Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Om skibet - Costa Favolosa

Tag på eventyr ombord på Costa Favolosa. Det funklende krydstogtskibet har sørget for god komfort, masser af faciliteter og er spækket med underholdning i lange baner. Der er plads til afslapning ved poolen og forkælelse i Samsara spaen, mens familiens yngste hygger sig og får nye venskaber i Squok-børneklub. Restauranterne fylder jeres maver med udsøgt mad og barerne give plads til hyggeligt samvær. På en krydstogtsrejse ombord på Costa Favolosa, kan I fylde kufferten med gode minder.

Faciliteter på Costa Favolosa

På Costa Favolosa kan I glæde jer til faciliteter i massevis. I bliver budt velkommen ombord på et smukt dekoreret skib med både krystaller, alabast og marmor, der får skibet til at ligne en stjerne. På barene kan I nyde lækre drinks og på restauranterne kan I lade jer forkæle med kokkenes specialiteter. Skal formen holdes ved lige, så kan de aktive sjæle hoppe en tur i fitnesscenteret og benytte alt det nye udstyr. Costa Favolosa er desuden udstyret med en multisportsbane med plads til både basketball, fodbold og volleyball. 

Ombord på Costa Favolosa finder I også spændende butikker - hvis I, ligesom os, er chokolade-elskere, så kan I gå amok i chokoladebutikkens lækkeri. Duellere med familien i Grand Prix-simulatoren og se, hvem der har en gemt racerkører i sig.

 Slip af med alle spændinger fra hverdagen stress med en omgang massage og et besøg i Samsara Spa - det er ren forkælelse for både krop og sjæl. 


Underholdning ombord

Nyd godt af Costa Favolosas store underholdningsprogram, som byder på noget for alle aldre. For familiens mindste kan fantasien slippes løs i Squok-børneklub. Børnene kan hele dagen lang hygge sig med jævnaldrene børn med både fester, lege, turneringer og meget andet. Er der teenagere i familien, så kan de glæde sig til masser af sjove aktiviteter i Teens Club. 

Mærk suset i maven, når I kører ned af vandrutsjebanen på øverste dæk eller læg jer til rette på en solseng med en god bog. I teateret kan I opleve fortryllende forestillinger for hele familien hver dag. Oplev film, som var du selv en del af den i 4D biografen eller prøv kræfter med alle spillemaskinerne i spillehallen. 


Fakta om skibet

  • Restauranter: 5
  • Barer: 13
  • Jacuzzi
  • Pools: 4
  • 6000 m2 wellness-område
  • Byggeår: 2011
  • Antal dæk: 17
  • Antal kahytter: 1508