Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om MSC Seaside fra Miami

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet i Caribien fra Miami i USA med MSC Seaside.

Læs mere om, hvordan I kommer til Miami og havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Fly fra København til Miami


Første dag begynder I København, hvorfra I tager flyet til Miami. Når I ankommer til Miami, er der transfer til hotellet, hvor I skal overnatte til næste dag. Her får I en god nats søvn, inden I skal op og afsted på det fortryllende cruise i Caribien ombord på MSC Seaside.

Dag 2: Afgang fra Miami, USA

Afrejse 17:00

Der er transfer fra hotellet til havnen, hvor der er indtjekning på MSC Seaside. Skibet sejler fra Miami sidst på dagen, så I har fin tid til at opleve lidt af Miami. Besøg fx Ocean Drive, som er en af verdens mest berømte strandpromenader eller gå på opdagelse i Little Havana skabt af eksilcubanere.

Dag 3: Nyd dagen på skibet til søs


I har god tid til at gå på opdagelse på MSC Seaside og nyde de mange faciliteter, når I på anden dagen, får I en hel dag til søs. Tag en slapper ved poolen, få massage i spaen, spis lækker mad og oplev et underholdende show! Med både LEGO-legerum og børneklub, kommer børnene heller ikke til at kede sig.

Dag 4: Til San Juan i Puerto Rico

Ankomst 17:00 | Afrejse 01:00

I ankommer til San Juan i Puerto Rico sidst på eftermiddagen og har hele aftenen i byen, inden I sejler videre kl. 01:00. I får mulighed for at opleve øens naturlige charme og de gamle brostensbelagte gader. Skal I forkæle jer selv lidt ekstra, kan I nyde en lokal middag på en af de mange restauranter.

Dag 5: Charlotte Amalie, Jomfruøerne

Ankomst 07:00 |  Afrejse 19:00

På dag fire kommer I til Charlotte Amalie på St. Thomas, som er en af Jomfruøerne - de tidligere Dansk Vestindiske Øer. I har hele dagen her, så I kan fx nå en byrundtur, hvor I oplever de spændende, historiske bygninger fra Danmarks kolonitid. Der er tid til at gå på spændende shopping og spise på lækre restauranter med lokal mad.

Dag 9: Ankomst Miami, USA

Ankomst 07:00

På den sidste dag vender I tilbage til Miami, og det fortryllende cruise i Caribien er slut. Nyd dagen i Miami, inden I flyver hjem til Danmark med kufferten fuld af smukke caribiske minder!

Dag 6: Til Philipsburg, St. Marteen

Ankomst 07:00 | Afrejse 14:00

I ankommer til den hollandske havn i Phillipsburg på den tropiske ø St. Marteen i Caribien om morgenen. I hovedbyen Marigot kan I opleve det historiske centrum, der har bevaret sin charmerende 1700-tals atmosfære. Oplev også øens retsbygning fra 1793, som i dag fungerer postkontor eller læg vejen fordi den franske del af øen.

Dag 7: I tilbringer dagen til søs


Slap af til søs og nyd den smukke udsigt til Caribiens turkisblå vand, mens I sejler afsted. I kan sole jer ved poolen og hoppe I, når I trænger til en dukkert. Bliver børnene trætte af poolen, er der masser af aktiviteter for dem ombord. Spis en god frokost på en af spisestederne på dækket, mens I mærker den milde vind fra havet. Så bliver livet ombord ikke bedre!

Dag 8: Til Nassau på skønne Bahamas

Ankomst 12:00 | Afrejse 19:00

Bahamas er et af de mest populære stop på jeres cruise, så I kan godt glæde jer til at komme til Nassau! Her får I mulighed for at snuse til den caribiske atmosfære, når I fx slapper af på de smukke, hvide sandstrande eller tager på sightseeing. Vil I have et minde med hjem fra Bahamas, finder I mange lokale og håndlavede skatte på de lokale markeder.

Sådan kommer I til Miami og havnen

Fly og hotel

I flyver til Miami i Florida, USA og ankommer dagen før afgang. I sover på hotel og dagen efter tager I afsted mod cruiseskibet, som har afgang kl. 17:00.

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

MSC Seaside Miami

Skibet MSC Seaside
Skibet MSC Seaside

Rejsebeskrivelse

Læs mere

MSC Seaside Miami leder jer gennem en sand drømmeverden i Caribien - Fra det ene paradis til det næste. Krydstogtet har afgang fra Miami med kurs mod Puerto Ricos hovedstad San Juan. Dernæst går turen mod Caribiens smukkeste øer. Først vil I komme til øen Sankt Thomas, derefter Sankt Marteen og til sidst  paradisøen Bahamas. Fyldt med uforglemmelige oplevelser sejler skibet atter mod Miami, hvor det vil lægge anker.

Strand på St Thomas
Strand på St Thomas

Seværdigheder på ruten

Læs mere
Krydstogtskibet tager jer til nogle af de smukkeste steder på kloden, hvor uspoleret natur og historiske byer venter på at give jer en uforglemmelig ferie. Puerto Ricos hovedstad San Juan er en charmerende by med farverige huse i spansk byggestil, hvor I kan besøge domkirken og byens fascinerende fort. På Sankt Thomas venter jer brede sandstrande, azurblåt hav og palmer på bredden - Bedre omgivelser til en tur på stranden findes vist ikke! På Bahamas kan I dykke med hajer eller blot tage på snorkelture ved de smukke koraller. Hvis I vil se hvad destinationerne kan byde på kan i se udflugts programmet her!
Kahyttens minibar
Kahyttens minibar

Skønne kahytter

Læs mere

MSC Seaside har et bredt udvalg af kahytter med mange forskellige udformninger og særtilbud - Men fælles for dem alle er ordene luksus og komfort. I finder for eksempel store kahytter for hele familien, kahytter med egen jacuzzi eller balkon og suites i luksusklasse. Uanset hvilken kahyt I vælger, er alle udstyret med TV, klimaanlæg, mini-bar og komfortable senge. MSC Seaside sørger for, at I vil sove som en drøm på krydstogtsferien.

Det store vandland
Det store vandland

Faciliteter til enhver smag

Læs mere

På MSC Seaside er det umuligt at kede sig! Især børnene vil glæde sig over skibets spektakulære muligheder for sjov og spas. Skibet er udstyret med et stort vandland i flere etager med hele fem vandrutsjebaner. Her er også to bowlingbaner og flere legeområder til børnene. De voksne kan besøge det store teater eller nyde selvforkælelse i spa-området.  Ikke mindre end ni restauranter og adskillige barer vil forkæle jer med lækkerier fra hele verden.