Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Uhørt lave priser på MSC krydstogter

Sommerferie på krydstogt i Middelhavet eller Caribien

Ekstraordinært gode priser på MSC krydstogter

Bestil et sommercruise senest d. 30/4 og få uhørt lave priser på fantastiske MSC krydstogter!
Nyd sommerferien i Middelhavet ombord på et af MSCs majestætiske skibe, oplev de smukke Norske Fjorde eller besøg spændende byer i Baltikum.

Krydstogt i Caribien
I kan også gøre sommerferien helt uforglemmelig med et cruise i Caribien, hvor I får både fly T/R, overnatning på hotel i Miami, transfer til skibet og 1 uges krydstogt inklusiv i prisen!

Udvalgte MSC-skibe
Kampagnen gælder alle afgange i perioden april-oktober 2019 ved bestilling senest d. 30/4 2019 på følgende krydstogtskibe:

Se mere nedenfor.

Østlige Middelhav
MSC Sinfonia i Middelhavet ud af Venedig

Oplev smukke Venedig og stig ombord på nyrenoverede MSC Sinfonia. Skibet byder bl.a. på 3 restauranter, børneområder, pooldæk med ny vandspraypark og udbygget spa-afdeling. Glæd jer til både Italiens perler, storbyen Dubrovni i Kroatien og smukke græske øer.

Ruteplan:
Venedig - Split - Til søs - Santorini og Mykonos - Mykonos - Dubronik - Ancona - Venedig

Norske fjorde eller Baltikum
MSC Meraviglia ud af København

Stig ombord på MSC Meraviglia i København og vælg mellem krydstogt i De smukke Norske Fjorde eller Norden og fascinerende Baltikum. MSC Meraviglia byder på et fantastisk vandland med hele 3 vandrutsjebaner, en Himalaya-bro samt flere pools.

Ruteplan:
Flere forskellige ruter på de to krydstogter i enten i De Norske Fjorde eller Norden & Baltikum.

Vestlige Middelhav
MSC Bellissima i Middelhavet ud af Barcelona

Tag familien under armen og hop ombord på MSCs spritnye flagskib "Bellissima" i Barcelona. Her venter en fantastisk ferie, hvor MSC har tænkt på det hele! Oplev bl.a. historiske Marseille, spis uforglemmelig pizza i Napoli og gå på oplevelse i hyggelige Valletta på Malta.

Ruteplan:
Barcelona - Marseille - Genova - Napoli - Messina - Valletta - Til søs - Barcelona

Caribien
MSC Seaside i Caribien ud af Miami

Med afgang fra Miami tilbyder vi et uforglemmeligt familiecruise i Caribien. Her får I et luksuskrydstogt med hvide bountystrande, krystalklart vand og smukke øgrupper. Ombord på MSC Seaside venter jer en drøm af en familieferie med spændende oplevelser.

Ruteplan:
Flere ruter i Caribien, men fælles er fly T/R KBH - Miami (inkl. transfer og hotelovernatning)

Vestlige Middelhav
MSC Seaview i Middelhavet ud af Civitavecchia (Rom)

Nyd et sommerkrydstogt i Middelhavet ombord på MSC Seaview. Her oplever I bl.a. den populære storby Barcelona, den perfekte badeby på Mallorca og de kulturrige byer La Spezia og Genova. I får også en hel dag i den fantastiske middelhavsby Cannes i det spektakulære Cóte d'Azur.

Ruteplan:
Civitavecchia (Rom) - Cannes - Palma de Mallorca - Barcelona - Ajaccio (Korsika) - Genova - La Spezia - Civitavecchia (Rom)

Vestlige Middelhav
MSC Divina i Middelhavet ud af Genova

Tag familien med på cruise i Middelhavet, hvor I besøger spændende byer i Italien, Frankrig og Spanien. MSC Divina et et elegant skib inspireret af Sophia Loren, hvor stil og de små detaljer leder tankerne hen på ægte glamour. Ombord finder I hele 3 pools, 4D biograf, bowlingbane, stort spilleområde og meget mere.

Ruteplan:
Genova - Civitavecchia (Rom) - Palermo - Cagliari - Palma de Mallorca - Valencia - Marseille - Genova

Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte afgange og kahytter.
Priserne er ekskl. nogle faciliteter ombord, udflugter og obligatoriske drikkepenge (kr. 75,- pr. pers. pr. nat).
 

Krydstogt i sommerferien med MSC

Sommercruise med familien

Sommercruise med familien

Få en sommer med familien I sent glemmer, når I går ombord på et af MSC spektakulære krydstogtskibe. Her får I underholding, aktiviteter, faciliteter og mad og drikke, fra I vågner til I går i seng. I vågner op et nyt sted hver dag, hvor I kan gå på opdagelse i hyggelige byer, slappe af på skønne strande eller besøge spændende seværdigheder.

Krydstogt i Middelhavet

Krydstogt i Middelhavet

Oplev det smukke Middelhav med MSC i april-oktober, hvor I får uhørt lave priser. Bestil jeres krydstogt til Middelhavet senest d. 30/4 2019, og vælg mellem de overdådige MSC-skibe Sinfonia, Bellissima, Seaview og Divina.

Fælles for alle krydstogter i Middelhavet er, at I får mulighed for at besøge spændende byer, som fx Barcelona, Napoli, Dubrovnik og Cannes. I kan gå i land på egen hånd eller tage med på MSCs guidede ture fx i Napoli, hvor I kan besøge Pompeji og opleve den ikoniske by, der blev begravet i 79. e.Kr., da vulkanen Vesuv gik i udbrud.

Krydstogt i Caribien

Krydstogt i Caribien

Gør jeres drømme til virkelighed, når I tager på krydstogt til Caribien med Friferie ombord på MSC Seaside. Prisen er inklusiv fly T/R (KBH-Miami), hotelovernatning i Miami og transfer til skibet, hvor I går ombord dagen efter, I er ankommet. I vågner op friske og veludhvilede og klar til alle den næste uges uforglemmelige oplevelser rundt i Caribien.

MSC Seaside er noget helt særligt og I kan roligt nyde dagene til søs, hvor børnene kan slå sig løs i det store, flydende vandland og de fem vandrutsjebaner, Imens kan de voksne blive forkælet med massage i wellnessområdet og slappe af i spaen.

Krydstogt fra København

Krydstogt fra København

I kan også komme på krydstogt fra København - så bliver det vist ikke nemmere. I kan både køre selv til havnen, flyve til Kastrup og tage en taxa til havnen eller følge flertallet, der tager toget til Nordhavn. 

MSC Meraviglia sejler ud af København denne sommer, og I kan vælge mellem krydstogt i De Norske Fjorde eller Norden og Baltikum, hvor I bl.a. besøge den smukke by Sankt Peterborg.