Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrivelse - MSC Poesia fra København i Baltikum

Her finder I mere info om oplevelserne på krydstogtet i Østersøen fra København med MSC Poesia.

Se også sejlrute og kort her.

Dag 1: København, Danmark

Velkommen ombord på krydstogtskibet MSC Poesia. Spadser en tur rundt i København, inden I stiger ombord på cruiset. Er det først gang i København, skal I helt sikkert se Den Lille Havfrue, Amalienborg, Nyhavn eller andre spændende seværdigheder. 

Dag 2: Warnemünde, Tyskland

Den populære badeby er mest kendt for deres fine, hvide sandstrand, de hyggelige butikker og dejlige restauranter. Snyd ikke jer selv for at opleve den fine arkitektur og den hyggelige havn.

Dag 3: Til søs

I finder intet mindre end 3 forskellige pools ombord på krydstogtet.

Mens de voksne nyder den afslappende wellnessafdeling eller måske er aktive i fitnessområde, kan børnene tumle rundt i børneområdet.  

Dag 4: Stockholm, Sverige

Oplev Nordens Venedig, som Stockholm kaldes med sine 14 øer og 54 broer. Her kan I opleve området Gamla Stan, hvor I finder hyggelige, krogede gader og gamle huse, som vil imponere.

Besøg havnepromenaden eller rådhuset hvilke er én af Sveriges mest kendte bygninger.

Dag 5: Tallinn, Estland

Tallinn er en skøn middelalderby, som i høj grad er præget af historie. I kan opleve byen fra rådhustårnet eller stedet hvor sagnet siger, at Dannebrog faldt ned i 1219.

Samt byder byen på gode restauranter, barer og shoppingmuligheder.

Dag 6: Skt. Petersborg, Rusland

Sankt Petersborg er et af højdepunktet på jeres cruise. Byen er fyldt med pladser, museer, broer, kanaler og smukke bygninger.

Vi anbefaler at I oplever de smukke bygningsværker fra vandet med en sejltur på floden, Neva, som går igennem byen. 

Dag 7: Til søs

I dag får I tid til at slappe af på det fantastiske skib MSC Poesia.

I kan nyde godt af skibets luksuriøse faciliteter, og hele familien kan tage en afslappende dag ved poolen og nyde udsigten ud over havet.

Dag 8: København, Danmark

I København kan I udforske vores egen kultur og historie, inden turen går helt hjem.

Afslut ferien med en god middag på en af de mange populære og lækre restauranter i København.  

MSC Poesia Baltikum

Rejsebeskrivelse

Rejsebeskrivelse

MSC Poesia ud af København er sammensat for at give jer den mest komplette rundtur til Østersøens perler, som hver især har noget særligt at byde på. Turen tager jer til både Tyskland, Estland, Sverige og Rusland, inden I kommer retur til København. Kultur, arkitektur og historie er omdrejningspunktet for alle destinationerne - og samtidig er det den oplagte rute for afslapning og forkælelse. Er I til planlagte ture, kan I se de mulige udflugter her!

Skønne kahytter

Skønne kahytter

MSC Poesia har et bredt udvalg af kahytter med mange forskellige udformninger og særtilbud, men fælles for dem alle er ordet komfort. I finder for eksempel store kahytter for hele familien, kahytter med egen jacuzzi eller balkon og suites i luksusklasse. Uanset hvilken kahyt I vælger, er alle udstyret med TV, klimaanlæg, mini-bar og komfortable senge. MSC Poesia sørger for, at I vil sove som en drøm på krydstogtsferien.

Faciliteter til enhver smag

Faciliteter til enhver smag

På MSC Poesia er det umuligt at kede sig! Især børnene vil glæde sig over skibets mange facetter af sjov og leg. Skibet er udstyret med flere legeområder til børn. De voksne kan besøge det store teater eller nyde selvforkælelse i spa-området. Hele 3 restauranter og adskillige barer vil forkæle jer med lækkerier fra hele verden.