Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Rute 1

Rute 2

Rute og krydstogtsinfo om MSC Splendida fra Dubai

Her finder I ruten og mere info om krydstogtet i De Forenede Arabiske Emirater fra Dubai med MSC Splendida. Bemærk, at der er 2 forskellige ruter.
Rute 1 sejler d. 8/12, 29/12 2018 og d. 19/1, 9/2, 2/3 og 23/3 2019 med stop i Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Yas, Bahrain, Doha og Dubai.
Rute 2 sejler d. 15/12, 22/12 2018 og d. 5/1, 12/1, 26/1, 2/2, 16/2, 23/2, 9/3 og 16/3 2019 med stop i Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Yas, Muscat, Khasab og Dubai.
Se mere om ruten og stop undervejs nedenfor.

Læs mere om, hvordan I kommer til Dubai og havnen nederst på siden.

Bestil cruiset her.

Dag 1: Fly fra København til Dubai


I begynder i Københavns lufthavn, hvor I tager flyet til Dubai. Her bliver I hentet og kørt på hotel, hvor I skal overnatte og næste dag er der transfer fra hotellet til cruiseskibet, hvor I tjekker ind.

Dag 2: Check in på skibet og afrejse fra Dubai

Afrejse 23:00

Cruiset starter i Dubai med afgang kl. 23:00. I har derfor rig mulighed for at udforske denne enestående by inden afrejse. I byen finder I diverse shoppingmuligheder, museer, golfbaner, akvarium og meget meget mere. Vi anbefaler Dubai City Tour, som er en 4 timer lang tur, der tager jer forbi de mest populære seværdigheder i Dubai.

Dag 3: Nyd en hel dag i Abu Dhabi

Ankomst 05:00 | Afrejse 23:00

I Abu Dhabi kan I tilbringe dagen på strandpromenaden, Cornichon, eller på shopping. Vi anbefaler dog et besøg i den smukke moské Sheikh Zayed Grand Mosque, som er et massivt bygningsværk af hvid marmor med 82 kupler. Trænger I til adrenalinkick, anbefaler vi Ferrari World, som er verdens største indendørs forlystelsespark med verdens hurtigste rutsjebane.

Dag 4: Oplev øen Sir Bani Yas

Ankomst 09:00 | Afrejse 17:00

På øen Sir Bani Yas mødes I af en 36.000 kvadratmeter gylden strandstrand, som indbyder til ren afslapning blandt palmerne. På øen finder I også et fantastisk naturreservat, hvor dyrearter fra den Arabiske Halvø og Afrika, som giraffer, flamingoer og geparder strejfer frit omkring. Dagen kan også tilbringes i fuglereservatet, på kajaktur eller vandring i det tørre og bakkede landskab.

Dag 5: Slap af og nyd dagen til søs


På femtedagen får I tid til at nyde alle de skønne faciliteter ombord, mens skibet har kurs mod den næste destination.

I finder både underholdning og afslapning for store og små, og særligt de fem pools om bord vækker begejstring hos alle aldre. Nyd lækker mad og kolde drinks dagen lang, mens I samler kræfter til endnu et eventyr, som venter i horisonten.Dag 9: I forlader cruiseskibet i Dubai

I vågner efter en dejlig dag i Dubai, og pakker jeres ting sammen og forlader cruiseskibet. I bliver hentet i havnen og kørt til lufthavnen, hvor I tager flyet tilbage til København.

Dag 6: En dag i Bahrain eller Muscat i Oman

Bahrain/ Muscat : Ankomst 08:00 |  Afrejse 18:00 

Afhængig af ruten ankommer I enten i Bahrain eller Muscat i Oman. I Bahrains hovedstad Manama kan I opleve fortidens bygninger, der står side om side med topmoderne skyskraberne. I kan også besøge den imponerende Al Fateh moské. 
Muscat er en af de ældste byer i Mellemøsten, og I skal helt sikkert lægge vejen forbi den gamle bydel og Muttrahs Souk, som er et af verdens ældste markeder.

Dag 7: Til Doha i Qatar eller Khasab i Oman

Doha/Khasab: Ankomst 08:00  / 09:00| Afrejse 18:00

I ankommer enten til Doha i Qatar eller Khasab i Oman afhængig af ruten. I den futuristiske hovedstad Doha, bliver I blæst bagover af den topmoderne skyline. Som kontrast står det historiske centrum, hvor I kan købe alt fra guld til kameler i souken.
Khasab er den nordliste af byen i Emiraterne og I sejler ind i fjorden Musandam, hvor I møder et fantastisk syn af klart blåt vand med dyreliv som fx delfiner.

Dag 8: Ankomst om morgenen til Dubai

Ankomst 09:00

I kommer tilbage om morgenen i Dubai, og her får I rig mulighed for at opleve alle de ting, som I ikke havde tid til at opleve den første dag. Brug  dagen på at indsnuse de sidste indtryk af den absurde skyline, de dyre biler eller ekstravagante shoppingcentre, som denne storslåede by har at byde på. I har god tid, får først i skal overnatte ombord på skibet i havnen i Dubai.

Sådan kommer I til Dubai og havnen

Fly og hotel

I flyver fra København til Dubai og ankommer dagen før afgang med skibet. I bliver hentet i lufthavnen og kørt på hotel, hvor I overnatter til dagen efter. Næste dag bliver I kørt til cruiseskibet, hvor I tjekker ind, inden skibet sejler kl. 23:00.

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

MSC Splendida Dubai

Skibet MSC Splendida
Skibet MSC Splendida

Rejsebeskrivelse

Læs mere

Gå ombord på MSC Splendida fra Dubai og oplev en luksuriøs 1001 nats drøm! Skibet byder på barer, restauranter, natklub, teater og kasino - så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer! Der er sjove sportsaktiviteter ombord og I kan vælge mellem 4 pools, løbebane, squash og fitness. Trænger I til ekstra forkælelse, skal I gå i spaen og få massage og behandlinger.

Balkon kahyt MSC Splendida
Balkon kahyt MSC Splendida

MSC kahytter ombord

Læs mere

MSC er for alle og kahytterne ligeså, om man ønsker udsigt eller måske balkon det hele er muligt. Dertil kan I vælge kategori samt hvilke services der er inkluderet.Kahytterne - Bella er kahytterne for de prisbevidste som ønsker at opleve cruise uden alt det ekstra. Fantastica kan I vælge kahytter på de øvre dæk, der kan købes room service, og mulighed for at ønske spisetid, samt et særligt aktivitetsprogram. 

Udflugtsmuligheder i 1001 nats paradis

Læs mere

Sejladsen imellem disse fantastiske eventyrdestinationer har mange muligheder for udflugter i de forskellige havne - I kan vælge imellem både jeep safari eller City tour i Abu Dhabi, besøg det berømte "Ferrari World", mulighederne er mange. Klæd jer i traditionelle dragter og se en af de mange smukke moskeer, kom til "High Tea" på et af de smukke udsigtsteder og oplev dne unikke kultur og historie de arabiske emirater har at byde på. Den hvide bounty strand og snokling er også en mulighed for vandhundene. Se flere udflugts muligheder her!