Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Om skibet - Costa Luminosa

Høj kvalitet, lækkert design, gode materialer og mange sjove aktiviteter er med til at danne ramme om Costa Luminosas charmerende atmosfære. Kunst har desuden en helt særlig plads på skibet og er med til at gennemfører skibets elegance. Costa Luminosa er inspireret af lysets spil og det oplever I tydeligt når I befinder jer på skibet. Costa Luminosa byder på kunst fra Fernando Botero og skibets skønhed kommer særligt til udtryk i de massevis af lysekroner og krystaller i alverdens farver. Costa Luminosa er en helt unik perle, som sikre jer uforglemmelige minder. 

Massevis af underholdning

I kommer ikke til at kede jer på Costa Luminosa. Krydstogtskibet byder på et væld af aktiviteter for alle aldre, såsom 4D biograf, hvor I kan få aktiveret kroppens mange sanser. Test jeres held i kasinoet eller slap af med en medrivende bog på biblioteket. Skal pulsen op, så smut en tur i fitnessrummet med alle de nyeste maskiner eller løb en tur på løbebanen og nyd den betagende udsigt. Der er dømt afslapning og velbehag i wellnessafdeling med thalassoterapeutisk pool, massage og jacuzzi, som giver jer fornyet energi. 

Costa Luminosa sørger for den bedste underholdning for børn og teenagere i Squok-klubben. Her kan børnene få nye venskaber for livet, deltage i turneringer og sjove lege. Børnene kommer til at elske turen lige så meget som jer. 

Når mørket falder på kan I bevæge jer i teateret og opleve storslået underholdning med bland andet tryllekunst og talentkonkurrencer. Måske I selv kan byde ind med et særligt talent?

Faciliteter på Costa Luminosa

Tag en forfriskende dukkert i en af Costa Luminosas 3 pools eller sæt jer godt tilrette i et jacuzzi, hvor I kan koble helt af fra den travle hverdag hjemme i Danmark. Costa Luminosa er beriget med et hele 3500 m2 stort wellnessområde med alt den luksus I kan drømme om, såsom tyrkisk bad, sauna, massage og skønhedsbehandlinger. 

I kan afprøve jeres smagssanser ombord i Luminosas kaffe- og chokoladebar, men pas på - det kan være vanedannende. I kan også shoppe løs i skibets butikker eller surfe på nettet i computerrummet. 

Bevæg jer i takt med bassen på diskoteket eller nyd en velsmagende drink på en af Luminosas mange barer.

Fakta om skibet

  • Restauranter: 4
  • Barer: 11
  • Jacuzzi: 4
  • Pools: 3
  • Børnepool: 1
  • 3500 m2 wellnessområde
  • Byggeår: 2009
  • Antal dæk: 16
  • Antal kahytter: 1130