Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Få 5% rabat på din Scandlines færgebillet

Bestil jeres Scandlines færgebillet gennem Friferie og få op til 5% rabat på billetten. Rabatten gives på Rødby-Puttgarten og Gedser-Rostock på udvalgte billetter med Scandlines færgeoverfarter. Rabatten ydes på enkeltbilletter samt på returbilletter, såfremt I er bortrejst minimum 2 dage.

Med Scandlines kommer I hurtigt på ferie og får samtidig en lille pause fra landevejen. Overfarten er bekvem, og I kan nyde et dejligt måltid eller en kop kaffe og benytte jer af de gode tilbud ombord i Onboard shoppen.

Rødby - Puttgarden eller Gedser - Rostock

Rødby - Puttgarden er den direkte linje til det vestlige Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig og Spanien. Skal I til Den Italienske Riviera, er det også den rigtige vej. I sejler med Scandlines' moderne færger med afgang hver halve time og overfartstid på kun 45 minutter.

Gedser - Rostock er det naturlige valg, hvis turen fx går til Adriaterhavskysten i Italien, Istrien i Kroatien eller den østlige del af Europa. Nyd et dejligt måltid i Scandlines' buffet, hvor der tilbydes morgen-, frokost- samt aftenbuffet med mad og drikke ad libitum. Besøg også parfumeshoppen samt Onboard shoppen, hvor der findes et bredt sortiment af slik, øl, sodavand, spiritus, vin og legetøj. Overfartstiden er 1 time og 45 minutter.

Færgen til Bornholm

Vil I bestille færge til Bornholm, kan I gøre det her. Er I god tid og kan I rejse på yderafgange, jo billigere blive færgebilletten. Læs også mere nedenfor.

Husk, I kan finde ferieboligen til Bornholm her.

DFDS

Bestil på 7015 4141

DFDS er den perfekte måde at starte ferien nordpå og tilbyder hyggelige omgivelser og et væld af aktiviteter for hele familien undervejs. DFDS sejler dagligt fra København til Oslo, og herfra kommer I nemt til vores ferieboliger i både Norge og Sverige.

Så ta' familien under armen og nyd turen, i mens I lader op til en masse feriesjov.

Bestil færgen med rabat hos Friferie

Færge med Scandlines

Færge med Scandlines

I får op til 5% på Scandlines-færgebilletten, når I bestiller hos Friferie. Rabatten gælder på udvalgte overfarter på Rødby-Puttgarten og Gedser-Rostock og gælder både enkelt- og returbilletter. I skal dog være afsted minimum 2 dage.

Pakkebilletter med Bornholmslinjen

Pakkebilletter med Bornholmslinjen

Når I bestiller et ophold på Bornholm gennem Friferie, kan vi i samarbejde med Bornholmslinjen tilbyde færgebilletten til Bornholm til PAKKE-PRIS, hvor I kan vælge at reservere frit mellem ruten fra Køge og fra Ystad til samme pris på alle ledige afgange den pågældende dag.

Tariffen er med gebyrfri ændringsret indtil en måned inden afrejse.

Ønskes mulighed for at annullere (ved sygdom, brand, indbrud osv) anbefaler vi, at der tegnes en forsikring på 5%.

Ring  7015 4141 og lad os pakke det hele sammen til jer.

Nordpå med DFDS

Nordpå med DFDS

Skal I nordpå til Norge eller Sverige på ferie, er det oplagt at tage DFDS-færgen, der giver jer en hyggelig og afslappende start på ferien.

Bestil hos Friferie på 70154141 - der er mange muligheder, for DFDS sejler dagligt fra København til Oslo.