Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrivelse - MSC Sinfonia i Middelhavet fra Venedig

Her finder I mere info om oplevelserne med krydstogtet i Middelhavet fra Venedig med MSC Sinfonia.

Se også mere om sejlruten og et se kort her.

Dag 1: Venedig , Italien

Vi anbefaler, at I går rundt på egen hånd, så I får det bedste udgangspunkt for at opleve så meget som muligt.

I kan varme op til krydstogtet med en tur i gondol på kanalerne igennem byen.  

Dag 2: Split, Kroatien

Split har utroligt meget at byde på og vi anbefaler blandt andet at I lejer en cykel og køre en tur til parken Marjan. Oppe fra toppen har du en fantastisk udsigt over hele byen og over alle øerne.

Besøg evt. Diocletian paladset eller alternativt kan I vælge at tage en guidet gå tur igennem Splits gamle bydel.

Dag 3: Til søs

På dag 3 får I tid til at nyde alle de skønne faciliteter ombord, mens skibet har kurs tilbage mod de græske øer.

I finder både underholdning og afslapning for store og små, og særligt de fem pools om bord vækker begejstring hos alle aldre.

Dag 4: Santorini, Grækenland

Calderaen opstod efter et af historiens største vulkanudbrud og myter går på at udbruddet var skyld i Atlantis' forsvinden.

Øens smukke hvide landsbyer flettet ind i det robuste landskab, gør Santorini helt unik i den græske ø-verden. Smag på de fantastiske lokale retter og den unikke vulkanske vin.

Dag 5: Mykonos, Grækenland

Hvidkalkede huse, reflektere solens stråler væk fra bygningerne, blomster og blåt træværk, vindmøller, hyggelige restauranter og caféer er hvad i vil møde på jeres vej rundt på Mykonos. 

Dag 6: Dubrovnik, Kroatien

Den smukke romerske byggestil, det azurblå vand, og den hvidkalkede hovedgade, Stradun, skaber en smuk kontrast i bybilledet.

Dubrovnik vil være en by som du sent vil glemme og har du set det før, så kan det være fordi byens gamle bydel og mægtige ringmur har medvirket i verdenskendte "Game of thrones".

Dag 7: Ancona, Italien

Ancona er en af de vigtigste havnebyer på Adriaterhavskysten, og byen byder på mange spændende oplevelser.

Besøg Anconas katedral fra 1100-tallet, bygget af grå kæmpesten i romansk stil eller Trajan-buen, der blev rejst til ære for kejseren tilbage i år 114.

Dag 8: Retur til unikke Venedig

Indsejlingen er tidligt om morgenen, så kom ud af fjerene og oplev den flotte udsigt, inden der ligges til kaj.

Nyd den sidste dag i smukke Venedig, hvor I kan få købt de sidste ting med hjem, hvis I ikke har nået alle feriegaverne.

MSC Sinfonia fra Venedig

MSC Sinfonia - for hele familien

MSC Sinfonia - for hele familien

Med afrejse fra Venedig tilbyder vi sommercruise i Middelhavet med det flotte og nyrenoverede skib MSC Sinfonia. Fra skibets nye og rummelige balkonkahytter kan i nyde den smukke panoramaudsigt, men er man mere til sjov og leg har skibet i samarbejde med fantastiske samarbejdspartnere som Chicco, Lego® og Namco®, skabt nogle fantastiske legeområder til børn i alle aldre. Det inkluderer bl.a. en vandpark.

Skibet har i bestræbelserne på at kunne tilbyde flere spabehandlinger udvidet afdelingen og udbygget det luksuriøse MSC Aurea Spa.
Dette smukke og nyrenoverede skib indeholder aktiviteter og faciliteter, der indbyder til afslapning, sjov og leg, underholdning og meget andet.

Nye rummelige balkonkahytter

Nye rummelige balkonkahytter

MSC Sinfornia har et bredt udvalg af kahytter i forskellige klasser, men fælles for dem alle er ordet komfort. Udvidelsen og renoveringen af skibet har gjort plads til nye flotte og rummelige balkonkahytter for hele familien. 

Herudover byder skibet på et bredt udvalg af kahyttyper og tilbyder typer ligefra de prisvenlige indvendige, til typer med egen jacuzzi eller balkon og suites i luksusklasse. Uanset hvilken kahyt I vælger, er alle udstyret med TV, klimaanlæg, mini-bar og komfortable senge. MSC Sinfornia sørger for, at I er klar og veludhvilede til næste dags mange oplevelser.

Oplev noget nyt hver dag

Oplev noget nyt hver dag

Tag ombord på det flotte MSC Sinfornia og nyd, at hver dag byder på et nyt eventyr i det storslåede Middelhav. Skibet sejler fra Venedig og derfra er kursen sat mod smukke destinationer og uforglemmelige øjeblikke. Ombord er der et bredt udvalg af aktiviteter, og når I går i land møder der jer alt fra naturoplevelser og strande til shopping og kultur. 

Husk, I kan bestille udflugter ombord på skibet, så I får det hele med. Der kan læses nærmere om udflugtsmulighederne her!