Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Krydstogt Sverige

Sejltur i skønne Sverige
Et cruise fyldt med muligheder
Skønne destinationer på rejsen
Plads til afslapning og aktiviteter
Anderledes og alsidig ferie
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Krydstogt i Sverige

Den svenske hovedstad, Stockholm sender jer storslået afsted på en cruiseferie i Østersøen samt til den baltiske bugt. Ombord er der fornøjelser til familien, badesjov for børnene og vidunderlige voksenfaciliteter. Glæd jer til at opleve smukke Helsinki i Finland, bygningerne i Sankt Petersborg i Rusland og kulturen i Tallinn i Estland samt Stockholm på både ud- og hjemrejsen. En krydstogtferie byder både på fantastisk natur, kulturelle seværdigheder og mange andre nye og spændende oplevelser i horisonten. Krydstogtet har mange timer til søs, så I rigtig kan nyde alle faciliteterne og lade batterierne op til at udforske storbyerne. Tilbring et par feriedage i Sverige og udvid besøget til nabolandet med mange spændende oplevelser inden afrejsen fra Stockholm. Læs mere
Læs mere
Luk

Områder i Sverige (0)

Læs mere om Sverige

Kombiner afslapning med oplevelser

Kombiner afslapning med oplevelser

Med afgang fra Stockholm kan I opleve Østersøens spændende storbyer med god tid til søs, hvor I kan benytte skibets mange dejlige faciliteter. Fra Stockholm sejler krydstogtet ud i den baltiske bugt, hvor der venter jer storbyer, som I ellers ikke ville besøge. Det er en unik oplevelse, som hele familien med sikkerhed vil elske.

Alverdens faciliteter ombord

Alverdens faciliteter ombord

Skibet er fyldt med overdådige faciliteter, hvor både store og små kan få et godt grin, en kølende dukkert eller lidt godt at spise. Herudover er der underholdning til hele familien, som indbyder til skønt familiesamvær og en hyggelig, afslappende stund i aftenens rolige timer.