Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud: Krydstogt i sommerferien i Middelhavet

Tag dem, du holder af med et lækkert krydstogt i Middelhavet i sommerferien i uge 27. I sejler fra Genova i Italien d. 28/6, og undervejs besøger I franske, spanske og italienske byer.
Cruise er en enestående måde at holde sommerferie på, som I aldrig glemmer. Ferien foregår ombord på et flydende hotel med alle tænkelige faciliteter og services, samtidig vågner I op et nyt sted hver dag fyldt med spændende oplevelser.

Prisen er for 2 voksne & 1 barn inkl. helpension, havneafgifter og obligatoriske drikkepenge.

Bestil Ugens Gode Tilbud på cruise her.

Spar 27% på cruise i sommerferien

Costa Fortuna fra Genova

i det Vestlige Middelhav

Indvendig kahyt 3 pers. Basic

1 uge: 28/6 - 5/7 2019

Pris v. 2 voksne & 1 barn

Rabat kr. 4.829,-

Pris i alt fra KUN kr. 13.243,-

Ugens tilbud - krydstogt

Cruiseskib på havet
Cruiseskib på havet

Ugens tilbud på krydstogt

Læs mere

Hver uge kan I finde et nyt og spændende tilbud på et krydstogt her hos Friferie. Det kan være en kæmpestor og anderledes oplevelse at tage på cruise rundt til forskellige lande ved havet, og hvis du holder øje her på siden, kan du endda få denne rejse meget billigere end normalt! Der er altså mange penge at spare, så det er med at være vågen.

Familie ombord på cruise
Familie ombord på cruise

Kort og godt om cruise

Læs mere

Et krydstogt er en anderledes og spændende oplevelse for hele familien. Her besøger I forskellige lande, områder eller øer, mens I sejler på havet i flere dage. En ferie på et cruiseskib er både for familier, venner og par. På et krydstogt finder du alt, og her er blandt andet poolområder, restauranter, butikker, fitnessrum, indkøbsmuligheder og meget mere! Du kan finde det hele her! I har også muligheden for at gå på opdagelse og udforske de mange forskellige områder krydstogetskibet ligger i land ved.