Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

MSC Cruises

Se de eventyrlige krydstogter hos Friferie

MSC Cruises hos Friferie

Det italienske rederi MSC Cruises tilbyder eventyrlige krydstogter i bl.a. Middelhavet, Caribien, De Norske Fjorde, Baltikum og Dubai. MSC har en imponerende og elegant flåde, hvor der hele tiden kommer nye, store og topmoderne krydstogtskibe til. 

Skibene har mellem 976 og 2.244  kahytter samt plads til mellem 2.075 og 5.714 passagerer. Ombord på krydstogtskibene vil I opleve en imponerende service, hvor jeres kahytter bl.a. bliver rengjort flere gange om dagen. 

Hvert skib har sin egen unikke stil i italiensk design, der byder på faciliteter som barer, lounger, restauranter, spa, fitness, pools og forskellige former for underholdning som diskotek, casino, 4-D-biograf og meget mere.


Tag på et luksuriøst krydstogt

Når I tager på et MSC krydstogt, får I en luksuriøs oplevelse ud over det sædvanlige, hvor I vågner op et ny sted hver dag. I spiser god og lækker mad, kan få flotte drinks i baren og nyde en is ved de flotte poolområder, som findes på flere af skibene.

Derfor skal I vælge MSC

Tager I på krydstogt med MSC, får I ultramoderne skibe, hvor der er tænkt på alt. Intet er overladt til tilfældighederne og I er sikret en ferie, I sent til glemme. Personalet gør deres yderste for, at I får en eventyrlig ferie både til lands og til vands.

MSC krydstogtskibe:

MSC kahytter

MSC kahytter

Ombord på MSC krydstogtskibe finder I indvendige og udvendige kahytter samt balkonkahytter i typerne Bella og Fantastica. Det er typisk de indvendige, der er de mest prisbillige kahytter, hvorimod balkonkahytterne giver jer mulighed for den ultimative cruise-oplevelse, hvor I bl.a. kan nyde ind- og udsejlingen fra jeres balkon.

Læs mere om MSC kahytter for at finde den helt rigtige til jeres næste krydstogt.

Skal jeres MSC cruise være noget ekstra særligt, har I også mulighed for at bo i en suite, der gør jeres krydstogt endnu mere eksklusivt.

Drikkepakker hos MSC

Drikkepakker hos MSC

MSC tilbyder fire forskellige drikkepakker, når I er på krydstogt:

  1. Easy drikkepakke
  2. Alkoholfri- og børnedrikkepakke
  3. Premium drikkepakke
  4. Premium plus drikkepakke

Drikkepakkerne er enten inklusiv i prisen eller kan tilkøbes.