Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Om skibet - MSC Meraviglia

Tag med MSC Meraviglia på en oplevelsesrig tur og bring uforglemmelige minder med hjem. Skibet er spækket med underholdning, aktiviteter og gode faciliteter. MSC Meraviglia emmer af elegance og byder på et stort udvalg af lækre restauranter og gode barer. Forlystelsesområdet er et hit hos børnene med vandrutsjebaner, sportsbane, F1-simulator og børneklubber for alle aldre. 

Livet ombord

Ombord på MSC Meraviglia kan I opleve et væld af underholdning og alle de faciliteter I kan drømme om. Oplev sportsfaciliteter, børne- og teenageklubber, bowlingbane og meget mere. Nyd solens stråler ved et af de 3 poolområder, tag en forfriskende dukkert eller sus ned af vandrutsjebanerne i Polar Aquapark. Slip jeres indre racerkører fri i F1 simulatoren og se hvem der når målstregen hurtigst.  

I kan shoppe løs i MSC Meraviglias butikker, besøge TV-studiet eller nyde et godt grin på Comedy Club - I er næsten garanteret ømme mavemuskler. Helt eksklusivt på Meraviglia kan I opleve Cirque du Soleil at Seas fantastiske og kunstneriske underholdning. 

Hvad enten I er til bøf eller sushi, så finder I noget for alles smagsløg på de 12 restauranter. I kan også besøge barerne og hygge jer med en lækker drink og på diskoteket kan I vise jeres bedste dansetrin. Test jeres held i kasinoet eller syng med på alle de kendte sange på karaokebaren. 


Det for børn på MSC Meraviglia

Børnene bliver vilde med MSC Meraviglias baby-, mini-, junior- og teenageklubber. Babyklubben sørger, i samarbejde med Chicco, for aktiviteter til børn mellem 1-3 år. Mini- og juniorklubberne er for børn mellem 3 og 11 år og her er der sørget for sjove aktiviteter hele dagen. Takket være samarbejdet med LEGO® finder børnene et helt rum fyldt med LEGO®-klodser.

 Teenageklubberne er inddelt i to for teenagere mellem 12-14 år og 15-17 årige. MSC har dedikeret et helt rum til teenagerne med både spillerum, diskotek og biograf. Uanset alder er børnene garanteret underholdning ombord på MSC Meraviglia. 


Fakta om skibet

  • Restauranter: 12
  • Barer: 20
  • Jacuzzi: 9
  • Pools: 3
  • Byggeår: 2017
  • Antal dæk: 19
  • Antal kahytter: 2244