Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Krydstogt Vestlige middelhavet

Spaniens smukke Middelhav
Mad er inkluderet i prisen
Nye byer og oplevelser hver dag
Masser af sjov og underholdning ombord
Kombiner afslapning med aktiv ferie
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Krydstogt i Spanien

På et skønt feriecruise i det vestlige Middelhav i Spanien vil I få mulighed for at opleve en masse nye og spændende storbyer hver dag. Ferieformen indbyder til afslapning og aktiviteter i en skøn kombination for hele familien. Det behagelige klima vil indbyde til solskinstimer på skibets dæk, mens destinationerne og skibets faciliteter vil holde jer aktive. Der er noget til alle aldre og ethvert humør ombord på skibet, om I er en større familie, et par eller venner, der gerne vil rejse sammen. I bor i en tryg, hjemlig kahyt, men vil føle jer hjemme på hele skibet med et behjælpeligt og venligt personale samt hyggelig atmosfære og god stemning. Glæd jer til at opleve solnedgange i horisonten, få fantastiske storbyoplevelser og udforske skibets mange muligheder på en unik cruiseferie i Spaniens vestlige Middelhav. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Vestlige middelhavet

Det vestlige Middelhav

Det vestlige Middelhav

Sydens sol og bølgernes brusen bliver omgivelserne for jeres krydstogtferie i Spanien. Her er der fantastiske oplevelser i vente, som vil glæde alle aldre og hele familien. I kan glæde jer til at se frem til oplevelser med kultur, natur og gastronomi og så selvfølgelig en masse dejlige ferieoplevelser ombord på skibet.

Oplev Spanien fra to ruter

Oplev Spanien fra to ruter

Det vestlige Middelhav kan opleves fra to forskellige cruise, der begge har et væld af faciliteter ombord samt skønne ruter, destinationer og oplevelser i vente. Vælg den ferie der passer jer bedst i det vestlige Middelhav med storslået storbyer at opleve fyldt med kultur, seværdigheder og gastronomi.