Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

BLACK FRIDAY 2018 hos Friferie

Oplev Black Friday hos Friferie, hvor vi går i sort hele weekenden! I kan spare op til hele 75% på håndplukkede ferieboliger og vælge mellem luksuscamping, Bornholm, ski og badelande - så får I den bedste ferie nogensinde!

Luksuscamping i sommerferien - SPAR op til 50%
Spar op til 55% på luksuscamping i skolernes sommerferie på udvalgte campingpladser i Italien, Kroatien og Frankrig. Vælg mellem 1 eller 2 ugers skøn sommerferie.

Bornholm for to - SPAR op til 40%
Oplev Bornholm i påsken eller sommerferien med den, du holder allermest af. Vi har håndplukket tre romantiske ophold 2 på Solskinsøen, der byder på alt det bedste til en ferie for to.

Skiferie i Wagrain - SPAR op til 75%
Tag familien med på skiferie Wagrain i Østrig til december eller marts, og spar op til vanvittige 75%! Men vær hurtig, der er kun 1 af hver! Vær opmærksom på, at rabatten gælder på selve skiboligen og ikke på obligatoriske skatter, slutrengøring og sengelinned.

Badelande i januar - SPAR op til 38%
Nyd en skøn badelandsferie med børnene i den kolde vintermåned, når I trænger allermest til det. Vælg mellem populære badelande i Nordtyskland og i Holland.


Slå til nu!
Vent ikke for længe, for der er kun begrænset antal af hver feriebolig og tilbuddene gælder kun til på mandag.* 

Black Friday hos Friferie

Black Friday - luksuscamping SPAR op til 50%

Black Friday - luksuscamping SPAR op til 50%

Bestil luksuscamping hos Friferie til Black Friday og spar op til 50%. Vælg mellem sommerferie i Italien, Kroatien og Frankrig, hvor I bor på lækre campingpladser i familievenlige luksustelte eller mobilhomes.

Der er muligheder for både 1 og 2 uger i skolernes sommerferie. Men vær hurtig, tilbuddene gælder kun til på mandag og der er begrænset antal!

Black Friday - Bornholm SPAR op til 40%

Black Friday - Bornholm SPAR op til 40%

Bornholm er skøn året rundt, så slå til på Black Friday og spar op til 40% på en ferie for 2 til Solskinsøen. Vælg mellem 1 uges påskeferie eller 1 uges sommerferie sammen med den, du holder allermest af. Bornholm byder på hyggelige byer, lækker gastronomi, smukke strande, flot natur og spændende kultur, så det perfekt til en ferie i tosomhed.

Tilbuddene gælder kun til på mandag og der er begrænset antal.

Black Friday - skiferie SPAR op til 75%

Black Friday - skiferie SPAR op til 75%

I kan også spare op til 75% på skiferie til Wagrain i Østrig med familien til Black Friday. Hos Friferie har vi håndplukket de allerbedste skiboliger på den populære destination til Black Friday på skiferie.dk. Så kom på ski i december eller marts og få en rigtig lækker skiferie.

Men vær hurtig, der er kun 1 af hver og tilbuddene gælder kun til på mandag!

Black Friday - badelande SPAR op til 38%

Black Friday - badelande SPAR op til 38%

Få rabat på badelandsophold i januar til Black Friday hos Friferie, hvor I sparer op til 38% på nogle af de mest populære badelande.Vælg mellem 3 eller 4 nætter på populære badelande i Nordtyskland og Holland. Januar er den perfekte måned til en badelandsferie, for mens det er koldt og trist udenfor, får I varmen indenfor i  de skønne badelande.

Men vær hurtig - der er kun begrænset antal og tilbuddene udløber på mandag!