Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om MSC Poesia fra København i Baltikum

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet i Østersøen fra København med MSC Poesia.

Læs mere om parkering i havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Afgang fra København

Afrejse 18:00

Velkommen ombord på krydstogtskibet MSC Poesia. Da afgangen fra København er kl. 18:00, anbefales det, at I spadserer en tur rundt i København, inden I stiger ombord på cruiset. Så får I en ekstra feriedag og nye oplevelser med i bagagen. Er det først gang i København, skal I helt sikkert se Den Lille Havfrue, Amalienborg, Nyhavn eller andre spændende seværdigheder. 

Dag 2: Til Tysklands Warnemünde

Ankomst 08:00 | Afrejse 19:00

Første stop i Østersøen er ved vores nabo i det nordtyske - nemlig Warnemünde. Den populære badeby er mest kendt for deres fine, hvide sandstrand, de hyggelige butikker og dejlige restauranter. Snyd ikke jer selv for at opleve den fine arkitektur og den hyggelige havn.


Dag 3: Nyd dagen på skibet


MSC Poesia har en masse faciliteter ombord på skibet, som I kan nyde på dagen til søs. I finder intet mindre end 3 forskellige pools, som både vækker glæde hos børn og voksne. Mens de voksne nyder den afslappende wellnessafdeling eller måske er aktive i fitnessområde, kan børnene tumle rundt i børneområdet. 

Dag 4: Til Sveriges hovedstad

Ankomst 09:00 | Afrejse 16:00

I har en spændende dag i vente i den svenske hovedstad Stockholm. Oplev Nordens Venedig, som Stockholm kaldes med sine 14 øer og 54 broer. Her kan I opleve området Gamla Stan, hvor I finder hyggelige, krogede gader og gamle huse, som vil imponere. Besøg desuden havnepromenaden, som er en af Europas flotteste! Stockholms rådhus er én af Sveriges mest kendte bygninger, så der skal I selvfølgelig lægge vejen forbi.

Dag 5: Tallinn i Estland

Ankomst 09:00 |  Afrejse 16:00

Tallinn er en skøn middelalderby, som i høj grad er præget af sin spændende historie. Gå en tur i den gamle bydel, hvor I blandt andet kan opleve byen fra rådhustårnet, se resterne af den gamle bymur eller opleve det sted, hvor sagnet siger, at Dannebrog faldt ned i 1219. Tallinn byder også på spændende restauranter, barer og shoppingmuligheder.

Dag 6: Til Skt. Petersborg

Ankomst 07:00 | Afrejse 19:00

På krydstogtets sjette dag lægger skibet til kaj ved den russiske storby, Sankt Petersborg, og det er nok højdepunktet på jeres cruise. Byen er fyldt med pladser, museer, broer, kanaler og smukke bygninger. Da I har god tid til at opleve byen, anbefaler vi, at I oplever de smukke bygningsværker fra vandet med en sejltur på floden, Neva, som går igennem byen. 

Dag 7: En dag til søs


Syvendedagen byder på endnu en skøn dag til søs, hvor I får tid til at slappe af på det fantastiske skib MSC Poesia. I kan nyde godt af skibets luksuriøse faciliteter, og hele familien kan tage en afslappende dag ved poolen og nyde udsigten ud over havet. Se også den smukke solnedgang, som får jer til at glemme alt om hverdagens sure pligter og giver plads til, at I i stedet kan drømme jer væk. 

Dag 8: København

Ankomst 09:00

I er på vej hjem til kære Danmark på ottende og sidstedagen, hvor I igen ankommer til København. Her kan dagen endnu engang tilbringes med at udforske vores egen kultur og historie, inden turen går helt hjem. Afslut ferien med en god middag på en af de mange populære og lækre restauranter i København.  

Sådan kommer I til havnen og parkeringsinfo

Parkering i havnen
Det er muligt at benytte den offentlige parkering tæt på Oceankajen mod betaling, og det koster ca 560 kr. pr uge. Der kan ikke forhåndserserveres og der er begrænset plads.

Med tog
Langt de fleste tager toget til havnen i Nordhavn, og det tager ca. 12 minutter fra Københavns Hovedbanegård.

Med fly
I kan også flyve til København og tage en taxa til cruiseskibet, hvor I nyde turen igennem den pulserende storby.

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

MSC Poesia Baltikum

MSc Poesia
MSc Poesia

Rejsebeskrivelse

Læs mere

MSC Poesia ud af København er sammensat for at give jer den mest komplette rundtur til Østersøens perler, som hver især har noget særligt at byde på. Turen tager jer til både Tyskland, Estland, Sverige og Rusland, inden I kommer retur til København. Kultur, arkitektur og historie er omdrejningspunktet for alle destinationerne - og samtidig er det den oplagte rute for afslapning og forkælelse. Er I til planlagte ture, kan I se de mulige udflugter her!

Kahyttens minibar
Kahyttens minibar

Skønne kahytter

Læs mere

MSC Poesia har et bredt udvalg af kahytter med mange forskellige udformninger og særtilbud, men fælles for dem alle er ordet komfort. I finder for eksempel store kahytter for hele familien, kahytter med egen jacuzzi eller balkon og suites i luksusklasse. Uanset hvilken kahyt I vælger, er alle udstyret med TV, klimaanlæg, mini-bar og komfortable senge. MSC Poesia sørger for, at I vil sove som en drøm på krydstogtsferien.

Øverste dæk på Poesia
Øverste dæk på Poesia

Faciliteter til enhver smag

Læs mere

På MSC Poesia er det umuligt at kede sig! Især børnene vil glæde sig over skibets mange facetter af sjov og leg. Skibet er udstyret med flere legeområder til børn. De voksne kan besøge det store teater eller nyde selvforkælelse i spa-området. Hele 3 restauranter og adskillige barer vil forkæle jer med lækkerier fra hele verden.