Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Om skibet - Costa Diadema

Hop ombord på Costas nyeste krydstogtskib og se frem til en rejse fuld af eventyr. Costa Diadema giver jer plads til afslapning, men i den grad også sjove aktiviteter. Gå på opdagelse i restauranternes lækre menuer og slut aftenen af med en drink i de livlige barer. På Costa Diadema er der sørget for masser af sjov til familiens mindste med et helt område dedikeret til dem, hvor de kan slippe fantasien løs. Til de voksne er der selvforkælelse i Samsara wellness center, så det er bare om at komme afsted. 

Faciliteter på Costa Diadema

På Costa Diadema finder I et væld af skønne faciliteter, som skal danne ramme om den bedste krydstogtsferie. Sæt jer til rette i restauranterne og bliv forkælet med lækre retter - hver dag ombord kan byde på retter fra et nyt verdenshjørne. Til de aktive sjæle er der gode muligheder for at få sved på panden i fitnesscenteret eller på løbebanen, mens skibet tager jer til næste destination. På multisportsbanen kan I desuden spille både fodbold, volleyball, tennis og basketball. 

Er I mere til afslapning, så er solsengene ved poolen et godt sted at søge hen. Samsara spa sørger også for at få jer helt ned i gear med termiske pools, massage og lækre skønhedsbehandlinger. 

 I Grand Prix simulatoren kan I slippe jeres indre racerkører løs helt uden at få en bøde - I kommer sikkert til at mærke adrenalinen suse igennem kroppe!

Skal kufferten fyldes med nye lækkerier og gaver til de nærmeste, så kan I shoppe løs i butikkerne ombord. En god måde at slutte aftenen af på, er at smage på de lækre drinks i de mange barer - der er drinks til alles smag! Måske I får lyst til en tur på dansegulvet? 
Underholdning ombord

Der bliver ikke meget tid til at kede sig ombord på Costa Diadema. Udvalget af aktiviteter er så stort, at det kan være svært at beslutte sig for, hvor man skal starte ferien. Sus ned af vandrutsjebanerne eller hop en tur i en af de tre pools og få en forfriskende dukkert. I teateret kan I nyde storslået forestillinger i ægte Broadway-stil. På laser-banen kan I teste jeres balance og smidighed, når I skal forsøge at undgå alle laserstrålerne. 

I 4D biografen er der sørget for en oplevelse for alle kroppens sanser, når I bliver hevet helt ind i filmens univers. Besøg kasinoet og se om I har heldet med jer eller udfordre hinanden i spillehallens sjove maskiner. 

Squok børneklub bliver et hit hos børnene. På programmet er der underholdning i lange baner og børnene kan hygge sig med alle de andre børn ombord. For teenagerne er der selvfølgelig også sørget for masser af sjov med danseundervisning, sportsturneringer, fester og meget mere! 

Fakta om skibet

  • Restauranter: 7
  • Barer: 11
  • Jacuzzi: 8
  • Pools: 3
  • wellness-område
  • Byggeår: 2014
  • Antal dæk: 20
  • Antal kahytter: 1862