Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Tag på vinterkrydstogt og oplev Arabiens drøm

Tag på et ægte 1001 nats eventyrscruise med fantastiske MSC Splendida, hvor I vågner op et nyt sted hver dag. Krydstogtet er en fantastisk mulighed for at opleve Arabiens drøm sammen med dem, du holder allermest af.

Fra det øjeblik I går ombord i Dubai, er der ikke tid til at kede sig, for skibet byder på fantastiske faciliteter for hele familien. Nyd livet på krydstogt, slap af ved poolen og nyd lækker mad og drikke. Se mere om krydstoget her.


Alt det kan I opleve:

Dubai
Cruiset begynder og ender i Dubai, så har I ekstra tid, kan I bliver lidt længere og opleve den fascinerende ørkenby.

Abu Dhabi
I Abu Dhabi får I både strandpromenade, shopping og spændende mellemøstlig kultur, når I besøger den berømte Sheikh Zayed Grand moské.

Sir Bani Yas
Gå i land på øen Sir Bani Yas, der byder på en fuldstændig eventyrlig sandstrand, der vil få jer til at tabe både næse og mund! Er I ikke til strand, er der gode muligheder for at opleve øens fascinerende natur.

Muscat
I Muscat i Oman kan I bade i køligt vand, når I tager en off road tur i bjergene for at opleve det fantastiske landskab.

Khor al Fakkan
Er I vilde med at dykke, kan I glæde jer til Khor al Fakkan, der byder på smukke palmestrande med gode dykkermuligheder. Der er også mange historiske ting at se, hvis det er mere jer.

Vintercruise til Dubai og Emiraterne

Vintercruise til Dubai med MSC Splendida

Vintercruise til Dubai med MSC Splendida

I har nu muligheden for at søge langt væk fra den kolde og våde danske vinter, og i stedet tage på et eventyr ombord på krydstogtet MSC Splendida der tager jer med på vintercruise til Dubai og Emiraterne. Dette krydstogtskib vil bringe dig til nogle af verdens mest attraktive rejsemål som Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Yas, Muscat og Khor al Fakkan i den mest stilfulde luksus. Skibet har et stort udvalg af sportsfaciliteter, aktiviteter til alle aldre og massevis af forskellige barområder og restauranter. Her kan man i sandhed nyde den fantastiske luksus på et cruise, alt imens man har muligheden for at besøge spændende og storslåede ørkenbyer med en anderledes og interessant kultur.  

Faciliteter på MSC Splendida

Faciliteter på MSC Splendida

Dette krydstogtskib har massevis af fantastiske faciliteter som I kan benytte jer af, under jeres rejse med MSC Splendida. Her er hele 4 svømmebassiner og et spaområder med massage- og skønhedsbehandlinger, tyrkisk bad, sauna, boblebad og solarium, samt et soldæk med en enestående havudsigt. Derudover er der sportsfaciliteter der inkluderer en løbebane, en squashbane og et moderne fitnesscenter. 

I har også muligheden for at opleve en forestilling i teateret, vinde en stor gevinst i kasinoet eller svinge træbenet på diskoteket. Du kan også shoppe amok i det store indendørs indkøbscenter, hvor du kan finde alt det du mangler. Børn og unge kan nyde godt af de aktiviteter og konkurrencer der bliver arrangeret i de forskellige klubber til de forskellige aldersgrupper.

Mad og drikke ombord på MSC Splendida

Mad og drikke ombord på MSC Splendida

Når du rejser på krydstogt med Friferie, er der i prisen inkluderet helpension. Det betyder at du kan spise og drikke til du sprækker! Og hos MSC Splendida får I uden tvivl fantastiske smagsoplevelser og fantastiske lækkerier. Krydstogtet har et stort udvalg af restauranter, både buffetrestarant, Middelhavsinspireret restaurant, gourmetrestaurant med panoramaudsigt, lette retter og snacks på pooldækket, den eksklusive Yacht Club og meget mere. 

I finder også flere barer med forskellige temaer, her er blandt andet en spabar, kaffebar, martini-bar, vin- og ølbar, samt en isbar og et cigarområde. Vi gør dog opmærksom på, at helpensionen ikke inkluderer alle restauranter og barer, men at disse selvfølgelig kan besøges og opleves mod betaling.