Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rutebeskrivelse - MSC Splendida fra Dubai

Her kan I læse mere om oplevelserne undervejs med krydstogtet i De Forenede Arabiske Emirater fra Dubai med MSC Splendida.
Bemærk, at der er 2 forskellige ruter. I kan læse mere og se datoerne her.

Dag 1: Dubai

I begynder i Københavns lufthavn, hvor I tager flyet til Dubai. Her bliver I hentet og kørt på hotel, hvor I skal overnatte og næste dag er der transfer fra hotellet til cruiseskibet, hvor I tjekker ind.  

Dag 2: Dubai

Udforsk den enestående by inden afgang. Her findes diverse shoppingmuligheder, museer, golfbaner, akvarium og meget meget mere. Vi anbefaler Dubai City Tour, som er en 4 timer lang tur, der tager jer forbi de mest populære seværdigheder i Dubai.

Dag 3: Abu Dhabi

I Abu Dhabi er den smukke moské Sheikh Zayed Grand Mosque virkelig et besøg værd! Et massivt bygningsværk af hvid marmor med 82 kupler. Trænger I derimod til adrenalinkick, anbefales Ferrari World, som er verdens største indendørs forlystelsespark med verdens hurtigste rutsjebane.

Dag 4: Sir Bani Yas

På øen Sir Bani Yas mødes I af en 36.000 kvm2 gylden strandstrand, som indbyder til afslapning under palmerne. På øen findes et fantastisk naturreservat, hvor dyrearter som giraffer, flamingoer og geparder strejfer omkring. Dagen kan også tilbringes i fuglereservatet, på kajaktur eller vandring i det tørre landskab.

Dag 5: Til søs

I får tid til at nyde alle de skønne faciliteter ombord, mens skibet har kurs mod den næste destination.

I finder både underholdning og afslapning for store og små, og særligt de fem pools om bord vækker begejstring hos alle aldre. Nyd lækker mad og kolde drinks dagen lang.
Dag 9: Dubai

I vågner efter en dejlig dag i Dubai, og pakker jeres ting sammen og forlader cruiseskibet. I hentes i havnen og køres til lufthavnen, hvor I tager flyet tilbage til København.

Dag 6: Bahrain eller Muscat

I Bahrains hovedstad Manama kan I opleve fortidens bygninger, der står side om side med topmoderne skyskraberne. I kan også besøge den imponerende Al Fateh moské. 
Muscat er en af de ældste byer i Mellemøsten. Læg evt. vejen forbi den gamle bydel og Muttrahs Souk, som er et af verdens ældste markeder.

Dag 7: Doha, Qatar eller Khasab, Oman

I ankommer enten til Doha i Qatar eller Khasab i Oman.

I den futuristiske hovedstad Doha, bliver I blæst bagover af den topmoderne skyline.
Khasab er den nordligste by i Emiraterne og i fjorden, Musandam, møder I et fantastisk syn af klart blåt vand med dyreliv som fx delfiner.

Dag 8: Dubai

Tilbage i Dubai får I rig mulighed for at opleve alle de ting, som I ikke havde tid til at opleve den første dag.

Brug dagen på at indsnuse de sidste indtryk af den absurde skyline, de dyre biler eller ekstravagante shoppingcentre, som denne storslåede by har at byde på.

Fly og hotel

I flyver fra København til Dubai og ankommer dagen før afgang med skibet. I bliver hentet i lufthavnen og kørt på hotel, hvor I overnatter til dagen efter. Næste dag bliver I kørt til cruiseskibet, hvor I tjekker ind, inden skibet sejler kl. 23:00.

Ring gerne til os på 7015 4141, hvis I har brug for yderligere information.

MSC Splendida Dubai

Rejsebeskrivelse

Rejsebeskrivelse

Gå ombord på MSC Splendida fra Dubai og oplev en luksuriøs 1001 nats drøm! Skibet byder på barer, restauranter, natklub, teater og kasino - så I kommer helt sikkert ikke til at kede jer! Der er sjove sportsaktiviteter ombord og I kan vælge mellem 4 pools, løbebane, squash og fitness. 

Trænger I til ekstra forkælelse, skal I gå i spaen og få massage og behandlinger.

MSC kahytter ombord

MSC kahytter ombord

MSC er for alle og kahytterne ligeså, om man ønsker udsigt eller måske balkon det hele er muligt. Dertil kan I vælge kategori samt hvilke services der er inkluderet.Kahytterne - Bella er kahytterne for de prisbevidste som ønsker at opleve cruise uden alt det ekstra. 

På Fantastica kan I vælge kahytter på de øvre dæk, der kan købes room service, og mulighed for at ønske spisetid, samt et særligt aktivitetsprogram.

Udflugtsmuligheder i 1001 nats paradis

Udflugtsmuligheder i 1001 nats paradis

Sejladsen imellem disse fantastiske eventyrdestinationer har mange muligheder for udflugter i de forskellige havne - I kan vælge imellem både jeep safari eller City tour i Abu Dhabi, besøg det berømte "Ferrari World", mulighederne er mange. 

Klæd jer i traditionelle dragter og se en af de mange smukke moskeer, kom til "High Tea" på et af de smukke udsigtsteder og oplev dne unikke kultur og historie de arabiske emirater har at byde på. Den hvide bounty strand og snokling er også en mulighed for vandhundene. Se flere udflugts muligheder her!