Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om MSC Grandiosa fra Barcelona i Middelhavet

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet i Middelhavet fra Barcelona med MSC Grandiosa.

Læs mere om parkering i havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Afgang fra Barcelona

Afrejse 18:00

Skibet sejler fra Barcelona kl. 18:00, så  du har rig mulighed for at dykke ned i den smukke og historiske storby inden afrejse. Slå fx et smut forbi La Sagrada Familia, La Rambla eller nogle af de mange andre kulturelle seværdigheder i byen. Du kan også bare lade sig opsluge af byens charme og slentre rundt i de hyggelige gader inden I stiger på skibet og sejler afsted i Middelhavet.

Dag 2: Turen går til Marseille

Ankomst 08:00 | Afrejse 17:00

Første stop på ruten er den Sydfranske metropol Marseille. Her kan du blandt andet besøge den smukke havn Vieux Port som er omringet af hyggelige cafeer, et perfekt sted at opleve havnens brusende liv. Besøg også katedralen Basilique Notredam eller gå en tur i den hyggelige Parc Borely.

Dag 3: Næste stop, Genova

Ankomst 08:00 | Afrejse 18:00

Efter Marseille sejler MSC Grandiosa videre til Genova. Byen er særlig kendt for havnen, hvilken er Italiens største, men Genova har derudover også meget andet at byde på. Byen kaldes også 'La Superba', hvilket betyder Den prægtige, og dette er der god grund til, Genova er nemlig en yderst levende og farverig by, fyldt med smukke pladser, smalle stræder og små hyggelige butikker.

Dag 4: Civitavecchia ved Rom

Ankomst 07:00 | Afrejse 18:00

Skibet ligger til ved Civitavecchia, kun en times tid fra Italiens smukke hovedstad, Rom. I Rom kan du opleve nogle af de mest berømte seværdigheder i Italien, heriblandt historiske Colosseum, den storslåede Peterskirke, Vatikanet, Pantheon og adskillge andre historiske og arkitektoniske vidundere. Foruden de mange prægtige seværdigheder, kan du ikke forlade Rom uden at have smagt en ægte Italiensk pizza eller gelato.

Dag 5: Palermo, Sicilien

Ankomst 10:00 | Afrejse 17:00

Tag på opdagelse i Palermo på den smukke italienske ø, Sicilien. Palermo er en livlig og brusende storby med hyggelige smalle gader og et rigt restaurantliv. Her kan du blandt andet opleve den fine plads Quattro Canti, Syditaliens største teater Teatro Massimo med hele 3000 pladser og den mere end 100 meter lange domkirke, som er et af de meste berømte varemærker i Palermo.

Dag 6: Dernæst Valletta

Ankomst 09:00 | Afrejse 18:00

På den 6. dag ankommer i til den Maltesiske hovedstad Valletta. Valletta er en meget kompakt by, hvor alle seværdigheder er samlet på et forholdsvist lille areal, dette gør byen nem og hyggelig at vandre rundt i.  Valletta er en gammel fæstningsby og er spækket med historiske bygninger, hvilket giver en helt unik atmosfære. Republic Street er byens gågade, hvor du blandt historiske seværdigheder også finder hyggelige cafeer og mange fine små butikker.Dag 7: En dag til søs

Onsdag: En dag på havet

På dag 7 får I tid til at nyde alle de skønne faciliteter ombord på MSC Grandiosa, mens skibet sejler tilbage til Barcelona, kan I blot slappe af og nyde turen eller benytte jer af de mange aktiviteter og underholdning ombord. Lad børnene boltre sig i vandlandet og suse i de store vandrutsjebaner, og lad jer forkæle i wellnessområdet på skibet.  I kan også nyde lækre middage og kolde drinks, mens i sejler over Middelhavet til Barcelona.

Dag 8: Retur til Barcelona

Ankomst 09:00

Sidste dag går turen tilbage til Barcelona. Nyd den fantastiske udsigt under indsejlingen, inden der ligges til kaj, og brug den sidste dag i Barcelonas hyggelige gader. Her har I også mulighed for at besøge de seværdigheder i eventuelt ikke nåede den første dag, eller I kan blot slappe af på byens strand.

Sådan kommer I til havnen og parkeringsinfo

Med fly
I kan flyve til Barcelona og tage en taxa til cruiseskibet, da der ikke er ret langt fra lufthavnen.

Egen bil
I kan også vælge at tage egen bil til Barcelona og parkere i havnen. Det tager omkring 18 timer fra Hamborg.

Parkering i havnen
I kan se priser og booke parkering i Barcelona havn her eller via denne hjemmeside http://www.interparking.es.

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

MSC Grandiosa fra Barcelona

Det nye skib Grandiosa
Det nye skib Grandiosa

MSC Grandiosa- Et nyt krydstogtskib med det hele

Læs mere

Med afrejse fra Barcelona tilbyder vi cruise i Middelhavet med det nye skib MSC Grandiosa. Skibet har mange vidunderlige faciliteter, heriblandt et forlystelsesområde hvor børnene kan lege i timevis, masser af underholdning, heriblandt shows i verdensklasse fra Cirque de soleil at Sea og meget mere. På MSC Grandiosa vil I også finde et skønt træningslokale, sportsfaciliteter, et dejligt poolområde og et wellnessområde. På MSC Grandiosa er der rigeligt med hygge og leg for både store og små.

MSC kahytter ombord

Læs mere

MSC Grandiosa er for alle og det samme gælder for kahytterne ombord. Uanset om I ønsker udsigt eller balkon, plads til hele familien eller en lille hyggelig kahyt, så kan vi finde den kahyt der matcher netop jeres behov. Derudover har I mulighed for at vælge hvilke services I ønsker inkluderet i prisen. Vælger I fx en Fantastica kahyt kan der tilkøbes roomservice, et særligt aktivitetsprogram og meget mere.

Ruten
Ruten

Turen rundt i det vestlige Middelhav

Læs mere

Med MSC Grandiosa kommer i på et fantastisk krydstogt rundt i det vestlige Middelhav. Turen starter i den kulturelle storby Barselona, og sejler derefter videre til den Sydfranske metropol Marseille. Herefter rammer I Italien hvor skibet lægger til i både Genova, Civitavecchia ved Rom og Palermo. Det sidste stop er Valletta på Malta, hvorefter I har en dag til søs inden I igen lægger til ved Barcelona. Husk, I kan bestille udflugter ombord på skibet, så I får det hele med. Se mere om hvad i kan opleve på ruten her