Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Om skibet - MSC Seaside

Hop ombord på MSC Seaside og oplev den bedste krydstogtferie. Skibet byder på innovativt design med store indendørs og udendørsarealer, hvor der er plads til masser af oplevelser og timevis af afslapning. Ombord er der massevis af underholdning, såsom stort vandland med 5 vandrutsjebaner, teater med underholdende shows, Comedy Club med masser af grin på programmet, bowlingbane, fitnessrum og klubber for familiens mindste. 

Underholdning om bord

MSC Seaside tager jer ombord i en verden fuld af spænding og sjov, hvor hele familien kan nyde godt af et stort oplevelsesudbud. I Forest Aquaventure and Adventure Park kan I tage en tur ned af en af de 5 vandrutsjebaner med loops og racerbaner. En af rutsjebanerne byder på slide-boarding teknologi med interaktivt spil, lys og musik på turen ned. Ved et af poolområderne kan I desuden slappe af mens I nyder solens stråler og en betagende udsigt. 

Tag familien i hånden og besøg Metropolitan Theatre, som sørger for underholdende shows i Broadway-stil. Er I på udkig efter et grin, så kan I slå vejen forbi Comedy Club, hvor der bliver serveret masser af grin.

MSC Seaside har sørget for alt det bedste til børnene med klubber for alle aldre. I klubberne er der arrangeret aktiviteter og der er gode muligheder for at bringe nye venskaber med hjem. For de yngre børn har MSC Seaside i samarbejde med Chicco® og LEGO® indrettet gode legeområder, mens teenagerne kan hygge sig i et område med biograf, spillerum og diskotek. 

Prøv svævebanen på skibets øverste dæk eller test heldet i kasinoet.

Faciliteter på MSC Seaside

MSC Seaside byder på de bedste faciliteter og alt det I behøver for en fantastisk ferie. Ombord på skibet finder i 9 restauranter, hvor 5 af dem er specialitetsrestauranter, så der er sørget for varierede retter og noget for alles smagsløg. I kan blandt andet blive forkælet med internationale retter, fiskespecialiteter, gode bøffer, autentisk asiatisk mad, mens børnene kan nyde en særlig buffet kun for dem. Efter maden kan I besøge en af MSC Seasides 20 barer, der byder på alt fra chokolade til kaffe og uimodstålig drinks. 

Bliv forkælet i det luksuriøse balinesiske MSC Aurea Spa, hvor I kan nyde termiske områder, massage og lækre skønhedsbehandlinger. Hvis I vil holde formen ved lige, så kan I besøge krydstogtskibets fitnessrum, der er indrettet med moderne kardio- og styrketræningsudstyr. 

 I kan også skyde efter kegler på en af MSC Seasides to bowlingbaner eller shoppe løs i det brede udvalg af butikker. 


Fakta om skibet

  • Restauranter: 9
  • Barer: 17
  • Jacuzzi: 11
  • Pools: 3
  • Antal dæk: 20
  • Antal kahytter: 2066
  • Wellnessområde