Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Krydstogt Spanien

Til kajs ved storbyerne
Spændende byer og dage til søs
8 dage med unikke oplevelser
Overdådige faciliteter ombord
Oplev Barcelona og Palma de Mallorca
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Krydstogt i Spanien

Omkring Middelhavet i Spanien gemmer sig en masse oplevelser: storslået byer, smuk natur og en spændende historie. Alt dette kan I opleve på en krydstogtsferie i Middelhavet, hvor I får mulighed for at opleve alle de mest populære destinationer på én gang! I slipper for lange køreture, at holde i kø og andet bøvl med bilen, så I i stedet kan læne jer tilbage og nyde transporttiden til søs på et cruise med alverdens aktiviteter ombord. Det vil helt sikkert begejstre både store og små og bringe mange dejlige feriestunder i familiens nærvær. I horisonten nærmer I jer skønne destinationer, hvor I kan glæde jer til at lægge til kaj ved storbyer som Barcelona, Palma de Mallorca, Savona, Palermo og Marseille. Læs mere
Læs mere
Luk

Områder i Spanien (1)

Vestlige middelhavet
På et skønt feriecruise i det vestlige Middelhav i Spanien vil I få mulighed for at opleve en masse nye og spændende...
Mad er inkluderet i prisen
Nye byer og oplevelser hver dag
Masser af sjov og underholdning ombord
3 krydstogter

Læs mere om Spanien

Tag familien med på cruiseferie

Tag familien med på cruiseferie

Går I med drømme om at opleve verden fra et luksuskrydstogt, kan I starte eventyret på et storslået Middelhavscruise i Spanien. Det er for hele familien, hvor børnene får et væld af aktiviteter ombord at begive sig til, mens de voksne kan nyde total afslapning og læne sig tilbage til lyden af bølgernes brusen. Det åbne hav bliver jeres hjem, kahytten jeres base og i byerne fortsætter eventyret med kulturelle seværdigheder, gastronomiske lækkerier og sjove aktiviteter for store og små. 

På havet under sydens sol

På havet under sydens sol

Det spanske middelhav er en skøn oplevelse for hele familien med flotte strande, oplevelsesrige byer og lækker gastronomi. Her vil I uden tvivl få en dejlig ferie under sydens sol med sjov, underholdning og hygge for både store og små samt til vands og lands. Når I lægger til kaj vælger I selv oplevelserne og kan på den måde forme ferien lige, som I ønsker den.