Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrivelse - MSC Meraviglia i Norden fra København

Her finder I mere info om oplevelserne på krydstogtet fra København med MSC Meraviglia til de norske fjorde.

Bemærk, at der er hele fem sejlruter. I kan finde dem og datoerne, de sejler, her.

Stavanger

Stavanger er en hyggelig by med små smalle og bakkede gader, muligheder for udflugter i naturen samt historiske og kulturelle museer og seværdigheder.

Der findes fantastiske naturattraktioner såsom Lysefjorden, Solastranden samt ikke mindst Preikestolen som strækker sig 604 meter over havets overflade. I finder også et varierende udbud af butikker og spisesteder. Er I til kulinariske oplevelser så finder festivalen Gladmat sted hvert år i slutningen af juli, hvilket er den største begivenhed i området med ca. 250.000 besøgende hvert år.

Haugesund

Halvvejs mellem Bergen og Stavanger ligger Haugesund. I Haugesund er man omgivet af fantastisk natur i form af fjelde, vandfald og fjorde. Området er fantastisk for både vandreture og cykelture. Her kan I opleve Preikestolen, hvilke er et fjeldplateau, og et meget kendt turistmål i området.

Molde

I Molde findes nogle af de mest betagende naturområder. Du kan klatre til Mount Romsdalseggen, hvor der findes den mest vidunderlige udsigt over bjerge, vandfald og floder. Her er mulighed for at tage forskellige ruter alt efter hvilken sværhedsgrad man ønsker, så her har alle mulighed for at komme op uanset om i er eksperter eller familie.

I området findes også Trollstigen og Valldal.

Olden

Olden er en hyggelig lille by beliggende i idylliske omgivelser i Oldedalen. Med dets mange dramatiske gletsjere er byen for naturelskere et slaraffenland. Her findes bl.a. Jostedal gletsjeren, som er den største gletsjer på det europæiske fastland. Her kan man tage vandrestier rundt i området og komme helt tæt på den betagende og storslåede natur.

Ålesund

Ålesunds Art Nouveau architecture, også kendt som Jugend-stil, er kendt verden over. Stilen udspringer sig ironisk nok fra en tragisk brand som ødelagde en større del af Ålesund i 1904. Herefter besluttede man sig for at genopføre byen i art nouveau, hvilke var tidens moderne stil.

Foruden den utrolig maleriske by, så findes der også et kendt fiskerimuseum. Her kan I bl.a. lære om byens produktion af tørret torsk og andre fiskeprodukter.

Midt i byen finder I Aksla-fjeldet. På toppen findes den mest vidunderlige panoramaudsigt, men forinden man når denne fantastiske udsigt skal der lige overvindes 418 trin op.

Hellesylt og Geiranger

Hellesylt er en skøn lille by beliggende omringet af bjergtoppe og grønne områder så langt øjet rækker. Her er masser af muligheder for at beundre fjord og by fra oven. Langs den stejle "Ørnevegen" findes 2 udkigsposter - Dalsnibba 1500m og Flydalsjuvet. Fortsætter I af "Ørnesvingen" kommer I til "De syv søstrene" som byder på et helt ubeskriveligt syn.

Geiranger er et af Norges mest besøgte turistmål med over 700.000 besøgende. Geiranger er en bygd som beliggende inderst i Geirangerfjorden. En fjord på 15 kilometer og som udgør en arm af Storfjorden. Byen omkranses af stejle fjeldsider og har kun 240 fastboende. I området findes fantastiske gåruter, udsigtpunkter, fjeld, fjord og forskellige vandfald. 

Norske Flåm i Sognefjord

I Flåm vil I kunne køre med Flåmsbanen, cykle på Rallervegen eller vandre i den helt betagende og dramatiske natur.

Flåm er beliggende i Aurlandsfjorden, som er en forgrening af verdens dybeste og næstlængste fjord med en længde 204 kilometer og en dybde på 1.308 meter.

Flåmsbanen tager dig fra Flåm ved fjorden og op i fjeldet i løbet af 20 minutter. På vejen vil I kunne opleve den betagende natur og nyde synet af elve der går igennem dybe kløfter, bulrende vandfald og smalle dale. Rallervegen er en af de mest populære cykelruter i Norge. Den er ialt 82 kilometer lang og I kan selv vælge om I vil cykle distancen på én dag eller bruge et par dage med overnatninger på vejen.

En hyggelig dag tyske i Kiel

Den skønne Nordtyske havneby Kiel har masser af byde på. Byen har længe været en af Tysklands vigtigste marinebaser, hvilket har haft en stor betydning for byen siden 1865.

Her er der rig mulighed for shopping, kulturelle og historiske seværdigheder, museer, gode restauranter og byliv. I kan tage en slentretur igennem byen og langs promenaden og bare nyde den simple stilhed og kanaler.

I kan også vælge at besøge Lübeck som er en fantastisk hyggelig by, med masser af historie og fantastisk arkitektur. 

Se video af krydstogt i De Norske Fjorde

MSC Meraviglia - Norske fjorde

Rejsebeskrivelse

Rejsebeskrivelse

5 forskellige ruter - bestem helt selv hvad i gerne vil se på turen! De 5 forskellige ruter har nogel fælles stop i tyske Kiel og norske Flåm. 4 ud af de 5 ruter stopper ligeledes i det velkendte Hellesylt og Geiranger fjord. på den rute der sejles på flest datoer er det unikke stop i stavanger på 3. dagen.  På rute 2 ligger skibet til i Haugesund på 3. dagen, hvor 2. stop på rute 3 holder til i Molde helt nordligt i Norge. På rute 4 stopper skibet i både Stavanger og Olden på turen og stopper derfor ikke i Hellesylt og Geiranger.

Skønne kahytter

Skønne kahytter

MSC Meraviglia har et bredt udvalg af kahytter for flere størrelse og med forskellige services tilknyttet - Men fælles for dem alle er ordet komfort. I finder for eksempel store kahytter for hele familien, kahytter med egen jacuzzi eller balkon og suites i luksusklasse. Uanset hvilken kahyt I vælger, er alle udstyret med TV, klimaanlæg, mini-bar og komfortable senge. 

MSC Meraviglia sørger for, at I vil sove som en drøm på krydstogtsferien.

Cirque du Soleil ombord

Cirque du Soleil ombord

MSC Meraviglia er en del af den nye generation af krydstogtskibe fra MSC - og helt unikt har I ombord på Meraviglia mulighed for at opleve det spektarkulære Cirque de Soleil - At Sea. der er to originale shows som viser 6 dage i ugen ombord - Cirque du Soleil er verdensledende indenfor kunstnerisk underholdning sammen med en kulinaridsk oplevelse i de glamourøse omgivelser. Den specielt bygget lounge har plads til 450 gæster inklusiv de 120 spisende gæster.