Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Om skibet - MSC Poesia

Oplev elegant og kreativt design på det komfortable krydstogskib, MSC Poesia. Ombord på skibet er der et væld af gode faciliteter, såsom welnesscenter, 3 swimmingpools, adskillige fitness- og sportsaktiviteter og meget mere. MSC Poesia har sørget for den bedste underholdning til børn og teenagere med klubber, videospil og en specielt designet legeplads med stenalder- og dinosaurustema. Om I et par på romantisk krydstogt eller en børnefamilie der ønsker hyggeligt samvær, så er Poesia skibet der kan give jer gode minder. 

Masser af underholdning

Drag med MSC Poesia på en rejse fuld af oplevelser. Ombord finder I meget underholdning og alle de faciliteter I behøver på en ferie. Der er gode muligheder for at I kan hygge jer, hvad end I er til afslapning eller aktiviteter. I kan fx. tage i teateret, prøve kræfter med shuffleboard eller udfordre hinanden i en omgang basketball, tennis eller minigolf. 

I kan koble helt af i wellnesscenteret, MSC Aurea Spa, hvor I kan forkæle jer selv med en lækker massage eller et dampbad og en tur i saunaen. 

Børnene kommer til at have det sjovt ombord på MSC Poesia. De kan smutte en tur i børneklubberne, hvor der arrangeres aktiviteter, underholdning og fester. De kan også spille sjove videospil eller fjolle rundt på stenalder- og dinosaurus-legepladsen. 
Faciliteter på MSC Poesia

På MSC Poesia finder I mange skønne faciliteter. I kan fx. hoppe en tur i en af de to store pools, mens familiens mindste pjasker rundt i børnepoolen. Ved poolområderne finder I også boblebade, som I kan sætte jer godt til rette i og koble af fra hverdagens stress. Trænger I til at få pulsen op, så kan I besøge MSC Poesias fitnessrum, løbe en tur på joggingbanen eller benytte sportsbanen.

Ombord finder I desuden 4 restauranter med specialiteter fra hele verden. Restauranternes dygtige kokke tilbereder jeres mad med lækre kvalitetsråvarer, så I kan læne jer tilbage og nyde hyggeligt samvær. Får I lyst til en drink  inden sengetid, så kan I fx. besøge vinbaren Grappolo d'Oro eller bestille en lækker cocktail på Mojito. 

Fakta om skibet

  • Restauranter: 4
  • Barer: 10
  • Jacuzzi: 7
  • Pools: 3
  • Børnepool: 1
  • Antal dæk: 16
  • Antal kahytter: 1275
  • Welnessafdeling