Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om MSC Meraviglia fra København i Baltikum

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet i Østersøen fra København i med MSC Meraviglia.

Læs mere om parkering i havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Afgang København

Afrejse 18:00

Velkommen ombord på krydstogtskibet MSC Meraviglia. Da afgangen fra København er kl. 18:00, anbefaler vi, at I spadsere en tur rundt i København, inden I stiger ombord på cruiset. Så får I en ekstra feriedag ud af det og kan samtidig fylde bagagen med nye oplevelser. Er det jeres først besøg i København, må I se Den Lille Havfrue, Amalienborg eller måske Nyhavn.

Dag 2: En dag til søs

MSC Meraviglia har en masse faciliteter ombord på skibet, som I kan nyde denne dag til søs. I finder intet mindre end 3 forskellige pools ombord, som både vækker glæde hos børn og voksne. Men mest populært er vandrutsjebanerne på øverste dæk - her kan børn og barnlige sjæle bruge mange timer.

Dag 3: Finske Helsinki

Ankomst 12:00 |  Afrejse 18:00

Helsinki - også kendt som Helsingfors er første storby stop på turen. Finlands hovedstad er kendt som en pulserende badeby af smukke øer og flotte store grønne parker. Byen har en tilbagelænet rytme og tilbyder et forfriskende udvalg af restauranter og barer - helt sikkert en by der er værd at besøge.

 

Dag 4: St. Petersborg

Ankomst 07:00 | Afrejse 21:00

På krydstogtets 4. dag ankommer skibet ved kaj til den russiske storby, Sankt Petersborg. Byen er fyldt med smukke pladser, broer over kanaler og smukke bygninger og museer. Når i nu har så mange timer i land anbefaler vi, at I oplever de smukke bygningsværker fra vandet med en sejltur på floden, Neva, som strømmer igennem byen.

Dag 5: Tallinn i Estland

Ankomst 09:00 |  Afrejse 18:00

Tallinn er en skøn by, som er præget i stor grad af en interessant historie. Tag en tur i den gamle bydel, hvor I blandt andet kan opleve byen fra rådhustårnet, skue resterne af den gamle bymur eller kom til stedet hvor sagnet siger, at Dannebrog faldt ned i 1219. Tallinn har også lækre restauranter, barer og shoppingmuligheder, glæd jer til Estlands spændende kultur. 

Dag 6: En dag ombord

Efter nogle indholdsrige dage i land har I nu endnu en skøn dag til søs, hvor I får tid til at slappe af på det fantastiske MSC Meraviglia cruise. Foruden at nyde godt af skibets luksuriøse faciliteter, kan hele familien tage en afslappende dag ved poolen og nyde udsigten ud over havet. Se også den smukke solnedgang, som får alle til at glemme hverdagen pligter, og giver plads til, at I i stedet kan drømme jer helt væk.

Dag 7: Nordtyske Kiel

Ankomst 07:00 |  Afrejse 19:00

Den sidste havn skibet ligger til ved er Kiel  i Nordtyskland - byen er Slesvig-Holstens hovedby og byder på både god shopping og masser af smuk arkitektur. Byen er desuden kendt for de fime kulturoplevelser på museer. Nyd en hyggelig dag i pulserende Kiel inden skibet igen sejler mod København. 


Dag 8: København

Ankomst 09:00

I er på vej hjem til kære Danmark på ottende og sidste dag, hvor I igen ankommer til København. Her kan dagen endnu en gang tilbringes med, at udforske vores egen kultur og historie inden turen går helt hjem. Afslut ferien med en god middag på en af de mange populære og lækre restauranter i København.  

Sådan kommer I til havnen og parkeringsinfo

Parkering i havnen

Det muligt at benytte den offentlige parkering tæt på Oceankajen, det er mod betaling og koster ca 560 kr. pr uge. (der kan ikke forhåndserserveres og der er begrænset plads)

Med tog

Langt de fleste tager toget til havnen i Nordhavn. Det tager omkring 12 min fra Københavns Hovedbanegård.

Med fly

I kan også flyve til København og tage en taxa til cruiseskibet, og nyde turen igennem den pulserende storby.


Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

MSC Meraviglia i Baltikum

MSc Meraviglia
MSc Meraviglia

Rejsebeskrivelse

Læs mere

MSC Meraviglia ud af København er sammensat for at give jer den mest komplette rundtur til Østersøens perler, som hver især har noget særligt at byde på. Turen tager jer til både Tyskland, Estland, Finland og Rusland, inden I kommer retur til København. Kultur, arkitektur og historie er omdrejningspunktet for alle destinationerne - og samtidig er det den oplagte rute for afslapning og forkælelse.

Kahyt med balkon
Kahyt med balkon

Skønne kahytter

Læs mere

MSC Meraviglia har et bredt udvalg af kahytter for flere størrelse og med forskellige services tilknyttet - Men fælles for dem alle er ordet komfort. I finder for eksempel store kahytter for hele familien, kahytter med egen jacuzzi eller balkon og suites i luksusklasse. Uanset hvilken kahyt I vælger, er alle udstyret med TV, klimaanlæg, mini-bar og komfortable senge. MSC Meraviglia sørger for, at I vil sove som en drøm på krydstogtsferien.

Vandrutsjebane - meraviglia
Vandrutsjebane - meraviglia

Oplev Cirque du Soleil kun hos MSC

Læs mere

MSC Meraviglia er en del af den nyere generation af skibe fra MSC - og helt unikt kan MSc stolt meddele at I  ombord på Meraviglia får mulighed for at opleve det spektakulære Cirque de Soleil - At Sea. der er to originale shows som viser 6 dage i ugen ombord - Cirque du Soleil er verdensledende indenfor kunstnerisk underholdning sammen med en kulinariske oplevelse i de glamourøse omgivelser. Den specielt bygget lounge har plads til 450 gæster inklusiv de 120 spisende gæster.