Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Kahyttyper ombord på MSC

Ombord på Costas cruiseskibe kan I vælge mellem indvendige, udvendige og kahytter med balkon. Se mulighederne og beskrivelserne nedenfor. Drikkepakker kan desuden tilkøbes.

Vær opmærksom på, at indretningen af kahytterne på de forskellige krydstogtskibe kan variere ifht. billederne.

Indvendig
Indvendige kahytter på MSC

En indvendig kahyt er uden vindue, er fra 12 m2 og er typisk den mest prisbillige type. Kahytterne er i flot italiensk design og har dobbeltseng, der kan skilles til to enkeltsenge. Der er klædeskab, badeværelse, TV, WIFI (mod betaling), minibar og aircondition. De indvendige kahytter har plads til 2, 3 eller 4 personer. 

Indvendig kahyt - Bella
Når I bor i en indvendig Bella kahyt, får I daglige aktiviteter for hele familien samt børneklub. Helpension er typisk inklusiv, og I kan spise i restauranten eller vælge buffet (åben 20 timer i døgnet). I kan også se spændende shows og teater. Drikkepakker kan desuden tilkøbes. 

Indvendig kahyt - Fantastica
Når I bor i en indvendig Fantastica kahyt, får I alle fordelene som ved en Bella kahyt. Derudover får I en bedre kahytplacering og mulighed for for at bo højere oppe på skibet. I får prioriteret valg af placering ved middag samt 24 timers roomservice inkl. gratis levering af morgenmad til kahytten. I kan tilkøbe drikkepakker.

Udvendig
Udvendige kahytter på MSC

En udvendig kahyt har vindue, så I kan nyde havudsigten, og er fra 16 m2. Kahytterne er i flot italiensk design, har dobbeltseng, som kan skilles til to enkeltsenge, der er klædeskab, badeværelse, TV, WIFI (mod betaling), minibar og aircondition. Vælg mellem udvendige kahytter til 2, 3 eller 4 personer. 

Udvendig kahyt - Bella
I en udvendig Bella kahyt får I daglige aktiviteter for hele familien samt børneklub. Helpension er typisk inklusiv, og I kan spise i restauranten eller vælge buffet (åben 20 timer i døgnet). I kan også se spændende shows og teater. Drikkepakker kan desuden tilkøbes.

Udvendig kahyt - Fantastica
I en udvendig Fantastica kahyt får I alle fordelene som ved en Bella kahyt. Derudover får I en bedre kahytplacering og mulighed for for at bo højere oppe på skibet. I får prioriteret valg af placering ved middag samt 24 timers roomservice inkl. gratis levering af morgenmad til kahytten. I kan tilkøbe drikkepakker.

Balkon
Kahyttyper med balkon på MSC

Bo I balkonkahyt, så I kan nyde havet tæt på og opleve ind- og udsejlingen. Kahytterne er fra 14m2 og i flot italiensk design, har dobbeltseng (som kan laves til enkeltsenge), klædeskab, badeværelse, TV, WIFI (mod betaling), minibar og aircondition. Balkonkahytter findes til 2, 3 og 4 personer. 

Balkonkahyt - Bella
Vælg en Bella kahyt med balkon og få børneklub og sjove aktiviteter for hele familien. Helpension er typisk inklusiv, og I kan spise i restauranten eller vælge buffet (åbne 20 timer i døgnet). I kan også se spændende shows og teater. Drikkepakker kan desuden tilkøbes.

Balkonkahyt - Fantastica
Når I bor i en Fantastica balkonkahyt, får alle fordelene ved en Bella kahyt. Derudover får I en bedre kahytplacering og mulighed for for at bo højere oppe på skibet. I får prioriteret valg af placering ved middag samt 24 timers roomservice inkl. gratis levering af morgenmad til kahytten. I kan tilkøbe drikkepakker.


MSC kahytter

Generelle faciliteter

Generelle faciliteter

Blandt det store udvalg af forskellige kahytter, er der en række faciliteter tilfælles, der sikrer alle en komfortabel rejse. Alle kahytter har for eksempel TV, klimaanlæg og minibar. 

Naturligvis har alle kahytter eget badeværelse med brusebad. Desuden vil I sove skønt uanset kahyt, da alle kahytter har premium madrasser og puder.

Kahytter til luksusferien

Kahytter til luksusferien

Drømmer I om en ferie med luksus i særklasse? Så er en af krydstogtsskibets luksuriøse suites det oplagte valg. 

Her kan I vælge mellem suites med egen balkon, egen jacuzzi, havudsigt  og meget mere - Valget er jeres. Uanset hvilken suite I vælger, vil drømmeferien være sikret.

Kahytter til familien

Kahytter til familien

Er hele familien afsted på dette luksuscruise? Så kan I bo sammen i de store familiekahytter, hvor flere kahytter er blevet forbundet. Her kan familier på op til ti personer bo sammen - bl.a. på MSC Seaside, hvor der er plads til alle. I får samme lækre indretning og komfort som skibets andre kahytter.