Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute og krydstogtsinfo om MSC Sinfonia fra Venedig i Middelhavet

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet i Middelhavet fra Venedig med MSC Sinfonia.

Læs mere om parkering i havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Afgang fra historiske Venedig

Afrejse 17:00

Skibet sejler fra Venedig i Italien sidst på dagen, så I har rig mulighed for at udforske byen inden afgang. Vi anbefaler, at I går rundt på egen hånd, så I får det bedste udgangspunkt for at opleve så meget som muligt. I kan varme op til krydstogtet med en tur i gondol på kanalerne igennem byen. 

Dag 2: Turen går til skønne Split

Ankomst 07:00 | Afrejse 16:30

Første stop på turen går til den kroatiske kejser by Split, som ligger i det naturrige central Dalmatien.
Split har utroligt meget at byde på og vi anbefaler blandt andet at I lejer en cykel og køre en tur til parken Marjan. Oppe fra toppen har du en fantastisk udsigt over hele byen og over alle øerne. Er du til kultur er der også massere af seværdigheder at give sig i kast med. Diocletian paladset ligger her højt på listen eller alternativt kan I vælge at tage en guidet gå tur igennem Splits gamle bydel.

Dag 3: En afslappende dag på havet

En dag på havet

På dag 3 får I tid til at nyde alle de skønne faciliteter ombord, mens skibet har kurs tilbage mod de græske øer. I finder både underholdning og afslapning for store og små, og særligt de fem pools om bord vækker begejstring hos alle aldre. Nyd lækker mad og kolde drinks dagen lang, mens I samler kræfter til endnu et eventyr, som venter i horisonten. 

Dag 4: Santorini & Mykonos

Ankomst 07:00 | Afrejse 15:00 og Ankomst 20:00

I dag ankommer I til en af de absolutte perler i det græske øhav. Vi anbefaler I står tidligt op for at opleve en indsejlingen, som i ikke ser andre steder. Et dramatisk skue venter jer når skibets navigeres ind igennem Calderaen, som udgør en dyb lagune og passage ind til øen. Calderaen opstod efter et af historiens største vulkanudbrud og myter går på at udbruddet var skyld i Atlantis' forsvinden. Øens smukke hvide landsbyer flettet ind i det robuste landskab, gør Santorini helt unik i den græske ø-verden. Smag på de fantastiske lokale retter og den unikke vulkanske vin.

Dag 5: En herlig aften på Mykonos venter

Afrejse 03:00

Efter en kort sejltur fra Santorini ligger I til på Mykonos og kan nyde den herlige aften i skæret af solnedgangen. Hvidkalkede huse, reflektere solens stråler væk fra bygningerne, blomster og blåt træværk, vindmøller, hyggelige restauranter og caféer er hvad i vil møde på jeres vej rundt på Mykonos. Glæd jer til skønne Mykonos!

Dag 6: Turen går til Dubrovnik

Ankomst 13:00 | Afrejse 20:00

Udtrykket WOW vil meget vel forfølge jer i Dubrovnik. Den smukke romerske byggestil, det azurblå vand, og den hvidkalkede hovedgade Stradun skaber en slående og smuk kontrast i bybilledet. Dubrovnik vil være en by som du sent vil glemme og mener du at have set det før, så kan det være at byens gamle bydel og mægtige ringmur har medvirket i verdenskendte "Game of thrones", hvor byen udgjorde Kongernes hjemstavn "Kings Landing".

Dag 7: Italiens mægtige havneby Ancona

Ankomst 10:00 | Afrejse 18:00

Efter en fantastisk dag i prægtige Dubrovnik ankommer i til Ancona. Ancona er en af de vigtigste havnebyer på Adriaterhavskysten, og byen byder på mange spændende oplevelser. Besøg Anconas katedral fra 1100-tallet, bygget af grå kæmpesten i romansk stil eller Trajan buen der blev rejst til ære for kejseren tilbage i år 114.

Dag 8: Retur til unikke Venedig

Ankomst 08:00

Sidste dag går turen tilbage til Venedig. Indsejlingen er tidligt om morgenen, så kom ud af fjerene og oplev den flotte udsigt, inden der ligges til kaj. Nyd den sidste dag i smukke Venedig, hvor I kan få købt de sidste ting med hjem, hvis I ikke har nået alle feriegaverne.

Sådan kommer I til havnen og parkeringsinfo

Sådan kommer I til havnen og parkeringsinfo

Egen bil
Langt de fleste kører i egen bil til Venedig og parkerer i havnen. Det tager omkring 13 timer fra Hamborg.

Parkering i havnen
I kan se priser og booke parkering i Venedig havn her eller via denne hjemmeside www.venicecruiseparking.com.

Med fly
I kan også flyve til Venedig og tage en taxa til cruiseskibet, da der ikke er ret langt fra lufthavnen.

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

MSC Sinfonia fra Venedig

Skibet Sinfonia på vandet
Skibet Sinfonia på vandet

MSC Sinfonia - for hele familien

Læs mere

Med afrejse fra Venedig tilbyder vi sommercruise i Middelhavet med det flotte og nyrenoverede skib MSC Sinfonia. Fra skibets nye og rummelige balkonkahytter kan i nyde den smukke panoramaudsigt, men er man mere til sjov og leg har skibet i samarbejde med fantastiske samarbejdspartnere som Chicco, Lego® og Namco®, skabt nogle fantastiske legeområder til børn i alle aldre. Det inkluderer bl.a. en vandpark.Skibet har i bestræbelserne på at kunne tilbyde flere spabehandlinger udvidet afdelingen og udbygget det luksuriøse MSC Aurea Spa.Dette smukke og nyrenoverede skib indeholder aktiviteter og faciliteter, der indbyder til afslapning, sjov og leg, underholdning og meget andet.

Kahytt med balkon
Kahytt med balkon

Nye rummelige balkonkahytter

Læs mere

MSC Sinfornia har et bredt udvalg af kahytter i forskellige klasser, men fælles for dem alle er ordet komfort. Udvidelsen og renoveringen af skibet har gjort plads til nye flotte og rummelige balkonkahytter for hele familien. Herudover byder skibet på et bredt udvalg af kahyttyper og tilbyder typer ligefra de prisvenlige indvendige, til typer med egen jacuzzi eller balkon og suites i luksusklasse. Uanset hvilken kahyt I vælger, er alle udstyret med TV, klimaanlæg, mini-bar og komfortable senge. MSC Sinfornia sørger for, at I er klar og veludhvilede til næste dags mange oplevelser. 

Oplev på ny, dag efter dag

Læs mere

Tag ombord på det flotte MSC Sinfornia og nyd, at hver dag byder på et nyt eventyr i det storslåede Middelhav. Skibet sejler fra Venedig og derfra er kursen sat mod smukke destinationer og uforglemmelige øjeblikke. Ombord er der et bredt udvalg af aktiviteter, og når I går i land møder der jer alt fra naturoplevelser og strande til shopping og kultur. Husk, I kan bestille udflugter ombord på skibet, så I får det hele med. Der kan læses nærmere om udflugtsmulighederne her!