt for de overdådige butikker og smukke udsigt.

Dag 6: Valencia, Spanien

De smukke sandstrande og det klare vand er sammen med det åbne hav og de nærliggende bjerge med til at give Valencias kyst en enestående charme.

I denne charmerende perle af en storby kan du fx. nyde den lækre og traditionelle ret Paella eller slentre rundt ved Mercado Central i jagten på lokale specialiteter.

Dag 7: Marseille, Frankrig

I Marseilles centrum, hvilket udgøre en stor del af byen, er du omgivet af smukke og æstetiske bygninger.

Her anbefaler vi, at I besøger katedralen Basilique Notre Dame de la Garde, den smukke havn Vieux Port eller slap og nyd en kop kaffe af i det grønne i Parc Borely. 

Dag 8: Genova, Italien

Indsejlingen er tidligt om morgenen, så kom ud af fjerene og oplev den flotte udsigt.

Nyd den sidste dag i dejlige Genova, hvor I kan få købt de sidste ting med hjem, hvis I ikke har nået alle feriegaverne.

MSC Divina fra Genova

MSC Divina - for alle generationer

MSC Divina - for alle generationer

Med afrejse fra Genova tilbyder vi sommercruise i Middelhavet med en af MSC's mest kendte skibe. Ombord findes alle de velkendte træk ved MSC's flotte flåde. Nyd dagen i en af skibes fine pool, enten den indendørs eller end af de udendørs - husk at nyd oplevelsen ved infinity poolen bagerst på skibet hvor pool og havet mødes i horisonten. Tag en omgang bowling i sportsbaren, nyd en chokolade ved stjernehimmel arkaden, eller test dit held i skibets kasino.

Hver dag er et nyt eventyr

Hver dag er et nyt eventyr

Hop ombord på det smukke MSC Divina og nyd, at hver dag byder på et nyt eventyr i det perlebesatte Middelhav. Skibet sejler fra Genova og tager jer rundt til de mest fantastiske destinationer, I kan forestille jer. Både den italienske hovedstad, Sicilien, Sardinen, Mallorca og Valencia er steder I sammen kan opleve når skibet ligger til kaj.  Husk, I kan bestille udflugter på forhånd, så I får det hele med. De udflugtsmuligheder kan i finde her! 

Underholdning for enhver ombord

Underholdning for enhver ombord

MSC Cruises vil gerne at alle skal føle skibet har noget til dem - derfor kan MSC Divina prale af faciliteter som dækker stortset alle behov der skulle kunne opstå ombord. Der findes både en formel 1 simulator så man kan få lidt fart over feltet, en virtuel spille område, en børneklub der er aldersinddelt for både de større og de mindre børn, samt et vandland i forbindelse med poolområdet på midtens midte og en vandrutsjebane.