Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Krydstogt Vestlige Middelhav

Oplev Middelhavet fra et krydstogt
Mad er inkluderet i prisen
Nye byer og oplevelser hver dag
Masser af sjov og underholdning ombord
Kombiner afslapning med aktiv ferie
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Cruise i det vestlige Middelhav

Der er ren luksus på en nem og bekvem rundtur i det smukke vestlige Middelhav, mens I cruiser igennem bølgerne på et storslået krydstogt. Her vil I opleve skønne destinationer i flere lande, mens I nyder det dejlige middelhavsklima. I kan vælge imellem to ruter, hvor den ene blandt andet sejler til Cannes, Palma de Mallorca og Barcelona fra Rom, mens det andet lægger til kaj ved Napoli, Ibiza, Palermo fra Savona. Begge Krydstogts har alverdens faciliteter ombord med pools både inde og ude, afslappende wellness, biograf med 4D-oplevelse, shoppingområde, fitness og meget andet, som I kan nyde til søs. Her er altså rigeligt at begive sig til, noget til alle aldre og humør samt garanti for unikke oplevelser til vands og lands. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Vestlige Middelhav

Midt i det vidunderlige Middelhav

Midt i det vidunderlige Middelhav

Se Middelhavet fra en anden vinkel ombord på et storslået krydstogtskib, hvor I får et væld af aktiviteter til alle aldre og plads til afslapning med familien. Det er en vidunderlig ferieform, hvor I kommer rundt til alle de bedste feriedestinationer og får en masse dejlige ferieminder med hjem fra nogle af Europas smukkeste storbyer. 

Vælg ruten til jeres ferie

Vælg ruten til jeres ferie

I kan vælge imellem to forskellige ruter i det vestlige Middelhav, som begge byder på nogle af Europas mest besøgsværdige storbyer og kulturelle knudepunkter. Begge ruter egner sig til familien, hvor I får en masse oplevelser i børnehøjde, tid til voksentid og skønt samvær, hvor hele familien er samlet. Disse oplevelser gælder selvfølgelig også ombord på skibet, hvor I helt sikkert vil blive overrasket.