Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Om skibet - MSC Grandiosa

Tag med på en eventyrlig rejse med krydstogtskibet MSC Grandiosa. Krydstogtskibet er spækket med gode faciliteter og I kommer til at opleve masser af sjov underholdning med blandt andet Comedy Club, vandrutsjebaner, sportsbane, fitnesscenter, teater og meget mere. Til børnene er der legeområder og børne- og teenageklub inddelt efter alder. Det bliver et hit for hele familien!

Faciliteter på MSC Grandiosa

MSC Grandiosa er fyldt med de bedste faciliteter man kan finde på et krydstogtskib. Med et større offentligt rum end resten af MSCs flåde af krydtogtskibe, er I sikret endnu mere plads til socialt samvær. 

På en slentre tur på den livlige Galleria-promenade kan I shoppe i spændende butikker, finde gode restauranter og slappe af med en kølig drink i hånden. Mens børnene hygger sig i klubberne, kan I forkæle jer selv med et besøg i Aurea Spa. Nyd en behagelig massage, det termiske område eller få håret frisket op i frisøren - I går derfra med fornyet energi i både krop og sjæl. 

På MSC Grandiosa er der gode muligheder for at få sved på panden med både et fitnesscenter med holdundervisning, et gå-spor og en multisportsbane med plads til både volley, basketball og fodbold. I Formel 1-simulatoren kan I slippe jeres indre racerkører fri og konkurrere om sejren. En bowlingbane i fuld størrelse er også at finde på MSC Grandiosa. 


Underholdning ombord

Slip jeres indre barn fri i den store Polar Aquapark med sjove vandrutsjebaner eller læg jer godt til rette på en solseng, mens I nyder at børnene hygger sig. 

På MSC Grandiosa finder I et TV-studie, hvor I kan være publikum til live underholdning, såsom quizzer, spil og talentkonkurrencer. Teateret byder også på fantastiske forestillinger og 6 dage om ugen er det muligt at opleve Cirque du Soleils kunstneriske underholdningsshow. Ved et besøg i Comedy Club kan I være sikre på høj latter og ømme mavemuskler, så læn jer tilbage og bliv underholdt. 

Dagen lang kan børnene nyde godt af sjove aktiviteter og underholdning i børne- og teenageklubberne, der er inddelt efter alder. Derudover er der områder dedikeret til dem med biograf, diskotek og masser af legetøj til familiens mindste. 

Fakta om skibet

  • Restauranter: 10
  • Barer: 20
  • Jacuzzi: 9
  • Pools: 4
  • Byggeår: 2018
  • Antal dæk: 19
  • Antal kahytter: 2217
  • Wellness-afdeling