Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Krydstogt USA

Cruise i Caribien
Luksuscruise i Caribien for familien
Underholdning for alle ombord
Krystalklart vand og hvide sandstrande
Oplev George Town, Roatán og Costa Maya
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Krydstogt i USA

Tag på en krydstogtsferie i USA, hvor I sejler rundt i Det Caribiske Hav, som byder på fantastiske syn, dejlige strande og nye destinationer hver dag! Det er en ferieform for både par, venner og hele familien, da der er oplevelser til enhver smag og underholdning for alle på skibet med både poolområde, flere former for undeholdning og dejlige spisesteder ombord. Det er den rene luksus ombord på cruisets, som med garanti vil forbløffe jer! Friferie anbefaler, at I tage afsted en dag eller to før cruisets start, da I så får god tid til at opleve Florida, Miami og strandboulevarden. Glæd jer til at opleve Caymanøerne, Belize, Mexico og mange andre besøgsværdige lande, byer og øer i Caribien på dette fantastiske krydstogt. Læs mere
Læs mere
Luk

Områder i USA (1)

Caribiske Øhav
Udforsk Caribien på et luksuscruise rundt i Det Caribiske Øhav! Her er I garanteret en masse spændende oplevelser og uforglemmelige ferieminder. Krydstogtet...
Mad er inkluderet i prisen
Nye byer og oplevelser hver dag
Masser af sjov og underholdning ombord
1 krydstogt

Læs mere om USA

I havet mellem USA og Sydamerika

I havet mellem USA og Sydamerika

Det Caribiske Hav støder op til Atlanterhavet og er omsluttet af flere øgrupper. I området ligger blandt andet øerne Cuba, Bahamas, Jamaica, Barbados og mange flere. Øerne er en del af de store og små Antiller, som byder på krystalklart vand og fint, hvidt sand. Mod nord ligger USA, mod syd Sydamerika og mod vest Mexico, Honduras og Panama. Denne placering giver en masse spændende oplevelser, når I tager på et cruise rundt i øhavet.

Unik ferie på et krydstogt

Unik ferie på et krydstogt

Ferie på et krydstogt i Det Caribiske Hav, USA er en drømmeferie for hele familien, hvor I kommer på en anderledes og spændende ferie med nye destinationer hver dag! Det er en god mulighed for at opleve mange nye fastlande og de fleste øer i området på en gang! Samtidig får I luksusferie på et cruise med pool, underholdning og restauranter, så I kommer hverken til at kede jer ombord eller med et nyt syn i horisonten.

Spændende destinationer i vente

Spændende destinationer i vente

Cruiset begynder i USA, hvor der er afgang fra Port Everglades i byen Fort Lauerdale i Florida. Herefter ankommer I til Freeport, som er hovedbyen på øen Grand Bahama. Næste stop er Caymanøerne og de smukke strande ved George Town. Den største ø i Honduras, Roatán bliver jeres næste destination og herefter videre til Belize. Endelig kommer I til Costa Maya i Mexico og besøger senere den mexicanske ø, Cozumel, inden I vender tilbage til Port Everglades.