Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Om skibet - MSC Bellissima

Tag ombord på MSC Bellissima og oplev et stort udvalg af gode faciliteter, sjove aktiviteter og masser af underholdning. I kan nyde godt af et stort udvalg af barer og restauranter, som sørger for at forkæle jer med god mad og drikke. Test hvem der kommer hurtigst ned af vandrutsjebanerne eller slap af ved en af de 3 pools i solens stråler. Oplev Cirque du Soleil i Bellissimas Carousel Lounge, grin løs på Comedy Club, besøg TV-studiet eller syng fællessang på karaokebaren. I kommer ikke til at kede jer ombord på MSC Bellissima!

Underholdning ombord

MSC Bellissima tager jer med på en rejse af oplevelser. Om I er til afslapning, spænding eller aktiviteter, så finder I helt sikkert noget at lave på MSC Bellissima. Tag fx. på opdagelse i det spændende vandland Polar Aquapark med vandrutsjebaner, pool og sjove aktiviteter. 

Er der racerkører i familien? Så bør I prøve F1 simulatorens kapløb og se hvem der løber afsted med sejren. I har også mulighed for at vælte kegler på bowlingbanen og når mørket falder på, kan I blære jer med seje dansetrin på Attic Club, træne lattermusklerne på Comedy Club eller synge med på de største klassikere på Karaokebaren. Vær vidne til det verdenskendte Cirque du Soleils på Carousel Lounge, når de tager jer med på en aften af forrygende underholdning. 

MSC Bellissima bliver et hit hos børnene. På krydstogtskibet er der både babyklub, mini- og juniorklubber, samt teenageklubber, hvor der er sørget for sjove aktiviteter. 

Faciliteter på MSC Bellissima

MSC Bellissima er spækket af gode faciliteter, som er med til at danne ramme om et fantastisk krydstogt. Elsker I at være aktive, så kan I få pulsen op på sportsbanen eller hoppe en tur i det topmoderne fitnessrum. I MSC Aurea Spa kan I forkæle jer selv med balinesisk massage, skønhedsbehandlinger eller flotte negle. 

På MSC Bellissima finder I også et stort udvalg af butikker og plads til masser af hyggelig samvær. Forkæl jer selv med måltider på en af de 10 restauranter, hvor der er sørget for noget til alles smagsløg. Måske I skal afslutte aftenen med en drink på en af barerne?

Fakta om skibet

  • Restauranter: 10
  • Barer: 20
  • Jacuzzi: 6
  • Pools: 3
  • Byggeår: 2019
  • Antal dæk: 19
  • Antal kahytter: 2217
  • Wellnessområde