Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Om skibet - MSC Seaview

Drømmer I om en krydstogtferie? Så drag ud på eventyr med MSC Seaview. Krydstogtskibet er udstyret med alle de faciliteter og alt den underholdning I behøver for en vellykket ferie. På MSC Seaview er der noget for alle aldre - til familiens yngste er der børne- og teenageklubber med sjove aktiviteter. Derudover finder I ombord både vandrutsjebaner, panoramapool, restauranter, eksklusive barer, bowlingbane, fitness, svævebane og meget mere. 

Livet ombord

Ombord på MSC Seaview kommer I ikke til at kede jer. Der er sørget for underholdning fra I kommer ombord til rejsen slutter. I kan teste, hvem der kommer hurtigst ned af de 5 vandrutsjebaner, svømme rundt i en pool med panoramaudsigt eller blot lægge benene op på en solseng og nyde solens stråler. Aftnerne kan byde på lækker mad, bowling eller en tur på skibets svævebane på øverste dæk. Odeon Theatre sørger desuden for at I bliver underholdt med storslået Broadway-shows for hele familien. 

MSC Seaview er et krydstogtskib for børn i alle aldre. I samarbejde med LEGO® og Chicco® har MSC Seaview designet farverige legerum fyldt med legetøj til de legesyge børn. Der er desuden både børne- og teenageklubber med aktiviteter specielt for børn i forskellige aldre. De byde blandt andet på biograf, diskotek og gode muligheder for masser af nye venskaber. 

Faciliteter på MSC Seaview

Med fantastiske indendørs- og udendørsarealer har MSC Seaview sørget for de bedste faciliteter til jer. Det elegante krydstogtskib byder på hele 10 restauranter med smagsoplevelser fra flere af verdens køkkener.

Trænger I til afslapning og selvforkælelse, så kan et besøg til MSC Auera Spa anbefales. Her kan I blive forkælet med massage, skønhedsbehandlinger og andet godt for kroppen og sjælen.  

Med både multisportsbane med plads til basketball, fodbold og volley, samt et fitnesscenter er der gode muligheder for at få pulsen op og hygge med hele familien. 

På MSC Seaview venter jer mange gode minder!

Fakta om skibet

  • Restauranter: 10
  • Barer: 20
  • Jacuzzi: 13
  • Pools: 4
  • Antal dæk: 20
  • Antal kahytter: 2066
  • Wellnessområde