Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Om skibet - MSC Splendida

Tag med krydstogtskibet MSC Splendida på eventyr i stilfulde omgivelser og oplev et hav af gode faciliteter. Ombord finder i et stort udvalg af restauranter og barer med mad fra alverdens køkkener. Derudover byder krydstogtskibet også på teater med shows, kasino, diskotek, børneklubber, spa-område, fitnessrum, bibliotek og meget mere. I kan tage en forfriskende dukkert i en af swimmingpools eller besøge krydstogtskibets livagtige 4D biograf, hvor I føler jer som en del af filmen. 

Underholdning ombord

Ombord på krydstogtskibet Splendida finder I mange skønne aktiviteter for store og små. Krydstogtskibet byder på flere swimmingpools, hvor I kan nyde en dukkert eller slappe af på en solseng i solen stråler. til børnene er der selvfølgelig børnepool, hvor de kan pjaske rundt i trygge omgivelser. 

Besøg MSC Splendidas 4D biograf, der får jer helt ind i filmens univers ved at aktivere alle kroppens sanser. I MSC Aurea Spa kan I forkæle jer selv med tyrkisk bad, balinesisk massage eller en skønhedsbehandling. I kan også hoppe en tur i et jacuzzi eller nyde varmen i saunaen. 

Familiens mindste kommer også til at elske livet ombord på MSC Splendida . Børnene kan hygge sig med sjove aktiviteter, gode legerum og skabe nye venskaber i børneklubberne, der er inddelt efter alder. 

Oplev underholdende teater og shows i The Strand Theatres smukke sal.

Skønne faciliteter

MSC Splendida har alt det I behøver for en afslappende og oplevelsesrig ferie. Ombord finder I et fitnessrum med moderne udstyr til kardio- og styrketræning. I kan udfordre hinanden i en omgang fodbold, basket eller volley på multisportsbanen eller se hvem der vælter flest kegler på bowlingbanen. 

Nyd en spændende bog fra skibets bibliotek i ro og mag eller gå på opdagelse i butikkerne. 

Skibet rummer hele 6 restauranter med retter fra mange af verdens forskellige køkkener. I kan f.eks. nyde en lækker bøf eller en sprød pizza. Måske aftenen skal rundes af med drinks på en af de mange barer i forskellige stilarter eller med en lille dans på Club 33 Disco? 

Fakta om skibet

  • Restauranter: 6
  • Barer: 21
  • Jacuzzi: 12
  • Pools: 3
  • Antal dæk: 18
  • Antal kahytter: 1637
  • Wellnessområde